alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.015
Δηλαδή Βασίλη έτσι στο πάνω κάτω...μια αίθουσα 16-18 τετραγωνικών τι κόστος έχει για 2 μέρες που είναι η έκθεση?Υπάρχουν στα περισσότερα hotel και μεγάλες αίθουσες. Αν δεν πληρώνεις να πάρεις τον χώρο, άλλο θέμα αυτό.
Μη λες "μπογιά", έχω κάτι σχόλια για τις σκάλες.Το πολυκάναλο θέλει τεχνογνωσία και προφανώς χρήμα. Οι μισοί δεν έχουν στοκ ούτε καλαμάκια για φραπέ. Θα πληρώσουν εξοπλισμό, δωμάτιο και εξειδικευμένο προσωπικό; Για μαλακές ψάχνετε!
Το μήνα που τρέφει τους 11 περιμένουν...
Χαμένος χρόνος, μακάρι η επόμενη έκθεση να είναι καλύτερη. Διότι αν είναι σαν αυτή καλύτερα να βλέπω μπογιά να στεγνώνει στο τοίχο.
έλα ρε συ....και focal sib να έστηνες για μία θέση ακρόασης στο 1.5 μέτρο με 2 σαμπ.....θα έκανε τη διαφοράΤο πολυκάναλο θέλει τεχνογνωσία και προφανώς χρήμα.
Εγω απορώ και που εισήλθες στο κτήριο.Μη λες μπογιά, έχω κάτι σχόλια για τις σκάλες.
Να έχουν και περισσότερα ακουστικά.Η "δεύτερη" έκθεση (που γκρίνιαξε τόσο) μπορεί να μετατρέψει την εμπειρία και τα σχόλια από την πρώτη, σε μεγάλο πλεονέκτημα και να κερδίσει τις φετεινές εντυπώσεις. Υπάρχει κάποιος χρόνος ακόμη. Κι αν το καταφέρει, οι εκθέτες και το κοινό θα το θυμούνται του χρόνου...
Το μόνο ενεργό εκεί μέσα ήταν το ασανσέρ.Κάνα ενεργό ηχειο είχε ρε παιδιά?
Ναι είχε. 105 χλμ και την Αττική οδό.Είχε αντίτιμο η είσοδος? Αν ναι καλά κάνετε και γκρινιάζετε, αν όχι κακώς
Νομίζω όχι. Η άλλη θα έχει λένε 5 ευρώ ανά ημέρα.Κάνα ενεργό ηχειο είχε ρε παιδιά?
Είχε αντίτιμο η είσοδος? Αν ναι καλά κάνετε και γκρινιάζετε, αν όχι κακώς
Αλέξη εσυ που τα ξέρεις όλα (εαν εξαιρέσουμε τα αισθητικά σου κολλήματα χα χα) , a) η άλλη η έκθεση θα έχει τα Ντατς και Ντατς ; και β) παίζουν περίπου σαν τα Perlisten ; στα θυμίζουν κάπως δηλαδή σαν ήχος , σκηνή κλπ ;Το μόνο ενεργό εκεί μέσα ήταν το ασανσέρ.
Όχι οκ, είχε τα Ελληνικά τα Άκου πως τα λεν, τα οποία με το που τα είδα χρειάστηκαν μόνο 2" να βγω.
Ναι είχε. 105 χλμ και την Αττική οδό.
Και ο νους σου κατεβάζει ε;;Αλέξη εσυ που τα ξέρεις όλα
Δεν είναι γκρίνια Στέφανε, αλλά δεν χρειάζεται και να συζητηθεί κάτι παραπάνω.Η "δεύτερη" έκθεση (που γκρίνιαξε τόσο) μπορεί να μετατρέψει την εμπειρία και τα σχόλια από την πρώτη, σε μεγάλο πλεονέκτημα και να κερδίσει τις φετεινές εντυπώσεις. Υπάρχει κάποιος χρόνος ακόμη. Κι αν το καταφέρει, οι εκθέτες και το κοινό θα το θυμούνται του χρόνου...
Χα χα , ΟΚ νόμιζα ότι θα ήξερες , με τις εκθέσεις κλπΚαι ο νους σου κατεβάζει ε;;
a) δεν ξέρω
b) δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει D&D.
Οι τελικοί πρέπει να οδηγούν αυτό αρκεί. Αλλά δεδομένου του χώρου είναι αδύνατον να αντέξεις στάθμες χωρίς την περιποίηση. Για αυτό και αντί περιποίησης και ισοστάθμισης (ιδιαίτερα χρονικής) το άλλο (όχι και πολύ επιτυχημένο ) κόλπο είναι να έχεις μικρά ηχεία σε χαμηλές στάθμες.Νόμιζα τος στάθμες τις δίνουν οι τελικοί. Κάτι Μίτσι 1200 βατ ΑΒ κλάση, δεν ήταν απο ότι γράψανε εδω. Λίγα είναι δηλαδή ;
Όχι δεν τίθεται θέμα μεγέθους από μέρος μου. Δες παραπάνω.Εννοεί ότι τα συγκεκριμένα ηχεία είναι τεράστια για το χώρο αυτό.
Ε, βέβαια τρίχες. Αλλά δε νομίζω να είναι αυτό καθώς οι αντιπρόσωποι τα ξέρουν αυτά λογικά, απλώς ίσως θέλουν όντως να εκθέσουν και ένα μικρό ηχείο. Ένα και μικρό πλέον ηχείο που κατεβαίνει στα 50 Hz διεγείρει μια χαρά τον χώρο και χειρότερα ίσως λόγω κατσκευαστικών περιορισμών. Ενα μεγάλο ηχείο θα παίξει και με καλύτερο χέντρουμ, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη ένταση. Κάθε δωμάτιο έχει την δική του "ένταση', και κάθε ηχογράφηση. Τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους και μύθοι. Επίσης οι ανακλάσεις σε μεσουψηλά είναι το ίδιο. Επίσης το δωμάτιο δεν έχει καμιά σχέση με το μέγεθος του ηχείου ή βάτ (μόνο απορρόφηση και επιφάνεια έχει η εξίσωση). Άσε που όσο ανεβάζεις την ένταση ανεβαίνει η άμεση αλλά ανεβαίνει ίδια και παραλληλα και η έμμεση.Είναι ο βασικός λόγος που κάποιοι λένε ότι τα μεγάλα ηχεία σε παίζουν σε μικρούς χώρους (τρίχες)
Φαντάσου δλδ να μην είχαν και... ικανοποιητικό σπινοραμαΣε κομμάτια με πολλά όργανα και φωνές πονέσαν τα αυτάκια μου
Εβγαλα και το τηλ και μέτρησα μέχρι 100db όπου νόμιζα ότι ακουγόταν δυνατά
Σιγά τα ωά , ποιο καθαρά ακούω σπίτι σε αυτά τα db
Άσε που θέλαν οπωσδήποτε subs
Μάσκα φιλαράκ. Που πας χωρίς μάσκα.Ωραία όσα γράφετε αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο πρόβλημα των εκθέσεων γενικότερα.
Πέρασα το πρωί να χαιρετήσω 2-3 φίλους εκθέτες. Οι στενοί διάδρομοι με τα μικρά δωμάτια ευνόησαν το φαινόμενο της μπόχας. Ιδρωτίλα κι απλυσιά. Σαν σχολική αίθουσα τον χειμώνα μετά από γυμναστική.