Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.109
'γω τα λεω τυλιχτα 🐒
Μαϊμού, αϊ χέσε με και εσύ, στη Νέα Σμύρνη που εμένα το 1995 δεν καταλάβαιναν τίποτα ντίπ, όλα τα έλεγαν σουβλάκια.
Αρακά με στήθος κοτόπουλου γιάμι
πετάχτηκα και στο περίπτερο :biggrin:

View attachment 267153
Άστα τώρα τα σουβλάκια γιατί όλο θέλω να ρωτήσω και ξεχνάω...
Υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζω??? :biggrin:

Reaction score
5.448
Ναι ωραία, πλέον καταλαβαίνουν.

Αρα πρέπει να αλλάξω πάλι εγώ τα πράματα μές στο μυαλόμ, θα με τρελαίνεται εσείς οι Αθηναίοι...
Το αστείο είναι όταν θέλω πίτα με σουβλάκι.
Το ζητάω, ένα σουβλάκι με καλαμάκι... Πάντα γελάω
Αν με ξαναπείς Αθηναιο θα σε πλακώσω στις φαπες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.109
Πρώτη φορά στα 23 μου άκουσα κάποιον να λέει "πα να πάρω μια πίτα" και νόμισα πως εννοούσε τυρόπιτα. :roflmao:
Γιατί όταν άκουσα για πρώτη φορά τυλιχτό που είπε και η μαϊμού. Δεν ήξερα κάν τι εννοούσε ο ποιητής...

Τεσπα λίγο χαλβά να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!

IMG_20221020_172937.jpg

Κρόκ θυμάσαι που λέγαμε για το χύμα και το συσκευασμένο του Κοσμίδη?
Υπάρχουν δύο Κοσμίδιδες, ο ένας είναι εκεί στο Πειραιά στη Δραπετσώνα και ο άλλος στη Αγία Βαρβάρα εκεί κοντά στο πράκτικερ.
Εγώ πάντα ψωνίζω από Αγία Βαρβάρα και νόμιζα πως οι συσκευασμενοι που υπάρχουν στα διάφορα μαγαζά, γενικώς παντού ήταν αυτουνού, λάθος, είναι του αλλουνού στη Δραπετσώνα.
Δοκίμασε άμα σε βγάλει ο δρόμος εκεί σαπέρα του Κοσμίδη στη Σάντα Μπάρμπαρα, θα πάθεις σοκ, μπέσα!!
Δεν ξέρω αν έχουν κάποια συγγένεια, αν είναι συνεργάτες ή τσακωμένοι, η συνταγές σίγουρα είναι διαφορετικές.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.643
... αθηναιος ειναι μονο οποιος εχει γεννηθει, διαμενει και κυκλοφορει στον δημο αθηναιων ή στους αμεσα προσκειμενους σε αυτον δημους -και δεν κανω εκπτωση σε αυτο. 🐒

Reaction score
24.074
οι συσκευασμένοι πάντα του κοσμίδη της δραπετσώνας ήταν , αλλά ακόμα και έτσι , οι χύμα του κοσμίδη της δραπετσώνας είναι καλύτεροι από τους συσκευασμένους του που είναι το πολύ 2-3 μέρες στο κουτί.
δεν ξέρω γιατί.
κοντά στο μετρό είναι μπορεί και να σε θυμηθώ.

... αθηναιος ειναι μονο οποιος εχει γεννηθει, διαμενει και κυκλοφορει στον δημο αθηναιων ή στους προσκειμενους σε αυτον δημους -και δεν κανω εκπτωση σε αυτο. 🐒
παρόν. 7ο διαμέρισμα.

Reaction score
1.225
Γιατί όταν άκουσα για πρώτη φορά τυλιχτό που είπε και η μαϊμού. Δεν ήξερα κάν τι εννοούσε ο ποιητής...

Τεσπα λίγο χαλβά να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!

View attachment 267184

Κρόκ θυμάσαι που λέγαμε για το χύμα και το συσκευασμένο του Κοσμίδη?
Υπάρχουν δύο Κοσμίδιδες, ο ένας είναι εκεί στο Πειραιά στη Δραπετσώνα και ο άλλος στη Αγία Βαρβάρα εκεί κοντά στο πράκτικερ.
Εγώ πάντα ψωνίζω από Αγία Βαρβάρα και νόμιζα πως οι συσκευασμενοι που υπάρχουν στα διάφορα μαγαζά, γενικώς παντού ήταν αυτουνού, λάθος, είναι του αλλουνού στη Δραπετσώνα.
Δοκίμασε άμα σε βγάλει ο δρόμος εκεί σαπέρα του Κοσμίδη στη Σάντα Μπάρμπαρα, θα πάθεις σοκ, μπέσα!!
Δεν ξέρω αν έχουν κάποια συγγένεια, αν είναι συνεργάτες ή τσακωμένοι, η συνταγές σίγουρα είναι διαφορετικές.
Ειναι καλυτεροι της Αγιας Βαρβαρας; Για πες, να παω μια βολτα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.109
... αθηναιος ειναι μονο οποιος εχει γεννηθει, διαμενει και κυκλοφορει στον δημο αθηναιων ή στους αμεσα προσκειμενους σε αυτον δημους -και δεν κανω εκπτωση σε αυτο. 🐒
Και πολύ καλά κάνς, γιαυτό μιλώ, εκφράζομαι και συμπεριφέρομαι πάντα σαν βλάχος, για να μη τολμήσει να με πει κανένας Αθηναίο :lolsign:
Ειναι καλυτεροι της Αγιας Βαρβαρας; Για πες, να παω μια βολτα.
Εμένα με αρέσει πάρα πολύ, δοκίμασε να με πεις και εσύ.
Χύμα πάρε, συσκευασμένο δεν έχω πάρει, από κουβέντα όμως που έκανα με είπε πως δεν έχει διαφορά.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.643
... αν και τηρω της πανω προυποθεσεις δεν το θεωρω καποιο τιτλο τιμης ..ισα ισα ... 🐒

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.783
Παρών. Αμπελόκηποι μέχρι το 1996.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.109
Ωραία ιδέα για νήμα, "από που κατάγεται κάνεις, που μεγάλωσε και που μένει"
Σε ποια χώματα θα ήθελε να τον θάψουν-κάψουν και πως το λένε το πίτα-γύρο-σουβλάκι στο χωριοτ :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.262
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti