- Reaction score
- 2.002
Απαράδεκτα. Σορρυ δεν μπορώ να είμαι πιο διακριτικός μετά από αυτό που άκουσα.Ποια Ελληνικα ηταν;
Ειχε δωματιο και η Geometric Harmony?.. περασε κανεις;.. εντυπωσεις;
Αααα να τος ο Νικολας…
Απαράδεκτα. Σορρυ δεν μπορώ να είμαι πιο διακριτικός μετά από αυτό που άκουσα.Ποια Ελληνικα ηταν;
Ειχε δωματιο και η Geometric Harmony?.. περασε κανεις;.. εντυπωσεις;
Αααα να τος ο Νικολας…
Το κύριο πρόβλημα με το πολυκάναλο είναι το κόστος. Αν δεν βάλουν πλάτη οι μεγάλες εταιρίες να βγάλουν συστήματα που να ξεκινάνε από τα €3-5.000 δε βλέπω να προχωράει με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς.Πάντως, παραδοσιακά,στις εκθέσεις πάμε για να δούμε νέες τάσεις και προϊόντα.
Αφού λοιπόν στη δική μας έκθεση δεν είχαν πολυκάναλα συστήματα στημένα,σημαίνει ότι το δικαναλο ζει και βασιλεύει.
Άρα δεν υφίσταται "ο θάνατος του δικαναλου".
Εγώ θα περίμενα εκτός από δικαναλα,να είχε πολυκάναλα με μεγάλα ηχεία με μικρά ηχεία με ασύρματα,sonos,sony,με ενεργά με παθητικά etc
Τα AKU. Να τα μεγάλα, AKU TALOS. Τα μικρά δεν τα φωτογράφησα.Ποια Ελληνικα ηταν;
Τα άκουσα σήμερα και ήταν αποκάληψη.μηπως καποιος ακουσε και το αλλο δωματιο της Chameleon Audio , του Κωσταδημα με τα Audio Solutions αν δεν κανω λαθος να μας πει εντυπωσεις? ( ενταξει, στο περιπου εστω...)
Πες τα , πες τα, άσε που οι πολυκάναλοι δεν χρειάζονται και εκθέσεις να τα ακούσουν σαν τους ηλίθιους - άσχετους τους δικάναλους, πάνε μόνο με μετρήσεις..Μετά μη μας ΄΄τυφλώνει΄΄ η υποτιθέμενη δημοφιλία της δικαναλικής αρχιτεκτονικής όταν οι ενδιαφερόμενοι για πολυκαναλικές εφαρμογές θα ψωνίζουν αθόρυβα από διαδικτυακούς τόπους...
το παλουκάρ στο τέλος που βάζει το χέρι στο bass reflex τι προσπαθεί να βρει? αν βγάζει μπάσα από το τουίτερ?
Εγώ όταν είδα τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούν και τους ενισχυτές και άκουσα τιμή εκνευρίστηκα!Έδωσα χρόνο στα aku λόγω ενισχυτών και μεγαφώνων αλλά δεν μπορώ να πω ότι επέδειξαν κάτι ενδιαφέρον την ώρα που βρισκόμουνα μέσα
Πέτρο καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά δεν είμαι σαν το υπόλοιπο κοινό μιας έκθεσης. Δεν πάω για να ακούσω όλα τα συστήματα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Έχω εξηγήσει και στο παρελθόν πως αν δεν μπορώ να το βλέπω μπροστά μου δεν με νοιάζει πως παίζει. Επίσης δεν έχω καμία περιέργεια ούτε διάθεση να χάνω χρόνο με πράγματα που δεν θα αποκτήσω ποτέ.Λάθος σου. Και την πρώτη φορά που παρουσιάστηκαν το 2020 και χτες έπαιζαν καλά. Τα μεγάλα, γιατί τα μικρά κάπου με κούρασαν.