Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Reaction score
1.132
Εγώ πάντως προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Όλοι οι καλοί χωράνε!
Γεια. Μπήκα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, πιάνω κουβέντα με τον συμπαθεστατο , "που πάτε εσείς;" Απαντά "στο δωμάτιο του avclub". Α εγώ διαβάζω avsite του λέω. "Το αντίπαλο δέος" απαντά γελώντας... Όλα καλα

Reaction score
18.613
Κατά τις 15:00 θα είμαι στο δωμάτιο του AVclub για ένα μίνι σεμινάριο-demo calibration Sony OLED TV A95 για όποιον ενδιαφέρεται να δει από κοντά την διαδικασία και τις διαφορές before-after, ερωτήσεις, κλπ.
Δεν είχα σκοπό να έρθω και ας είμαι 800 μέτρα μακρυά, αλλά τώρα που το ξέρω θα έρθω να σου κάνω heckling και να ισχυρίζομαι ότι το before ήταν καλύτερο απο το after. :D

Reaction score
18.613
Ο υπεύθυνος του εισαγωγέα, έκανε onthe fly εναλλαγή μεταξύ calibrated and non, ευδιάκριτη η διαφορά
Στη ίδια στάθμη (έντασης) του τρινοφ
Α, θα πάω μόνο για να ακούσω τρινοφ κλπ να καταλαβαίνω τί λέτε και να δω what the fuss is all about.
Θα κάνεις και ταξίδι στον χρόνο;
Δεν είναι προβλήματα για μένα αυτά. :D

Reaction score
1.132
Α, θα πάω μόνο για να ακούσω τρινοφ κλπ να καταλαβαίνω τί λέτε και να δω what the fuss is all about.

Δεν είναι προβλήματα για μένα αυτά. :D
Πες του αν κάνεις κέφι να σου δείξει την καμπύλη στόχο. Μια κορυφη στα χαμηλά και μετά σχεδόν ευθεία κατηφορικά μέχρι και τα πριμα

Η αίσθηση είναι ξεκαθαρίζει ο ήχος γενικως, και τα χαμηλα

Reaction score
1.951
Πολύ μικρή η έκθεση, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Ειδικά όταν άκουγες τα συστήματα ήθελες να βουρκώσεις.

Εξαίρεση ο αξιοπρεπέστατος ήχος που έστησε η Hart και η Chameleon Audio όπως και το μικρό αλλά θαυματουργό ηχειακι που είχε στήσει η Ultra Audio.

Ειδική αναφορά αποτυχημένου ματσαρισματος στην Ideon που είχε στήσει το super DAC της με υπερμηχανες Boulder και ηχεία Audiovector αν έχεις το Θεο σου!!!

Και του χρόνου.

Reaction score
1.132
Πολύ μικρή η έκθεση, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Ειδικά όταν άκουγες τα συστήματα ήθελες να βουρκώσεις.
Εξαίρεση ο αξιοπρεπέστατος η ήχος που έστησε η Hart και η Chameleon Audio όπως και το μικρό αλλά θαυματουργό ηχειακι που είχε στήσει η Ultra Audio.
Άντε και του χρόνου.
Κατανοητό, αλλά μήπως είναι χρήσιμο να αναφέρεις και το κόστος κτήσης (ίσως και χρήσης στις εποχές που ζούμε) εκάστου δωματίου που αναφέρεις;
Επίσης, το δωμάτιο Λάιος δεν σου άρεσε, συγκριτικά με τα παραπάνω;

Reaction score
23.365
Ο υπεύθυνος του εισαγωγέα, έκανε onthe fly εναλλαγή μεταξύ calibrated and non, ευδιάκριτη η διαφορά
Στη ίδια στάθμη (έντασης) του τρινοφ
Αποκαλυπτική διάφορα όντως , δεν αντέχεις στο precalibrated πάνω από λίγα δευτερόλεπτα εκτός αν το χαμηλώσεις να μην ενοχλεί.
Αντίθετα calibrated το φορτώνεις οσο πάει

Reaction score
1.132
Αποκαλυπτική διάφορα όντως , δεν αντέχεις στο precalibrated πάνω από λίγα δευτερόλεπτα εκτός αν το χαμηλώσεις να μην ενοχλεί.
Ναι. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ήταν το μόνο δωμάτιο με πάνελ για τις πρώτες ανακλάσεις. Πάντως, καλό είναι να πούμε εάν όλα αυτά μπορούμε να καλώδια μ
Να τα πετύχουμε, χωρίς να εκταμιευσουμε για ένα τρινοφ

Reaction score
8.754
Ναι. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ήταν το μόνο δωμάτιο με πάνελ για τις πρώτες ανακλάσεις. Πάντως, καλό είναι να πούμε εάν όλα αυτά μπορούμε να καλώδια μ
εχεις μηπως καποια φωτο απο το δωματιο?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.115
Στο πρώτο σκέλος,δεν μου προξενεί την παραμικρή έκπληξη η βελτίωση προς το καλύτερο με την εφαρμογή διόρθωσης.
Για την ακρίβεια,έκπληξη μου προξενούν συγκριτικά όσοι παθαίνουν ΄΄ρεύσεις΄΄ με αβυσσαλέες διαφορές που θ'αντιλαμβάνονταν κατά τις εναλλαγές καλωδιώσεων...

Στο ερώτημα του δεύτερου σκέλους σημειώνεται ότι ο ίδιος έχω περιγράψει μεθόδους εφαρμογής διόρθωσης σε ψηφιακό πεδίο με software στον αναπαραγωγό χωρίς μεσολάβηση Trinnov... Είναι ευχερέστερη σε δικαναλικό με περισσότερη μελέτη για παραμέτρους που δεν θα χρειάζονταν επανόρθωση από λογισμικό με τις ιδιότητες του Trinnov και διαχείριση sub υπό ειδικές συνθήκες χωρίς delays από κεντρικό επεξεργαστή.

Για διαχείριση πολλαπλών sub σε δικαναλικό μπορεί κάποιος ν'αποκτήσει miniDSP SHD και στη μια από τις εξόδους του να συνδέσει έξτρα ένα miniDSP 2X4 - ή ακόμα καλύτερα από ένα τεμάχιο 2Χ4 σε δύο από τις εξόδους.Παρόμοια δράση και σε πολυκαναλικό με το 2Χ4 συνδεδεμένο σε έξοδο αφιερωμένη για sub από τον αντίστοιχο Pre/Pro.
Άμα δεδομένο setup έχει στηθεί με όλες τις διατυπώσεις και με καλώς συνεργαζόμενες συσκευές στη σύνθεσή του, τότε αναμένεται κανονικά ν'ακούγεται ωραία και προ διόρθωσης με τη διόρθωση ν'ανεβάζει την ευχαρίστηση εκεί όπου μπορεί και να μη φανταζόμασταν ότι γίνεται χωρίς αλλαγή συσκευών.

Last edited:

Reaction score
518
Ευχάριστη έκπληξη, σε ένα φροντισμένο δωμάτιο, τα ηχεία της νέας στο χώρο Revival Audio. Τόσο αισθητικά όσο και ακουστικά.
Και με πικάπ που πραγματικά έπαιζε θαυμάσια και δεν γύριζε απλά :)

D

Deleted member 50795

Guest
Ευχάριστη έκπληξη, σε ένα φροντισμένο δωμάτιο, τα ηχεία της νέας στο χώρο Revival Audio. Τόσο αισθητικά όσο και ακουστικά.
Και με πικάπ που πραγματικά έπαιζε θαυμάσια και δεν γύριζε απλά :)
καμία τιμή για τα ηχεια έχουμε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134