Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Reaction score
18.613
Είναι πολύ καλός.
Before ή after είναι καλός ; :D

Θα γράψεις καμιά έστω μικρή κριτική για τα Berdesten , συγγνώμη Perlisten πως τα λένε ; :D :D ή θα μας αφήσεις με την απορία ;

Εσυ @Tidal ;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.412
Αν θες να ακούσεις τα Perlisten να πας. Αν θες να δείς τον Ζαπ να πας.
Να δεις την κορυφαία ίσως τηλεόραση στον κόσμο OLED Panasonic να πας.
Αν δεν εχεις δει τον Samsung Premier να πας.

Αλλιώς, να κάτσεις σπίτι.

Κάθε πέρσι και καλύτερα. Δυστυχώς.
Αδιάφορη μέχρι αηδίας. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε, αλήθεια. Το όλο σκηνικό ένα πράγμα μου βγάζει: πρέπει να γίνει έκθεση.

Σταματώ εδώ γιατί η συνέχεια θα είναι κακή.

Τα Perlisten το έχουν, ο Trinnov κάνει δουλειά, end of story. O Samsung Premier με εντυπωσίασε. Είναι και ο μοναδικός προτζέκτορας σε όλη την έκθεση by the way. Το άλλο το μπιχλιμπίδι της Samsung που ήταν δίπλα ήταν σαν μην υπήρχε. Δεν τον υπολογίζω καν.

Last edited:

Reaction score
18.613
Τα Perlisten το έχουν
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλώς με ενδιαφέρει η κριτική απο τους δύο κυρίους που ανέφερα, και έχω το θάρρος να ρωτήσω για κάποιο λόγο.

Δηλαδή το νήμα αφορά μόνο γενικά σχόλια για την έκθεση, την οργάνωσή της και σκοπό της κλπ και όχι για το περιεχόμενό της που είναι τα εκθέματα ; Ρωτάω γιατί βλέπω τα έβαλες τα σχόλια σου σαν spoiler.

Reaction score
1.951
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλώς με ενδιαφέρει η κριτική απο τους δύο κυρίους που ανέφερα, και έχω το θάρρος να ρωτήσω για κάποιο λόγο.

Δηλαδή το νήμα αφορά μόνο σχόλια γενικά σχόλια για την έκθεση, την οργάνωσή της και σκοπό της κλπ και όχι για το περιεχόμενό της που είναι τα εκθέματα ; Ρωτάω γιατί βλέπω τα έβαλες τα σχόλια σου σαν spoiler.
Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το άκουσα, πέρασα αλλά είχε κόσμο και έφυγα.

Reaction score
3.428
Before ή after είναι καλός ; :D

Θα γράψεις καμιά έστω μικρή κριτική για τα Berdesten , συγγνώμη Perlisten πως τα λένε ; :D :D ή θα μας αφήσεις με την απορία ;

Εσυ @Tidal ;
Για τον Βασίλη; ..κατά την διάρκεια ήταν καλός. :D
Το κατέχει που λένε.

Για τα ηχεία θα πω απλα ότι για εμένα το σύστημα, γιατί σύστημα άκουσα, και χώρο φυσικά, ήταν 1 από τα 3 καλύτερα. Με την βοήθεια του Γάλλου προ ο ηχος είχε υπολογιστεί να είναι σχεδόν ίδιος σε όλες τις θέσεις. Επίσης αν και έπαίζε σε υψηλή ένταση δεν ενοχλούσε. Ειδικά με Ελληνική μουσική (Ξυλούρης κλπ) δεν ήθελες να σηκωθείς.

Αριστερά από το δεξιό ηχειο φαίνεται το τρινοόφωνο.

Reaction score
8.754
Αν δεν κάνω λάθος, περίπου €2.500 τα μικρά και €5.000 τα μεγάλα. Θα ξαναρωτήσω αύριο που θα πάω καθώς και αν έχουν καμιά προσφορά λόγω τις έκθεσης.
Δεν νομίζω, τα Perlisten S5m τα βάσης δλδ έχουν 13000 το ζευγάρι.
Τα δαπέδου σίγουρα πολύ παραπάνω.
Βάλε μετά ενίσχυση και τρινοφ, άστο να πάει αστο:biggrin: μπαίνουμε στο βαθύ χαιεντ

Reaction score
18.613
από τα 3 καλύτερα
Τα άλλα δυο ποιά ήταν ; (κατά την εκτίμηση σου πάντα εννοείται)
Δεν νομίζω, τα Perlisten S5m τα βάσης δλδ έχουν 13000 το ζευγάρι.
Τα δαπέδου σίγουρα πολύ παραπάνω.
Βάλε μετά ενίσχυση και τρινοφ, άστο να πάει αστο:biggrin: μπαίνουμε στο βαθύ χαιεντ
Δεν νομίζω να λέει για τα PerListen αλλά για τα Revival Audio.

Τα PerListen κάνουν 18.000 euro.

Last edited:

Reaction score
20
Πολύ μικρή η έκθεση, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Ειδικά όταν άκουγες τα συστήματα ήθελες να βουρκώσεις.

Εξαίρεση ο αξιοπρεπέστατος ήχος που έστησε η Hart και η Chameleon Audio όπως και το μικρό αλλά θαυματουργό ηχειακι που είχε στήσει η Ultra Audio.

Ειδική αναφορά αποτυχημένου ματσαρισματος στην Ideon που είχε στήσει το super DAC της με υπερμηχανες Boulder και ηχεία Audiovector αν έχεις το Θεο σου!!!

Και του χρόνου.
H IDEON ειχε ηχεια τουλαχιστον την ωρα που πηγα εγω γυρω στην μια PROAC K6 SIGNATURE

Reaction score
1.058
Δυστυχώς αποτυχία πλήρης... πήγαμε 3 άτομα δεν μπορέσαμε να μπούμε στα περισσότερα δωμάτια πολύ μικρή τί να πω... μακάρι η ανταγωνιστική να είναι καλύτερη γιατί είναι κρίμα για την αγορά. Μόνο τα perlisten γουστάραμε και περιμένανε 20 λεπτά να κάτσουμε. ο 3ος της παρέας που δεν ήταν στην φάση δεν βρήκε νόημα στην έκθεση

Reaction score
11.109
Καλό είναι να πηγαίνει κάποιος από το πρωί, για να μη συναντά κόσμο. Σάββατο απόγευμα τί περιμένατε;

Reaction score
569
εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερη, απλά φέτος είναι για να πεις ότι έγινε έκθεση. Μια έκθεση του ποδαριού, του εικοσάλεπτου μία εικονα που ευθύνονται όλοι για αυτό. μπράβο σε αυτούς τους λίγους που κατέβασαν το κάτι παραπάνω σε προϊόντα .

Reaction score
5.412
Απογοήτευση η έκθεση. Ελαχιστα εκθεματα. Δωματια μικρα, σχεδον τα μισα ηχεια επαιζαν με μεγαλα προβληματα στις χαμηλες συχνοτητες. Σε ελαχιστα δωματια υπηρχε εστω μια στοιχειωδης ακουστικη περιποιηση. Πηγαμε να ακουσουμε ενεργα ηχεια και κυριως το Kef ls6... αλλά τιποτε... μονο τα acu που δεν μου αρεσαν καθολου. Το βραβειο, στα ελαχιστα συστηματσ που επαιζαν θα το εδινα στην νεοσυσταθεισα γαλλική Revival με τα Elemente 5 (τρίδρομα) και 3. Επισης πολυ ωραιος ηχος, για περιορισμενους χωρους, το παλαιο Kef xq1 στο δωματιο της Αιας.
Revival-Audio-2.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134