Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.050
Υπάρχουν στα περισσότερα hotel και μεγάλες αίθουσες. Αν δεν πληρώνεις να πάρεις τον χώρο, άλλο θέμα αυτό.
Δηλαδή Βασίλη έτσι στο πάνω κάτω...μια αίθουσα 16-18 τετραγωνικών τι κόστος έχει για 2 μέρες που είναι η έκθεση?

Ndis

Titika
Reaction score
4.771
Το πολυκάναλο θέλει τεχνογνωσία και προφανώς χρήμα. Οι μισοί δεν έχουν στοκ ούτε καλαμάκια για φραπέ. Θα πληρώσουν εξοπλισμό, δωμάτιο και εξειδικευμένο προσωπικό; Για μαλακές ψάχνετε!

Το μήνα που τρέφει τους 11 περιμένουν...

Χαμένος χρόνος, μακάρι η επόμενη έκθεση να είναι καλύτερη. Διότι αν είναι σαν αυτή καλύτερα να βλέπω μπογιά να στεγνώνει στο τοίχο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.017
Το πολυκάναλο θέλει τεχνογνωσία και προφανώς χρήμα. Οι μισοί δεν έχουν στοκ ούτε καλαμάκια για φραπέ. Θα πληρώσουν εξοπλισμό, δωμάτιο και εξειδικευμένο προσωπικό; Για μαλακές ψάχνετε!

Το μήνα που τρέφει τους 11 περιμένουν...

Χαμένος χρόνος, μακάρι η επόμενη έκθεση να είναι καλύτερη. Διότι αν είναι σαν αυτή καλύτερα να βλέπω μπογιά να στεγνώνει στο τοίχο.
Μη λες "μπογιά", έχω κάτι σχόλια για τις σκάλες.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.050
Το πολυκάναλο θέλει τεχνογνωσία και προφανώς χρήμα.
έλα ρε συ....και focal sib να έστηνες για μία θέση ακρόασης στο 1.5 μέτρο με 2 σαμπ.....θα έκανε τη διαφορά

Reaction score
19.585
Μη λες μπογιά, έχω κάτι σχόλια για τις σκάλες.
Εγω απορώ και που εισήλθες στο κτήριο.
Μάλλον δεν θα σήκωσες το κεφάλι σου να το δείς εξωτερικά, όταν εισερχόσουν.
Ούτε o Xfader (σε άλλο τομέα αυτός) να ήσουν.
:D :D

head-stef

Headphones
Reaction score
2.296
Η "δεύτερη" έκθεση (που γκρίνιαξε τόσο) μπορεί να μετατρέψει την εμπειρία και τα σχόλια από την πρώτη, σε μεγάλο πλεονέκτημα και να κερδίσει τις φετεινές εντυπώσεις. Υπάρχει κάποιος χρόνος ακόμη. Κι αν το καταφέρει, οι εκθέτες και το κοινό θα το θυμούνται του χρόνου...

Reaction score
19.585
Η "δεύτερη" έκθεση (που γκρίνιαξε τόσο) μπορεί να μετατρέψει την εμπειρία και τα σχόλια από την πρώτη, σε μεγάλο πλεονέκτημα και να κερδίσει τις φετεινές εντυπώσεις. Υπάρχει κάποιος χρόνος ακόμη. Κι αν το καταφέρει, οι εκθέτες και το κοινό θα το θυμούνται του χρόνου...
Να έχουν και περισσότερα ακουστικά. ;) :D :D

alexis

Reaction score
31.017
Κάνα ενεργό ηχειο είχε ρε παιδιά? :p
Το μόνο ενεργό εκεί μέσα ήταν το ασανσέρ.
Όχι οκ, είχε τα Ελληνικά τα Άκου πως τα λεν, τα οποία με το που τα είδα χρειάστηκαν μόνο 2" να βγω.

Είχε αντίτιμο η είσοδος? Αν ναι καλά κάνετε και γκρινιάζετε, αν όχι κακώς
Ναι είχε. 105 χλμ και την Αττική οδό. 🙃

Last edited:

Reaction score
19.585
Κάνα ενεργό ηχειο είχε ρε παιδιά? :p
Είχε αντίτιμο η είσοδος? Αν ναι καλά κάνετε και γκρινιάζετε, αν όχι κακώς
Νομίζω όχι. Η άλλη θα έχει λένε 5 ευρώ ανά ημέρα.
Το μόνο ενεργό εκεί μέσα ήταν το ασανσέρ. 😋
Όχι οκ, είχε τα Ελληνικά τα Άκου πως τα λεν, τα οποία με το που τα είδα χρειάστηκαν μόνο 2" να βγω. 😅

Ναι είχε. 105 χλμ και την Αττική οδό. 🙃
Αλέξη εσυ που τα ξέρεις όλα (εαν εξαιρέσουμε τα αισθητικά σου κολλήματα χα χα) , a) η άλλη η έκθεση θα έχει τα Ντατς και Ντατς ; και β) παίζουν περίπου σαν τα Perlisten ; στα θυμίζουν κάπως δηλαδή σαν ήχος , σκηνή κλπ ;

Last edited:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.199
Δεν είναι γκρίνια Στέφανε, αλλά δεν χρειάζεται και να συζητηθεί κάτι παραπάνω.
Το θέμα είναι ότι πολλές εταιρίες αδιαφορούν για την ελληνική αγορά, οι αντιπρόσωποι κοιμούνται όρθιοι.
Τζάμπα να τους δώσεις δωμάτιο οι μισοί πάλι μπορεί να πουν όχι 😆

Εδώ ακόμα πάνε σε εκθέσεις και βάζουν τα μηχανήματα απλά σαν εκθέματα λες και είναι φωτογραφίες. Στον πάγκο ασύνδετα δίχως καν ρεύμα να δεις πχ έστω το μενού.

Θέλουμε να δούμε πολυκάναλα, με ακουστική φροντίδα, κλπ;

Να μεταφέρω το demo room μου στο hotel ? 😆
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η διαχείριση παλευει καθημερινά για να γεμίσει η έκθεση και να γίνουν εκθέσεις με νόημα και όχι για το θεαθηναι.

Reaction score
19.585
Και ο νους σου κατεβάζει ε;; 😄
a) δεν ξέρω
b) δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει D&D.
Χα χα , ΟΚ νόμιζα ότι θα ήξερες , με τις εκθέσεις κλπ

Εαν ξέρει κάποιος ας μου πεί , τι ενεργά ηχεία έχουν ανακοινωθεί στα σίγουρα ότι θα παίξουν. Θέλω να πάω να ακούσω.

Reaction score
23.905
Νόμιζα τος στάθμες τις δίνουν οι τελικοί. :D Κάτι Μίτσι 1200 βατ ΑΒ κλάση, δεν ήταν απο ότι γράψανε εδω. Λίγα είναι δηλαδή ;
Οι τελικοί πρέπει να οδηγούν αυτό αρκεί. Αλλά δεδομένου του χώρου είναι αδύνατον να αντέξεις στάθμες χωρίς την περιποίηση. Για αυτό και αντί περιποίησης και ισοστάθμισης (ιδιαίτερα χρονικής) το άλλο (όχι και πολύ επιτυχημένο ) κόλπο είναι να έχεις μικρά ηχεία σε χαμηλές στάθμες.
Είναι ο βασικός λόγος που κάποιοι λένε ότι τα μεγάλα ηχεία σε παίζουν σε μικρούς χώρους (τρίχες)

Εννοεί ότι τα συγκεκριμένα ηχεία είναι τεράστια για το χώρο αυτό.
Όχι δεν τίθεται θέμα μεγέθους από μέρος μου. Δες παραπάνω.

Να πούμε και κάτι άλλο, ο Ζάπ με τον τρινοβ κλέβει εκκλησίες , ότι ηχείο και να έστηνε θα έπαιζε καλά .
Η διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο είχε ικανή επιφάνεια (4x6.5") , δυνατό ενισχυτή (θα μπορούσε να παίξει και με 400w ncore) και σημαντικό ότι η διάταξη array στα woofers αλλά ΚΑΙ στα mids (διότι ο διάχυτης του tweeter είχε πάνω και κάτω σε όλη μικρές αποστάσεις 2 mids θόλου) συνέθεταν ένα ηχείο που είχε ικανότατο headroom , πολλά περιθώρια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ισοστάθμισης και να αδιαφορεί (σχεδόν ) για το τι βρίσκεται σε ταβάνι και πάτωμα. Αυτό το έκανε εργαλείο στα χέρια του Ζαπ και για αυτό έπαιζε όπως έπαιζε.

Reaction score
2.749
Σιγά τα perlisten
Μισή ώρα κάθησα εκεί μέσα μπροστά
Ίσως φταίει ο χώρος
Σε κομμάτια με πολλά όργανα και φωνές πονέσαν τα αυτάκια μου
Εβγαλα και το τηλ και μέτρησα μέχρι 100db όπου νόμιζα ότι ακουγόταν δυνατά
Σιγά τα ωά , ποιο καθαρά ακούω σπίτι σε αυτά τα db
Άσε που θέλαν οπωσδήποτε subs
Πάντως εντύπωση μου κάνανε κάτι μικρούλια 5,5άρια.
Δεν παίζαν δυνατά αλλά ήταν εντυπωσιακά
Και για τα 2 παραπάνω ,μιλάμε για κανονικές μουσικές γιατί σε όλα τα άλλα δωμάτια παίζαν κάνα δύο όργανα και μία καραμούζα :(

9DA73102-2ADC-4C7B-B2D3-D6E919DC59C5.jpeg

Reaction score
19.585
Είναι ο βασικός λόγος που κάποιοι λένε ότι τα μεγάλα ηχεία σε παίζουν σε μικρούς χώρους (τρίχες)
Ε, βέβαια τρίχες. Αλλά δε νομίζω να είναι αυτό καθώς οι αντιπρόσωποι τα ξέρουν αυτά λογικά, απλώς ίσως θέλουν όντως να εκθέσουν και ένα μικρό ηχείο. Ένα και μικρό πλέον ηχείο που κατεβαίνει στα 50 Hz διεγείρει μια χαρά τον χώρο και χειρότερα ίσως λόγω κατσκευαστικών περιορισμών. Ενα μεγάλο ηχείο θα παίξει και με καλύτερο χέντρουμ, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη ένταση. Κάθε δωμάτιο έχει την δική του "ένταση', και κάθε ηχογράφηση. Τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους και μύθοι. Επίσης οι ανακλάσεις σε μεσουψηλά είναι το ίδιο. Επίσης το δωμάτιο δεν έχει καμιά σχέση με το μέγεθος του ηχείου ή βάτ (μόνο απορρόφηση και επιφάνεια έχει η εξίσωση). Άσε που όσο ανεβάζεις την ένταση ανεβαίνει η άμεση αλλά ανεβαίνει ίδια και παραλληλα και η έμμεση.

Last edited:

Reaction score
8.899
Σε κομμάτια με πολλά όργανα και φωνές πονέσαν τα αυτάκια μου
Εβγαλα και το τηλ και μέτρησα μέχρι 100db όπου νόμιζα ότι ακουγόταν δυνατά
Σιγά τα ωά , ποιο καθαρά ακούω σπίτι σε αυτά τα db
Άσε που θέλαν οπωσδήποτε subs
Φαντάσου δλδ να μην είχαν και... ικανοποιητικό σπινοραμα:biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.449
Ωραία όσα γράφετε αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο πρόβλημα των εκθέσεων γενικότερα.

Πέρασα το πρωί να χαιρετήσω 2-3 φίλους εκθέτες. Οι στενοί διάδρομοι με τα μικρά δωμάτια ευνόησαν το φαινόμενο της μπόχας. Ιδρωτίλα κι απλυσιά. Σαν σχολική αίθουσα τον χειμώνα μετά από γυμναστική.

alexis

Reaction score
31.017
Ωραία όσα γράφετε αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο πρόβλημα των εκθέσεων γενικότερα.

Πέρασα το πρωί να χαιρετήσω 2-3 φίλους εκθέτες. Οι στενοί διάδρομοι με τα μικρά δωμάτια ευνόησαν το φαινόμενο της μπόχας. Ιδρωτίλα κι απλυσιά. Σαν σχολική αίθουσα τον χειμώνα μετά από γυμναστική.
Μάσκα φιλαράκ. Που πας χωρίς μάσκα. 😉

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.092
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300