Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.047
Αυτό το καλώδιο στο πλάι του ηχείου τί ρόλο παίζει? Αφού είναι παθητικά.
Αυτό το καλώδιο στο πλάι του ηχείου τί ρόλο παίζει? Αφού είναι παθητικά.
Αν(ταν)ακλάσειςΑυτό το καλώδιο στο πλάι του ηχείου τί ρόλο παίζει? Αφού είναι παθητικά.
Το μυστήριο θα λυθεί με την 2η επίσκεψη μου στην έκθεση.Αυτό το καλώδιο στο πλάι του ηχείου τί ρόλο παίζει? Αφού είναι παθητικά.
.μια χαρά είναι τα αυτιά σος..ο ήχος της proac , έχει «τελειώσει» εδώ και κάτι χρόνια πριν.Παρεμπιπτόντως τα k6 ετσι όπως στήθηκαν απλά δεν ακούγονταν. Για τα δικά μου τουλάχιστον αυτια.
Με αφορμή το σχόλιο του photorealismos.Δυστυχώς αποτυχία πλήρης... πήγαμε 3 άτομα δεν μπορέσαμε να μπούμε στα περισσότερα δωμάτια πολύ μικρή τί να πω... μακάρι η ανταγωνιστική να είναι καλύτερη γιατί είναι κρίμα για την αγορά. Μόνο τα perlisten γουστάραμε και περιμένανε 20 λεπτά να κάτσουμε. ο 3ος της παρέας που δεν ήταν στην φάση δεν βρήκε νόημα στην έκθεση
Και αυτή τη μανία να παίζουν τσίτα δεν την καταλαβαίνω. Ακόμα και στα μικρά δωμάτια, με μικρά ηχεία, παίζανε στο τέρμα. Προφανώς πολύ πάνω από τις δυνατότητες των ηχείων αλλά και του χώρου..μια χαρά είναι τα αυτιά σος..ο ήχος της proac , έχει «τελειώσει» εδώ και κάτι χρόνια πριν.
Όχι. Έχω νέα φωτογραφική μηχανή και φοβήθηκα μη καεί ο αισθητήρας.Φοβήθηκες τη μήνυση;
Αντανάκλαση από την πρίζα στον τοίχο είναι.Αυτό το καλώδιο στο πλάι του ηχείου τί ρόλο παίζει? Αφού είναι παθητικά.
Υποψιάζομαι ότι το έκανες...επίτηδες,για να μην έμπαινες στον πειρασμό ενός... Trinnov για τα Tidal.Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το άκουσα, πέρασα αλλά είχε κόσμο και έφυγα.
Εντάξει,με την τιμή που έρχονται άμα δεν έμπαιναν ανέτως και σε σαλόνι θα την είχαν...βαμμένη.By the Way, και πολύ όμορφα ηχεία τα Perlisten. Και ποιότητα κατασκευής. Μπαίνουν άνετα σε σαλόνι.
86 inches φαίνεται να είναι η οθόνη.Ο Samsung The Premiere ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Και εγώ και η σύζυγός πάθαμε πλάκα. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα με τόσο φως στο δωμάτιο. Αριστερά είναι μια QNED νομίζω και δεξιά ο The Premiere σε οθόνη VividStorm στις 110" σύμφωνα με τον άνθρωπο της εταιρίας. Νομίζω πως είναι μικρότερη. Προσωπικά, στις φωτιστικές συνθήκες που έχουμε στο σαλόνι ο Samsung μπαίνει άνετα για daily use αντί τηλεόρασης. Οι φωτογραφίες είναι από κινητό στο auto με manual peak brightness στον Samsung.
View attachment 267447
Ο χρόνος που έφυγε σε Perlisten και Samsung The Premiere ήταν πολύ περισσότερος από όλη την υπόλοιπη έκθεση. Ο μοναδικός προτζέκτορας ήταν αυτός. Δεν είχε Epson, Sony, JVC, LG, BenQ, Optoma, ViewSonic. Όπως και σε τηλεοράσεις απουσίαζαν Sony, LG.
Για πολυκάναλα ούτε αστείο. Σαν να μην υπάρχει.
Για πολλά χρόνια είχα 106" στο σαλόνι. Μόλις μου είπε ότι είναι 110" τον κοίταξα καλά και λέω από μέσα μου "ναι οκ ". Μέχρι και η γυναίκα κατάλαβε ότι λέει...........86 inches φαίνεται να είναι η οθόνη.
Άντε να έχω μια απόκλιση στον υπολογισμό και να είναι 96.
110" δεν είναι με την καμία (110" πολύ δύσκολο, μιας και μιλάμε για πλάτος οθόνης 2.43μ... θα το καταλάβαινες για πλάκα).