- Reaction score
- 1.427
Αυτό νομίζω είναι. Κάνεις reassign τα πίσω σε atmos. Τι εννοείς δε σου βγάζει επιλογή για τα μπροστά;Εγώ όσο έχω ψάξει από τον δικό μου στο σεταπ δεν γίνεται. Μπορώ να κάνω reassign τα δύο πίσω κανάλια σε Atmos αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για τα μπροστά. Αν πάντως έχεις δει κάποιο τρόπο να γίνεται με ενδιαφέρει και εμένα.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Ότι 1300 για 40w και μάλιστα στα atmos είναι πολλά- Ο 540 έχει 2 HDMI in ενώ ο 740 έχει 3.
- Και οι δύο έχουν έξοδο για 2 subs αλλά ουσιαστικά είναι μία.
- Σε Pro επίπεδο που σε ενδιαφέρει η μόνη διαφορά είναι πως ο 540 θα δώσει 100 watt σε κάθε Atmos ενώ ο 740 θα δώσει 140 watt.
- Έχουν το ίδιο software οπότε λογικά μπορούν και οι δύο να κάνουν amp matrixing σε 4 re-assignable κανάλια (ηχεία). *
Για την χρήση που θες τα επιπλέον 1300€ του MRX740 (σε σχέση με τον 540), θα σου δώσουν 40watt παραπάνω σε κάθε Atmos και μια παραπάνω HDMI in.
Αν ζητούσες την άποψη μου θα σου έλεγα πως τα +1300€ του 740 δεν αξίζουν για την περίπτωση σου.
* Κάνε και ένα check με την αντιπροσωπεία ή σε κάποιο forum αν τον έχει κάποιος στην Αμερική.
Άποψη μου: αν ο 540 είχε Auro3D και 2 διαφορετικά subs θα ήταν φανταστικό μηχάνημα και τσάμπα. Mικρόφωνο και ARC είναι μέσα στην τιμή.