Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Reaction score
3.428
Αυτό το καλώδιο στο πλάι του ηχείου τί ρόλο παίζει? Αφού είναι παθητικά. :idk:
Το μυστήριο θα λυθεί με την 2η επίσκεψη μου στην έκθεση. 8-)
Ϊσως είναι δάκτυλος των "παθητικων".

Το είδα και εγώ αλλά είχα φύγει.

Last edited:

Reaction score
325
Για μένα έκθεση άψυχη, επι το πλείστον σαν να μπήκαν τα συστήματα ετσι για να μπουν. Ήχος που σε πολλές περιπτώσεις σε έδιωχνε. Καλό στήσιμο, εκπληκτικός ήχος από τα revival audio ηχεια. Μου θύμισαν τον παλιό καλό ήχο της Proac. Παρεμπιπτόντως τα k6 ετσι όπως στήθηκαν απλά δεν ακούγονταν. Για τα δικά μου τουλάχιστον αυτια. Τα lab 12 όσες φορές τα εχω ακουσει, και αυτή τη φορά, μου δίνουν ένα «ασφαλές» άκουσμα, δηλαδη ήχο ευχάριστο, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα πάω.

Ευχομαι σε συνθήκες που θα δίνουν τα απαραίτητα κίνητρα για καλύτερη οργάνωση και επίδειξη στις μελλοντικές εκθέσεις, τις οποίες θελουμε και θα στηρίζουμε.

Reaction score
1.951
Σωστά. Proac όχι audivector, το ribbon δημιούργησε τη παρεξήγηση. Ακόμη χειρότερα, το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.409
Δυστυχώς αποτυχία πλήρης... πήγαμε 3 άτομα δεν μπορέσαμε να μπούμε στα περισσότερα δωμάτια πολύ μικρή τί να πω... μακάρι η ανταγωνιστική να είναι καλύτερη γιατί είναι κρίμα για την αγορά. Μόνο τα perlisten γουστάραμε και περιμένανε 20 λεπτά να κάτσουμε. ο 3ος της παρέας που δεν ήταν στην φάση δεν βρήκε νόημα στην έκθεση
Με αφορμή το σχόλιο του photorealismos.

Θέλει προσπάθεια πραγματικά να κάνεις μια τόσο κακή παρουσία. Ο όποιος ανταγωνισμός, θα έλεγα, δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα για να είναι καλύτερος, ΑΝ, ακολουθήσει τα ζητούμενα για μια τέτοια έκθεση. Άποψη μου.

Στα Perlisten μπήκαμε με τη μία αν και απόγευμα. Κάτσαμε αρκετή ώρα. Εκτός του ότι τα ηχεία παίζουν θαυμάσια, δεν ένιωσα καμία ανάγκη για χρήση subwoofers, ιδίως όταν μπήκε αυτό. Εκεί μου έφυγε κάθε εσωτερική ερώτηση για το αν θα ήθελε subs. O optimizer του Trinnov κάνει δουλειά. Αυτό που ένιωσα στα on/off ήταν σαν να πήρε ζωή ο ήχος.
Για τους Rotel των Perlisten, νομίζω ήταν οι M8, όχι Μ6. Δηλαδή 1800watt ανά ηχείο. Μου λέει ο Άλεξ ούτε στο ρελαντί δεν μπορούμε να τα βάλουμε. 😅

Ο Samsung The Premiere ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Και εγώ και η σύζυγός πάθαμε πλάκα. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα με τόσο φως στο δωμάτιο. Αριστερά είναι μια QNED νομίζω και δεξιά ο The Premiere σε οθόνη VividStorm στις 110" σύμφωνα με τον άνθρωπο της εταιρίας. Νομίζω πως είναι μικρότερη. Προσωπικά, στις φωτιστικές συνθήκες που έχουμε στο σαλόνι ο Samsung μπαίνει άνετα για daily use αντί τηλεόρασης. Οι φωτογραφίες είναι από κινητό στο auto με manual peak brightness στον Samsung.
20221022_165224.jpg
20221022_165215.jpg
20221022_165209.jpg
20221022_165207.jpg

Ο χρόνος που έφυγε σε Perlisten και Samsung The Premiere ήταν πολύ περισσότερος από όλη την υπόλοιπη έκθεση. Ο μοναδικός προτζέκτορας ήταν αυτός. Δεν είχε Epson, Sony, JVC, LG, BenQ, Optoma, ViewSonic. Όπως και σε τηλεοράσεις απουσίαζαν Sony, LG.

Για πολυκάναλα ούτε αστείο. Σαν να μην υπάρχει.

Last edited:

Reaction score
3.077
Τα Perlisten τα είχε χτες και θα τα έχει και σήμερα στην γερμανική έκθεση. Όποιος είναι Γερμανία ας πάει να τα ακούσει....καλά όχι μόνο αυτά.. φαντάζομαι θα έχει τα πάντα.

Reaction score
518
.μια χαρά είναι τα αυτιά σος..ο ήχος της proac , έχει «τελειώσει» εδώ και κάτι χρόνια πριν.:geek:
Και αυτή τη μανία να παίζουν τσίτα δεν την καταλαβαίνω. Ακόμα και στα μικρά δωμάτια, με μικρά ηχεία, παίζανε στο τέρμα. Προφανώς πολύ πάνω από τις δυνατότητες των ηχείων αλλά και του χώρου.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι πραγματικά με τους εκθέτες. Δε θέλουν να «εκθέσουν» τα προιόντα τους ώστε να πάρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα;

D

Deleted member 50795

Guest
Αποτυχία , απογοήτευση , άψυχη..κ.ο.κ
λογικα κάπως μου ακούγονται αυτα και αναμενόμενα , τα σχόλια.
εξ´ορισμου και επι της αρχής , περίμενα τέτοιες εντυπώσεις όταν η τούρτα μοιράστηκε στα δυο. (αναμενόμενο)
Δε φανταζεστε τι κακό γίνεται έτσι στο χώρο του AV.(δε τους νοιάζει..:confused:)
αντί να είναι όλοι μαζεμένοι και συσπειρωμένοι σε μια έκθεση, βγαίνουν σκορποχώρι και λειψοί σε δυο :tongue:
«συγχαρητήρια« και στους μεν και στους δε.:geek:

κατ´εμε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να συγκρίνουμε τις δυο εκθέσεις , δίνοντας έτσι «άφεση αμαρτιών» στους υπαίτιους της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ αποτυχίας του χώρου.
Άντε και του χρόνου σε 3 , να το »κλείσουμε» το μαγαζάκι.:roflmao:
(…γιατι «μαγαζί», με τέτοια νοοτροπία δε πρόκειται ποτέ να γίνουμε )

τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο στους, άμεσα εμπλεκόμενους διοργανωτές, αλλά και σε άλλους που στηρίζουν με τον τρόπο τους τέτοιες αντιλήψεις και νοοτροπίες.

Last edited by a moderator:

alexis

Reaction score
30.409
Προσωπικά δεν κάνω καμιά σύγκριση καθώς δεν έχω δει την επόμενη. Οπότε δεν υπάρχει σύγκριση. Μιλάω καθαρά για αυτό που είδα χθες.

Συγνώμη αλλά θα το πω. Αν αυτό είναι το μέλλον ή το παρών των Ελληνικών εκθέσεων θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται εκθέσεις.

Και δεν το λέω σαν πολυκάναλος καταναλωτής καθώς θεωρώ βέβαιο πως υπάρχουν πάρα πολύ δικάναλοι που έχουν την ίδια άποψη με μένα. Η φετινή έκθεση είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια παρουσίασης του δικάναλου κόσμου της Ελληνικης αγοράς.

D

Deleted member 50795

Guest
@alexis συμφωνώ μαζί σου, ούτε υπαινίσσομαι ότι κάνεις κάποια σύγκριση. Τα ίδια λεμε όσον αφορά στη «χρησιμότητα» τέλεσης τέτοιων εκθέσεων.
το σκεπτικό σου, είναι ξεκάθαρο.

(το σχόλιο μου, περί συγκρίσεων ήταν γενικότερο και δεν αφορούσε σε εσένα η 2-3 άλλους προλαλήσαντες , περί της έκθεσης).

Last edited by a moderator:

alexis

Reaction score
30.409
By the Way, και πολύ όμορφα ηχεία τα Perlisten. Και ποιότητα κατασκευής. Μπαίνουν άνετα σε σαλόνι.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.113
Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το άκουσα, πέρασα αλλά είχε κόσμο και έφυγα.
Υποψιάζομαι ότι το έκανες...επίτηδες,για να μην έμπαινες στον πειρασμό ενός... Trinnov για τα Tidal. :p
By the Way, και πολύ όμορφα ηχεία τα Perlisten. Και ποιότητα κατασκευής. Μπαίνουν άνετα σε σαλόνι.
Εντάξει,με την τιμή που έρχονται άμα δεν έμπαιναν ανέτως και σε σαλόνι θα την είχαν...βαμμένη.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.974
Ο Samsung The Premiere ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Και εγώ και η σύζυγός πάθαμε πλάκα. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα με τόσο φως στο δωμάτιο. Αριστερά είναι μια QNED νομίζω και δεξιά ο The Premiere σε οθόνη VividStorm στις 110" σύμφωνα με τον άνθρωπο της εταιρίας. Νομίζω πως είναι μικρότερη. Προσωπικά, στις φωτιστικές συνθήκες που έχουμε στο σαλόνι ο Samsung μπαίνει άνετα για daily use αντί τηλεόρασης. Οι φωτογραφίες είναι από κινητό στο auto με manual peak brightness στον Samsung.
View attachment 267447

Ο χρόνος που έφυγε σε Perlisten και Samsung The Premiere ήταν πολύ περισσότερος από όλη την υπόλοιπη έκθεση. Ο μοναδικός προτζέκτορας ήταν αυτός. Δεν είχε Epson, Sony, JVC, LG, BenQ, Optoma, ViewSonic. Όπως και σε τηλεοράσεις απουσίαζαν Sony, LG.

Για πολυκάναλα ούτε αστείο. Σαν να μην υπάρχει.
86 inches φαίνεται να είναι η οθόνη.
Άντε να έχω μια απόκλιση στον υπολογισμό και να είναι 96.
110" δεν είναι με την καμία (110" πολύ δύσκολο, μιας και μιλάμε για πλάτος οθόνης 2.43μ... θα το καταλάβαινες για πλάκα).

alexis

Reaction score
30.409
86 inches φαίνεται να είναι η οθόνη.
Άντε να έχω μια απόκλιση στον υπολογισμό και να είναι 96.
110" δεν είναι με την καμία (110" πολύ δύσκολο, μιας και μιλάμε για πλάτος οθόνης 2.43μ... θα το καταλάβαινες για πλάκα).
Για πολλά χρόνια είχα 106" στο σαλόνι. Μόλις μου είπε ότι είναι 110" τον κοίταξα καλά και λέω από μέσα μου "ναι οκ 🙂". Μέχρι και η γυναίκα κατάλαβε ότι λέει...........

Ήταν σίγουρα μικρότερη από 100". Πόσο; Δεν ξέρω.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.974
Καλύτερα να έλεγε δεν ξέρω.
Για ποιό λόγο να πεις κάτι που δεν γνωρίζεις ρε γαμώτο.
Το ότι έχεις στο περίπτερο της εταιρίας σου άτομο που δεν ξέρει, ασχολίαστο.
Φαντάσου να τον ρωτούσες τίποτα τεχνικό :D

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads