- Reaction score
- 139.490
Τα καλαμάκια απαγορεύτηκαν.
Σταματήστε την παρανομία.
Ελάτε στο δρόμο του Θεού... Πίτα γύρο.
Σταματήστε την παρανομία.
Ελάτε στο δρόμο του Θεού... Πίτα γύρο.
Μαϊμού, αϊ χέσε με και εσύ, στη Νέα Σμύρνη που εμένα το 1995 δεν καταλάβαιναν τίποτα ντίπ, όλα τα έλεγαν σουβλάκια.'γω τα λεω τυλιχτα
Άστα τώρα τα σουβλάκια γιατί όλο θέλω να ρωτήσω και ξεχνάω...
Αν με ξαναπείς Αθηναιο θα σε πλακώσω στις φαπεςΝαι ωραία, πλέον καταλαβαίνουν.
Αρα πρέπει να αλλάξω πάλι εγώ τα πράματα μές στο μυαλόμ, θα με τρελαίνεται εσείς οι Αθηναίοι...
Το αστείο είναι όταν θέλω πίτα με σουβλάκι.
Το ζητάω, ένα σουβλάκι με καλαμάκι... Πάντα γελάω
Συγνώμη, ξέχασα ότι είσαι ντεμέκ ΑθηναίοςΑν με ξαναπείς Αθηναιο θα σε πλακώσω στις φαπες
Συγνώμη, ξέχασα ότι είσαι ντεμέκ Αθηναίος
Μακάρι ρε φίλε!Πέντε για μένα
Και ελπίζω να μη χρειαστεί να γυρίσω πίσω ούτε μέρα ξανά...
Γιατί όταν άκουσα για πρώτη φορά τυλιχτό που είπε και η μαϊμού. Δεν ήξερα κάν τι εννοούσε ο ποιητής...Πρώτη φορά στα 23 μου άκουσα κάποιον να λέει "πα να πάρω μια πίτα" και νόμισα πως εννοούσε τυρόπιτα.
παρόν. 7ο διαμέρισμα.... αθηναιος ειναι μονο οποιος εχει γεννηθει, διαμενει και κυκλοφορει στον δημο αθηναιων ή στους προσκειμενους σε αυτον δημους -και δεν κανω εκπτωση σε αυτο.
Ειναι καλυτεροι της Αγιας Βαρβαρας; Για πες, να παω μια βολτα.Γιατί όταν άκουσα για πρώτη φορά τυλιχτό που είπε και η μαϊμού. Δεν ήξερα κάν τι εννοούσε ο ποιητής...
Τεσπα λίγο χαλβά να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!
View attachment 267184
Κρόκ θυμάσαι που λέγαμε για το χύμα και το συσκευασμένο του Κοσμίδη?
Υπάρχουν δύο Κοσμίδιδες, ο ένας είναι εκεί στο Πειραιά στη Δραπετσώνα και ο άλλος στη Αγία Βαρβάρα εκεί κοντά στο πράκτικερ.
Εγώ πάντα ψωνίζω από Αγία Βαρβάρα και νόμιζα πως οι συσκευασμενοι που υπάρχουν στα διάφορα μαγαζά, γενικώς παντού ήταν αυτουνού, λάθος, είναι του αλλουνού στη Δραπετσώνα.
Δοκίμασε άμα σε βγάλει ο δρόμος εκεί σαπέρα του Κοσμίδη στη Σάντα Μπάρμπαρα, θα πάθεις σοκ, μπέσα!!
Δεν ξέρω αν έχουν κάποια συγγένεια, αν είναι συνεργάτες ή τσακωμένοι, η συνταγές σίγουρα είναι διαφορετικές.
Και πολύ καλά κάνς, γιαυτό μιλώ, εκφράζομαι και συμπεριφέρομαι πάντα σαν βλάχος, για να μη τολμήσει να με πει κανένας Αθηναίο... αθηναιος ειναι μονο οποιος εχει γεννηθει, διαμενει και κυκλοφορει στον δημο αθηναιων ή στους αμεσα προσκειμενους σε αυτον δημους -και δεν κανω εκπτωση σε αυτο.
Εμένα με αρέσει πάρα πολύ, δοκίμασε να με πεις και εσύ.Ειναι καλυτεροι της Αγιας Βαρβαρας; Για πες, να παω μια βολτα.
Παρών. Αμπελόκηποι μέχρι το 1996.... αθηναιος ειναι μονο οποιος εχει γεννηθει, διαμενει και κυκλοφορει στον δημο αθηναιων ή στους αμεσα προσκειμενους σε αυτον δημους -και δεν κανω εκπτωση σε αυτο.