Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.744
.
Δοκίμασε άμα σε βγάλει ο δρόμος εκεί σαπέρα του Κοσμίδη στη Σάντα Μπάρμπαρα, θα πάθεις σοκ, μπέσα!!
Δεν ξέρω αν έχουν κάποια συγγένεια, αν είναι συνεργάτες ή τσακωμένοι, η συνταγές σίγουρα είναι διαφορετικές.
Από τον ίδιο Πολίτη παππού ξεκίνησαν όλα. Δεν ξέρω την ακριβή συγγένεια των σημερινών. Ο ένας έμεινε στη Δραπετσώνα και συνεργάστηκε με τον Γαβρίλη κι ο άλλος πήγε στην Αγία Βαρβάρα.

Ούτε εγώ έχω ψωνίσει ποτέ στον δεύτερο.

Θυμάμαι τον παππού μου να με τρέχει στη Δραπετσώνα και γινόταν συνδυασμός με κεμπάπ στον Αβραάμ. Μιλάω για τα 70s.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.267
Χαλβά Φαρσάλων να μοσχομυρίζει βουτυριλα που έχει στην Αθήνα;
παιρνω καμία φορά στα Α-Β αλλά τη μυρωδιά και γεύση που έχω στη μνήμη από ένα λαμιωτικο που μου είχε φέρει κάποτε ένας φίλος δεν μπορω να τα ξαναβρώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.549

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.744
παιρνω καμία φορά στα Α-Β αλλά τη μυρωδιά και γεύση που έχω στη μνήμη από ένα λαμιωτικο που μου είχε φέρει κάποτε ένας φίλος δεν μπορω να τα ξαναβρώ.
Ο Κωνσταντινίδης έχει καλό, ειδικά όταν του έχει ξεροψηθεί και έχει ψιλοκαμένες επιφάνειες.
Εμένα από την άλλη με ενοχλεί η βουτυρίλα. :biggrin:

Reaction score
23.980
Πώς το τρως αυτό; Με φέρανε μια φορά από ονομαστό μαγαζί των Φαρσάλων και ήταν ... Τεσπα τον κερασαμε κάπου δεν θυμάμαι που

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Βασικά ειναι άθλιος, οι μπάμιες των γλυκών.
Θα με βρεις στα πανηγύρια και στις διάφορες εμποροπανήγυρης πάνω από τα ταψιά με αυτό το χαλβά.
Τρώω επιτόπου κάνα μισό κιλό και παίρνω μπόλικο πράμα και για το σπίτι.
Άλλα γλυκά πάλι δεν τρώω ντίπ να φανταστείς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.906
Δεν τα αγοράσα….ευγνώμονες ασθενείς
Άμα είχες εμένα ασθενή θα σε έφερνα τα καλύτερα, θα στο κάνω λίγο εικόνα.
Έχεις δει κάτι βλάχους που έρχονται Αθήνα σε κάτι ελληνικές ταινίες που κουβαλάνε σε μεγάλα καλάθια φρέσκα πράματα από το χωριό.

Τι θες?
Τσουκνίδια , φρέσκα λαχανικά από το μπαξέ, κότες ζωντανές από το κοτέτσιμ, μέχρι προβατίνα έτοιμη σφαγμενη στη πλάτη θα κουβαλούσα για σένα.
Μπάμιες ξέρω δεν σε αρέσουν :lolsign:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members