Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.891
Τι πετρέλαια σε ποτίζουν αρέ?
Εγώ θυμάμαι πάντα τη μάναμ να με λέει, πρόσεχε στα μπαρ που πααίντς να μη σε ρίξουν χ@σίσι στο ποτό.
Δεν ήξερε κάν τι μορφή είχε αλλά με το έλεγε ως συμβουλή :roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.559
... ουισκι με τονικ (αντι για σοδα) - καθως εγινε ενα λαθος,υπολογιζω 3-4 μπυρες και αλλα 3-4 ουισκι σοδα..? κατι τετοιο...
(μαλλον με ματιασαν, εχω βασιμες πληροφοριες)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.049
Πεθύμησα γύρο, οπότε πήρα μια μερίδα γύρο διαίτης (χωρίς πατάτες) και μου έβαλε 1 κιλό κρέας ο φούστης

PXL_20221018_184341313.jpg

Για επιδόρπιο αυτό το γιαούρτι πωςτολεν μαζί με έξτρα δόση φρούτων των απεικονιζόμενων στη συσκευασία του γιαουρτιού

PXL_20221018_190928871.jpg

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Μετά από δύο εξαντλητικές ημέρες στα Άγια Χώματα,βρεθήκαμε καλεσμένοι σε μια εορτή, εις το βουνό ψηλά εκεί...

Είχαμε καιρό να δούμε τον Χρήστο,δεν σκοπεύαμε να μείνουμε πολύ,ανωτέρα βία,αλλά μας είπε μια ιστορία που μας καθήλωσε αρκετές ώρες...
Είδε εχθές το πρωί αυτή ,ή πιο σωστά,αντίκρυσε την παρακάτω φωτό,κάτι που τον σύγχισε τρομερά...

Εμείς δεν είπαμε κουβέντα...Δεν προλάβαμε...
Είδαμε μόνο περίπου την παρακάτω φωτό...
Χωρίς σχόλια...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Και αυτός που φτιάχνω Γιώργο έχει γάλα.
Οι τραχανάδες χωρίζονται σε γλυκούς και ξινούς, ανάλογα με το γάλα από το οποίο παρασκευάζονται. Ως εκ τούτου, ο γλυκός γίνεται από φρέσκο, ενώ ο ξινός από γάλα που έχει αφεθεί να ξινίσει. Ο άλλος βασικός διαχωρισμός είναι σε αλευρένιους και σταρένιους.
Ο θκόσμ είναι σταρένιος, ο λόγος του κίτρινου χρώματος έχει να κάνει κυρίως με το τρόπο που τον στεγνωνω,η διαδικασία γίνεται με φυσικό τρόπο και μόνο τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες, χωρίς υγρασία.
Το γνωστό σε όλους "απλώνω τραχανά"
Τη μέρα τον απλώνω και το βράδυ τον μαζεύω. Αυτό ανάλογα τις συνθήκες μπορεί να κρατήσει για μέρες.
Γιαυτό όπως έγραψα παραπάν είναι και ανεκτίμητης αξίας ;)
Α, μάλιστα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris