- Reaction score
- 11.109
Δε σε έβγαλα φωτογραφίες, να ξέρεις.Παρακολουθώ τον Βασίλη. Είναι πολύ καλός.
Δε σε έβγαλα φωτογραφίες, να ξέρεις.Παρακολουθώ τον Βασίλη. Είναι πολύ καλός.
Before ή after είναι καλός ;Είναι πολύ καλός.
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλώς με ενδιαφέρει η κριτική απο τους δύο κυρίους που ανέφερα, και έχω το θάρρος να ρωτήσω για κάποιο λόγο.Τα Perlisten το έχουν
Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το άκουσα, πέρασα αλλά είχε κόσμο και έφυγα.Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλώς με ενδιαφέρει η κριτική απο τους δύο κυρίους που ανέφερα, και έχω το θάρρος να ρωτήσω για κάποιο λόγο.
Δηλαδή το νήμα αφορά μόνο σχόλια γενικά σχόλια για την έκθεση, την οργάνωσή της και σκοπό της κλπ και όχι για το περιεχόμενό της που είναι τα εκθέματα ; Ρωτάω γιατί βλέπω τα έβαλες τα σχόλια σου σαν spoiler.
Για τον Βασίλη; ..κατά την διάρκεια ήταν καλός.Before ή after είναι καλός ;
Θα γράψεις καμιά έστω μικρή κριτική για τα Berdesten , συγγνώμη Perlisten πως τα λένε ; ή θα μας αφήσεις με την απορία ;
Εσυ @Tidal ;
Δεν νομίζω, τα Perlisten S5m τα βάσης δλδ έχουν 13000 το ζευγάρι.Αν δεν κάνω λάθος, περίπου €2.500 τα μικρά και €5.000 τα μεγάλα. Θα ξαναρωτήσω αύριο που θα πάω καθώς και αν έχουν καμιά προσφορά λόγω τις έκθεσης.
Τα άλλα δυο ποιά ήταν ; (κατά την εκτίμηση σου πάντα εννοείται)από τα 3 καλύτερα
Δεν νομίζω να λέει για τα PerListen αλλά για τα Revival Audio.Δεν νομίζω, τα Perlisten S5m τα βάσης δλδ έχουν 13000 το ζευγάρι.
Τα δαπέδου σίγουρα πολύ παραπάνω.
Βάλε μετά ενίσχυση και τρινοφ, άστο να πάει αστο μπαίνουμε στο βαθύ χαιεντ
H IDEON ειχε ηχεια τουλαχιστον την ωρα που πηγα εγω γυρω στην μια PROAC K6 SIGNATUREΠολύ μικρή η έκθεση, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Ειδικά όταν άκουγες τα συστήματα ήθελες να βουρκώσεις.
Εξαίρεση ο αξιοπρεπέστατος ήχος που έστησε η Hart και η Chameleon Audio όπως και το μικρό αλλά θαυματουργό ηχειακι που είχε στήσει η Ultra Audio.
Ειδική αναφορά αποτυχημένου ματσαρισματος στην Ideon που είχε στήσει το super DAC της με υπερμηχανες Boulder και ηχεία Audiovector αν έχεις το Θεο σου!!!
Και του χρόνου.
Α, είχατε και φυσιολογικό άνθρωπο στην παρέα ; Τι τον τραβολογάγατε τον άνθρωπο ;ο 3ος της παρέας που δεν ήταν στην φάση δεν βρήκε νόημα στην έκθεση
Κόκκινος είναιθα σε κάνει μήνυση ο ροζ ελέφαντας που τον έβγαλες φωτό...
πήρες την άδεια του Νίμα?
Φοβήθηκες τη μήνυση;Δε σε έβγαλα φωτογραφίες, να ξέρεις.
sk@ta κινητό έχειςΚόκκινος είναι
View attachment 267426