Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.733
Το περιεχόμενο του βαζου είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας, μπέσα!!
View attachment 266945

Θα σιάξω το αγαπημένο πχιάτο, τραχανά με κοτόπουλο, @abcd άνοιξε το φώτοshop να φορτώνει :lolsign:

Όλα αυτά είναι κόλπα για να δούμε τις μπάμιες με καλύτερο μάτι;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.892
Πιστεύω πως αν σε έβαζα να διαλέξεις ανάμεσα σε Μπουρανί ή μπάμιες, θα διάλεγες το δεύτερο.
Αρα υπάρχουν και χειρότερα :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.733
Πιστεύω πως αν σε έβαζα να διαλέξεις ανάμεσα σε Μπουρανί ή μπάμιες, θα διάλεγες το δεύτερο.
Αρα υπάρχουν και χειρότερα :roflmao:
Έτσι ακριβώς είναι.

Οι μπάμιες ανήκουν στο κατώφλι των φαγητών που δεν τρώω. Απλά λόγω διασημότητας συζητιούνται πιο πολύ.

Αν έπρεπε να διαλέξω, σίγουρα θα τις προτιμούσα από το παραπάνω νερομπούρμπουλο που έβαλες. :o :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.892
Έτσι ακριβώς είναι.

Οι μπάμιες ανήκουν στο κατώφλι των φαγητών που δεν τρώω. Απλά λόγω διασημότητας συζητιούνται πιο πολύ.

Αν έπρεπε να διαλέξω, σίγουρα θα τις προτιμούσα από το παραπάνω νερομπούρμπουλο που έβαλες. :o :biggrin:
Ο κόσμος είναι μικρός ξέρεις, ένας πόλεμος, μια φυσική καταστροφή, μια κρίση, κάτι μπορεί να γίνει και να μας φέρει κοντά βρε παιδί μου.
επειδή οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται... Να θυμάσαι πως μαζί μου, θα τρώς καλά :lolsign:
Τεμπελοδλειά βλέπω σήμερα :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.733
Ο κόσμος είναι μικρός ξέρεις, ένας πόλεμος, μια φυσική καταστροφή, μια κρίση, κάτι μπορεί να γίνει και να μας φέρει κοντά βρε παιδί μου.
επειδή οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται... Να θυμάσαι πως μαζί μου, θα τρώς καλά :lolsign:
Φρόντισε κι εσύ να πάρεις μερικά κιλά λίπους για να είσαι πιο νόστιμος. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.892
Η πίτσα με πολύ τυρί δεν ψήνεται σωστά.
Και εγώ το τσιμπάω λίγο παραπάν το τυρί όταν σιάχνω πίτσα ωστόσο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Ρε συ @bretsos, γιατί ο τραχανάς που φτιάχνεις έχει κίτρινο χρώμα; Στην Κύπρο έχει άσπρο χρώμα - επειδή φτιάχνεται από γάλα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.892
Και αυτός που φτιάχνω Γιώργο έχει γάλα.
Οι τραχανάδες χωρίζονται σε γλυκούς και ξινούς, ανάλογα με το γάλα από το οποίο παρασκευάζονται. Ως εκ τούτου, ο γλυκός γίνεται από φρέσκο, ενώ ο ξινός από γάλα που έχει αφεθεί να ξινίσει. Ο άλλος βασικός διαχωρισμός είναι σε αλευρένιους και σταρένιους.
Ο θκόσμ είναι σταρένιος, ο λόγος του κίτρινου χρώματος έχει να κάνει κυρίως με το τρόπο που τον στεγνωνω,η διαδικασία γίνεται με φυσικό τρόπο και μόνο τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες, χωρίς υγρασία.
Το γνωστό σε όλους "απλώνω τραχανά"
Τη μέρα τον απλώνω και το βράδυ τον μαζεύω. Αυτό ανάλογα τις συνθήκες μπορεί να κρατήσει για μέρες.
Γιαυτό όπως έγραψα παραπάν είναι και ανεκτίμητης αξίας ;)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.560
....... ετρωγα 2 μεγαλα πχιατα με φετα...ανετα! αυτη τη στιγμη... αντε να ερθει το βραδινο μου.. 8-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris