Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Reaction score
1.028
Άργησα λίγο να μπώ γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι άξια κριτικής η εν λόγω έκθεση!!!
Να διευκρινίσω κάτι από πριν για τους καλοθελητές, έχω πάει 2 φορές CES, 2 CEDIA, 5 MONAXO (η μία ως εκθέτης) και συμμετείχα και εδώ ως εκθέτης 6 φορές τις παλιές καλές εποχές. Οπότε, ας πούμε ότι κάτι ξέρω και από στήσιμο , από χώρους και από εξυπηρέτηση.
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Το γράφω με κεφαλαία γιατί από εκεί ξεκινά οποιαδήποτε έκθεση, από το χώρο παρουσίασης. Δε γίνεται να οργανώσει κάποιος έκθεση σε φουαγιέ , σε διαδρόμους 1 μέτρου, σε δωμάτια που θυμίζουν φθηνά ξενοδοχεία ημιδιαμονής, σε κλιμακοστάσια που όλες οι άκρες των μαρμάρων ήταν σπασμένες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΥΡΙΟΙ, να είστε ευχαριστημένοι και να θεωρείτε τιμή ότι εμφανίστηκαν τόσοι εκθέτες! Από μένα προσωπικά, μπράβο σε όσους τόλμησαν!
'Οπως καταλαβαίνετε, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω δωμάτια γιατί απλά και όλο να το ντύσεις, πάλι σαν κουβάς θα παίξει! Αλλά θα σχολιάσω λίγο ορισμένους εκθέτες που προφανώς δεν έκαναν τον κόπο καν να στήσουν από την προηγούμενη ένα δωμάτιο αξιοπρεπές. Ούτε παίρνω μαζί ότι αφίσα περισσεύει στο μαγαζί και την πετάω όπου βρώ, κανένας δεν έκανε καν τον κόπο να τυπώσει σε ένα απλό plotter το σύστημα που παίζει! Θυμάμαι σαν χθές τις φορές που προετοίμαζα το χώρο μου, τις 2 μάλιστα σε ένα αχανές και απίστευτα εχθρικό περιβάλλον στον εκθεσιακό χώρο του Αμαρουσίου όπου σήμερα είναι το Mega εμβολιαστικό κέντρο.
Ακόμη και όταν έδιναν το χώρο από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας, είχα προετοιμαστεί για το πώς θα στήσω, είχα δει χώρο και είχα φροντίσει να πάρω μαζί μου ακριβώς τα υλικά που θα χρειαστώ, είχα τυπώσει τα πάντα, είχα έτοιμα πακεταρισμένα τα μηχανήματα σε ειδικές κούτες για να μη χάσω χρόνο. Και δε συζητάμε καν ότι το βράδυ όλο έστηνα, κοιμόμουν σε ένα sleeping bag και άνοιγα αίθουσα(ες) κανονικά στην ώρα μου!!!
Σάββατο πρωί, 9.30 για να προλάβω το μπούγιο και αν δω κάτι καλό να μπορώ να ρωτήσω τον αντιπρόσωπο. Τα μισά δωμάτια κλειστά!!!! 10.30 , άνοιξαν αλλά έκαναν συνδέσεις οι μισοί! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ έτσι να πάει καλά μία έκθεση, οκ, ο χώρος ήταν χάλια, ας δείξουν όμως οι υπάρχοντες ακόμη στο χώρο του ήχου ότι δεν είναι και αυτοί χύμα! Είδα μηχανήματα που ξέρω ότι είναι πολύ καλά, απλά πεταμένα σε ένα ράφι και ηχοσυστήματα δεκάδων χιλιάδων να τα δυσφημούν. Τρανό παράδειγμα οι Classe! Από τους καλύτερους ενισχυτές στον κόσμο να προσπαθούν σε ένα χώρο χύμα όπου ήταν 20 άτομα να μιλάνε να παίξουν με κάτι μόνιτορ που εκμεταλλεύονται το 1/100 της ισχύς τους. Ή τα τελείως ακατάλληλα για το χώρο sonus faber (μία εταιρεία θρύλο) να προσπαθούν να πείσουν. Δίχως στατικό έστω display κάποιου μεγάλου ηχείου να δει ο κόσμος την εξαιρετική κατασκευή, αυτή που πουλάει δηλαδή (ηχητικά τα θεωρώ υπερτιμημένα)
Θα σταθώ σε δύο προιόντα μόνο, το ένα έχει αναφερθεί , το άλλο πάω στοίχημα ότι ούτε καν το είδατε!!!!
Το πρώτο είναι τα Perlisten , ακούω οτιδήποτε εκτός από το πιο σημαντικό γιατί προφανώς δεν το ξέρει ή δεν το κατάλαβε ούτε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, ειδάλλως θα το είχε κορνίζα 3 μέτρα! Είναι το πρώτο ηχείο στον κόσμο που κερδίζει την πιστοποίηση THX Dominus. Ως certified THX installer , προσωπικά το θεωρώ ως κατόρθωμα (αδύνατο ίσως!) για μια νέα εταιρεία. Απέτυχαν σε αυτό μεγαθήρια του χώρου με ηχεία πολλών δεκάδων χιλιάδων!
Λεπτομέρειες εδώ: https://www.perlistenaudio.com/technology/thx-dominus/
Αλλά όπως και το κείμενο λέει θέλουν χώρο, μεγάλο χώρο!!! Ακούω εδώ μέσα πόσο καλά τα έφερε ο trinnov, δεν είχαν μπάσο, κτλ. Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι ότι σε χάλια χώρο πάρτε ότι Trinnov θέλετε και ρυθμίστε, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, ένας καλός προ είναι που σε λάθος χώρο κόβει βασικές οκτάβες! Ακούς καλύτερα, όχι όμως όπως θα έπρεπε να παίξει πραγματικά το ηχείο! Αν αμφισβητεί κάποιος τις μετρήσεις του THX να ανοίξουμε ότι θέμα θέλει! Είναι απόλυτες, σε 10 διαφορετικούς θαλάμους και συνδυασμούς μηχανημάτων. Άρα το ηχείο έχει μπάσο, ο Trinnov το έκοψε! Ούτε χρειάζεται ενισχυτές 16000 για να παίξει. Προσωπικά θα έστηνα ένα μικρότερο της σειράς, με λαμπάτο προ , τρανζιστοράτο τελικό (θεωρώ ιδανικό ένα NuVista 800), σύνολο ενισχυτικών 6000 ευρώ, θα το έγραφα σε αφίσα και θα χάζευα κόσμο!! Το ηχείο είναι νέας γενιάς, με κώνους μη συμβατικών υλικών, θυμίζει το πολυβραβευμένο Magico A5 για τα έμπειρα αφτιά (ατυχώς ανύπαρκτα εδώ), κεντούσε σε μεσαία και μεσο-υψηλή περιοχή.
Το δεύτερο προιόν που πραγματικά δεν πίστευα την τιμή όταν το είδα εκεί ανοικτό, είναι ο νέος ενισχυτής της
Musical Fidelity M6X 250.7 , https://www.musicalfidelity.com/products/m6series/m6x250-7

Θα μάθω περισσότερα σύντομα, αλλά έτσι όπως τον είδα πραγματικά τον κοστολόγησα κανα δεκάρικο, όταν μου είπαν τιμή ξαναρώτησα! ΑΒ τοπολογία, 280.000mF μέτρησα αν δεν με γέλασαν τα μάτια μου σε πυκνωτές, 7 ανεξάρτητα κανάλια με super silent οπως έγραφαν διπλο τροφοδοτικό άγνωστης ισχύος, δε βρήκα καν review ακόμη, τόσο νέος είναι. Το απίθανο είναι ότι έρχεται και αντίστοιχος 11 κάναλος!!!!!!!! Από το πουθενά τώρα με τρώει τσέπη........... Υπομονή να μάθουμε νέα.......

Θα σταθώ λίγο και στο ανύπαρκτο πολυκάναλο σύστημα, οι 2 μεγάλοι, αντί να προμοτάρουν ότι νάναι προιόντα θα μπορούσαν στους μεγάλους χώρους τους να ξοδέψουν 5000 ευρώ και να μας δείξουν σε dedicated room τι κάνει ο νέος Marantz 50 και ο Denon 3800. Απίστευτα πρόχειρα ριγμένα τα μηχανήματα που υποτίθεται περιμένουν να πουλήσουν πολλά κομμάτια! Έχεις Marantz 50 που περιμένει όλος ο κόσμος και χαλάς όλο το φουαγιέ με delta classe των 14000 σε δυσφήμηση και ότι άλλη βλακεία πουλάς. Μη μου πει κάποιος κόστος, για τέτοιο μέγεθος εταιρείες είναι αστείο ποσό να στήσεις αίθουσα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Εξίσου απαράδεκτοι η Panasonic που είχε OLED τηλεόραση πάνω από ένα τόσο φωτεινό λογότυπό της που δεν έβλεπες και η Samsung που οι πωλητές τους δεν ήξεραν τίποτε από τεχνικά χαρακτηριστικά και σου έλεγαν την εικόνα των 86 ιντσών , 110 !!!! Όταν του είπα τι διαγώνιο έχουν οι 110 ίντσες ανακάλυψε ότι του έλειπαν κατι δεκάδες πόντοι και τα μάσησε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και αυτοί.

Αυτά τα λίγα και από μένα.

Last edited:

Reaction score
23.894
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Το γράφω με κεφαλαία γιατί από εκεί ξεκινά οποιαδήποτε έκθεση, από το χώρο παρουσίασης. Δε γίνεται να οργανώσει κάποιος έκθεση σε φουαγιέ , σε διαδρόμους 1 μέτρου, σε δωμάτια που θυμίζουν φθηνά ξενοδοχεία ημιδιαμονής, σε κλιμακοστάσια που όλες οι άκρες των μαρμάρων ήταν σπασμένες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΥΡΙΟΙ, να είστε ευχαριστημένοι και να θεωρείτε τιμή ότι εμφανίστηκαν τόσοι εκθέτες! Από μένα προσωπικά, μπράβο σε όσους τόλμησαν!
το αυτό. το κλιμακοστάσιο ήταν ένα ... τεσπα απαράδεκτο. εποχή μέγιστης τουριστικής ανάπτυξης να υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο στην Αθήνα. κλείστε το για ανακαίνιση

Reaction score
11.264
Είναι το πρώτο ηχείο στον κόσμο που κερδίζει την πιστοποίηση THX Dominus. Ως certified THX installer , προσωπικά το θεωρώ ως κατόρθωμα (αδύνατο ίσως!) για μια νέα εταιρεία. Απέτυχαν σε αυτό μεγαθήρια του χώρου με ηχεία πολλών δεκάδων χιλιάδων!
Ρώτησα το Δανό για το Max SPL του ηχείου και μου είπε για την πιστοποίηση THX Dominus. Το είδα και στο φυλλάδιο. Φυσικά και δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολο να πάρει κάποιος αυτή την πιστοποίηση. Σε ευχαριστώ που το επισήμανες.

δεν είχαν μπάσο, κτλ.
Μια χαρά μπάσο είχαν, σύμφωνα με την target curve που τους εδώθη. Εγώ προσωπικά θα τους έδινα Harman curve με περισσότερο (όχι στην έκθεση, σπίτι μου).

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.010
Μόνο σε μένα έβγαλε επίσκεψη σε παλιό ΙΚΑ δεκαετίας και βάλε;;; 8-)

Και λίγο ΕΦΟΡΙΑ μη σου πω.

Samsung που οι πωλητές τους δεν ήξεραν τίποτε από τεχνικά χαρακτηριστικά και σου έλεγαν την εικόνα των 86 ιντσών , 110 !!!! Όταν του είπα τι διαγώνιο έχουν οι 110 ίντσες ανακάλυψε ότι του έλειπαν κατι δεκάδες πόντοι και τα μάσησε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και αυτοί.
Κώστα εσύ πηγές πρωί και εγώ απόγευμα. Τους είπες ότι είναι 86" και όταν ρώτησα το απόγευμα μου είπε 110" 🤣.

Δεν υπάρχει σωτηρία. Οι ενήμεροι πωλητές είναι ελάχιστοι. Τα ξέρουμε αυτά εδώ και χρόνια.

Last edited:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869
Καλημέρα και καλή βδομάδα,
διάβασα αρκετές αρνητικές κριτικές και κάποιες προφανώς δικαιολογημένες, αλλά, όταν έχουμε ΔΩΡΕΑΝ είσοδο ας είμαστε λιγότερο καυστικοί.
Όταν πλήρωσα για να δω το rally acropolis έκανα τις αρνητικές κριτικές μου όσον αφορά τα πολύ δυνατά αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να δείξουν τις ικανότητες μέσω των οδηγών από την πίστα που δημιούργησαν.
Κάπως έτσι λοιπόν, είδα όπως πάντα μικρά δωμάτια με μεγάλα ηχεία.
Υπήρχαν ηχεία που ήταν πανάκριβα και το ότι δεν θα τα αγόραζα ποτέ δεν σημαίνει ότι δεν θα τ ακούσω. Δηλαδή αν ήταν σε ένα δωμάτιο η Μόνικα Μπελούτσι γυμνή δεν θα πήγαινα γιατί δεν θα μπορύσα να την έχω? :)
Μου άρεσαν τα δωμάτια chameleon audio με τα Revival audio που σε διάφορα ακούσματα έπαιζε πάντα πάρα πολύ καθαρά και με βάθος σκηνής! Επίσης είχε και την δυνατότητα του live μόλις ανέβαινε η στάθμη.
Το δωμάτιο με τα LAB12 που έπαιζε ισορροπημένα παρόλο το μέγεθος των ηχείων σε τόσο μικρό χώρο.
Το δωμάτιο της musical fidelity που εντυπωσιάστηκα με το "κρέας" που έβγαζαν τα 13άρια. Αν είχε sub...
Για τα Perlisten, υπήρχαν στιγμές που έπαιζε μέσω youtube και άλλες φορές αρχεία της προκοπής, στην δεύτερη περίπτωση μου άρεσαν αλλά μου έλλειπε το sub.
Στο δωμάτιο της Technics δεν κατάφερα λόγω πολυκοσμίας να έχω άποψη (πήγα 2 φορές) αλλά ο ενισχυτής αριστερά όπως έμπαινες SA 1000 ήταν κόσμημα.

Για εκείνα που δεν μου άρεσαν δεν θα αναφερθώ, όπως και για εκείνους που δεν κατέχουν το άκουσμα και απλά στήνουν τα μηχανήματα.

Κάποια δωμάτια δεν κατάφερα να τα δω λόγω κόσμου που καθόντουσαν όρθιοι στην είσοδο για αρκετή ώρα. Σάββατο απόγευμα μπορούσα, τι να κάνω? :)

ΥΓ. Είναι ανεπίτρεπτο ν ακούω καλύτερη χροιά ήχου σε κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με κάποια δωμάτια!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.425
Άργησα λίγο να μπώ γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι άξια κριτικής η εν λόγω έκθεση!!!
Να διευκρινίσω κάτι από πριν για τους καλοθελητές, έχω πάει 2 φορές CES, 2 CEDIA, 5 MONAXO (η μία ως εκθέτης) και συμμετείχα και εδώ ως εκθέτης 6 φορές τις παλιές καλές εποχές. Οπότε, ας πούμε ότι κάτι ξέρω και από στήσιμο , από χώρους και από εξυπηρέτηση.
'Οπως καταλαβαίνετε, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω δωμάτια γιατί απλά και όλο να το ντύσεις, πάλι σαν κουβάς θα παίξει! Αλλά θα σχολιάσω λίγο ορισμένους εκθέτες που προφανώς δεν έκαναν τον κόπο καν να στήσουν από την προηγούμενη ένα δωμάτιο αξιοπρεπές. Ούτε παίρνω μαζί ότι αφίσα περισσεύει στο μαγαζί και την πετάω όπου βρώ, κανένας δεν έκανε καν τον κόπο να τυπώσει σε ένα απλό plotter το σύστημα που παίζει! Θυμάμαι σαν χθές τις φορές που προετοίμαζα το χώρο μου, τις 2 μάλιστα σε ένα αχανές και απίστευτα εχθρικό περιβάλλον στον εκθεσιακό χώρο του Αμαρουσίου όπου σήμερα είναι το Mega εμβολιαστικό κέντρο.
Ακόμη και όταν έδιναν το χώρο από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας, είχα προετοιμαστεί για το πώς θα στήσω, είχα δει χώρο και είχα φροντίσει να πάρω μαζί μου ακριβώς τα υλικά που θα χρειαστώ, είχα τυπώσει τα πάντα, είχα έτοιμα πακεταρισμένα τα μηχανήματα σε ειδικές κούτες για να μη χάσω χρόνο. Και δε συζητάμε καν ότι το βράδυ όλο έστηνα, κοιμόμουν σε ένα sleeping bag και άνοιγα αίθουσα(ες) κανονικά στην ώρα μου!!!
Σάββατο πρωί, 9.30 για να προλάβω το μπούγιο και αν δω κάτι καλό να μπορώ να ρωτήσω τον αντιπρόσωπο. Τα μισά δωμάτια κλειστά!!!! 10.30 , άνοιξαν αλλά έκαναν συνδέσεις οι μισοί! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ έτσι να πάει καλά μία έκθεση, οκ, ο χώρος ήταν χάλια, ας δείξουν όμως οι υπάρχοντες ακόμη στο χώρο του ήχου ότι δεν είναι και αυτοί χύμα! Είδα μηχανήματα που ξέρω ότι είναι πολύ καλά, απλά πεταμένα σε ένα ράφι και ηχοσυστήματα δεκάδων χιλιάδων να τα δυσφημούν. Τρανό παράδειγμα οι Classe! Από τους καλύτερους ενισχυτές στον κόσμο να προσπαθούν σε ένα χώρο χύμα όπου ήταν 20 άτομα να μιλάνε να παίξουν με κάτι μόνιτορ που εκμεταλλεύονται το 1/100 της ισχύς τους. Ή τα τελείως ακατάλληλα για το χώρο sonus faber (μία εταιρεία θρύλο) να προσπαθούν να πείσουν. Δίχως στατικό έστω display κάποιου μεγάλου ηχείου να δει ο κόσμος την εξαιρετική κατασκευή, αυτή που πουλάει δηλαδή (ηχητικά τα θεωρώ υπερτιμημένα)
Θα σταθώ σε δύο προιόντα μόνο, το ένα έχει αναφερθεί , το άλλο πάω στοίχημα ότι ούτε καν το είδατε!!!!
Το πρώτο είναι τα Perlisten , ακούω οτιδήποτε εκτός από το πιο σημαντικό γιατί προφανώς δεν το ξέρει ή δεν το κατάλαβε ούτε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, ειδάλλως θα το είχε κορνίζα 3 μέτρα! Είναι το πρώτο ηχείο στον κόσμο που κερδίζει την πιστοποίηση THX Dominus. Ως certified THX installer , προσωπικά το θεωρώ ως κατόρθωμα (αδύνατο ίσως!) για μια νέα εταιρεία. Απέτυχαν σε αυτό μεγαθήρια του χώρου με ηχεία πολλών δεκάδων χιλιάδων!
Αλλά όπως και το κείμενο λέει θέλουν χώρο, μεγάλο χώρο!!! Ακούω εδώ μέσα πόσο καλά τα έφερε ο trinnov, δεν είχαν μπάσο, κτλ. Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι ότι σε χάλια χώρο πάρτε ότι Trinnov θέλετε και ρυθμίστε, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, ένας καλός προ είναι που σε λάθος χώρο κόβει βασικές οκτάβες! Ακούς καλύτερα, όχι όμως όπως θα έπρεπε να παίξει πραγματικά το ηχείο! Αν αμφισβητεί κάποιος τις μετρήσεις του THX να ανοίξουμε ότι θέμα θέλει! Είναι απόλυτες, σε 10 διαφορετικούς θαλάμους και συνδυασμούς μηχανημάτων. Άρα το ηχείο έχει μπάσο, ο Trinnov το έκοψε! Ούτε χρειάζεται ενισχυτές 16000 για να παίξει. Προσωπικά θα έστηνα ένα μικρότερο της σειράς, με λαμπάτο προ , τρανζιστοράτο τελικό (θεωρώ ιδανικό ένα NuVista 800), σύνολο ενισχυτικών 6000 ευρώ, θα το έγραφα σε αφίσα και θα χάζευα κόσμο!! Το ηχείο είναι νέας γενιάς, με κώνους μη συμβατικών υλικών, θυμίζει το πολυβραβευμένο Magico A5 για τα έμπειρα αφτιά (ατυχώς ανύπαρκτα εδώ), κεντούσε σε μεσαία και μεσο-υψηλή περιοχή.
Το δεύτερο προιόν που πραγματικά δεν πίστευα την τιμή όταν το είδα εκεί ανοικτό, είναι ο νέος ενισχυτής της
Musical Fidelity M6X 250.7 , https://www.musicalfidelity.com/products/m6series/m6x250-7

Θα μάθω περισσότερα σύντομα, αλλά έτσι όπως τον είδα πραγματικά τον κοστολόγησα κανα δεκάρικο, όταν μου είπαν τιμή ξαναρώτησα! ΑΒ τοπολογία, 280.000mF μέτρησα αν δεν με γέλασαν τα μάτια μου σε πυκνωτές, 7 ανεξάρτητα κανάλια με super silent οπως έγραφαν διπλο τροφοδοτικό άγνωστης ισχύος, δε βρήκα καν review ακόμη, τόσο νέος είναι. Το απίθανο είναι ότι έρχεται και αντίστοιχος 11 κάναλος!!!!!!!! Από το πουθενά τώρα με τρώει τσέπη........... Υπομονή να μάθουμε νέα.......

Θα σταθώ λίγο και στο ανύπαρκτο πολυκάναλο σύστημα, οι 2 μεγάλοι, αντί να προμοτάρουν ότι νάναι προιόντα θα μπορούσαν στους μεγάλους χώρους τους να ξοδέψουν 5000 ευρώ και να μας δείξουν σε dedicated room τι κάνει ο νέος Marantz 50 και ο Denon 3800. Απίστευτα πρόχειρα ριγμένα τα μηχανήματα που υποτίθεται περιμένουν να πουλήσουν πολλά κομμάτια! Έχεις Marantz 50 που περιμένει όλος ο κόσμος και χαλάς όλο το φουαγιέ με delta classe των 14000 σε δυσφήμηση και ότι άλλη βλακεία πουλάς. Μη μου πει κάποιος κόστος, για τέτοιο μέγεθος εταιρείες είναι αστείο ποσό να στήσεις αίθουσα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Εξίσου απαράδεκτοι η Panasonic που είχε OLED τηλεόραση πάνω από ένα τόσο φωτεινό λογότυπό της που δεν έβλεπες και η Samsung που οι πωλητές τους δεν ήξεραν τίποτε από τεχνικά χαρακτηριστικά και σου έλεγαν την εικόνα των 86 ιντσών , 110 !!!! Όταν του είπα τι διαγώνιο έχουν οι 110 ίντσες ανακάλυψε ότι του έλειπαν κατι δεκάδες πόντοι και τα μάσησε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και αυτοί.

Αυτά τα λίγα και από μένα.
Ιδού και οι προδιαγραφές THX Dominus για subwoofers :

• THX® Certification: THX® Certification Class Dominus.
  • Frequency Response: 16-200 Hz (Average Response in Room +/- 3 dB)
  • Frequency Roll Off – THX EQ: 16 Hz (-6 dB 20 Hz Nearfield )
  • Frequency Roll Off – Anechoic EQ: 16 Hz (-6 dB 20 Hz Nearfield )
...
ΥΓ. Είναι ανεπίτρεπτο ν ακούω καλύτερη χροιά ήχου σε κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με κάποια δωμάτια!
Ε τώρα, παραπονιάρης μας βγαίνεις κι εσύ...Δηλαδή άμα π.χ. η Μόνικα ήταν πιο ΄΄ζουμερή΄΄ στην όψη πριν από εικοσαετία, δεν θα ήθελες και υπό τις τρέχουσες συνθήκες να τη γνώριζες τουλάχιστον; :biggrin:
Ή θ'αρνιόσουν άμα σου έλεγε να συναντηθείτε στο εν λόγω ξενοδοχείο επειδή οι σκάλες θα είχαν φαγωμένα μάρμαρα ;;;
:sneaky:

Last edited:

Reaction score
8.899
Το πρώτο είναι τα Perlisten , ακούω οτιδήποτε εκτός από το πιο σημαντικό γιατί προφανώς δεν το ξέρει ή δεν το κατάλαβε ούτε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, ειδάλλως θα το είχε κορνίζα 3 μέτρα! Είναι το πρώτο ηχείο στον κόσμο που κερδίζει την πιστοποίηση THX Dominus. Ως certified THX installer , προσωπικά το θεωρώ ως κατόρθωμα (αδύνατο ίσως!) για μια νέα εταιρεία.
Αυτή η πιστοποίηση αν δεν κάνω λάθος είναι σημαντική για πολυκάναλα / home cinema. Αυτοί στησανε δικάναλο με τρινοφ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.425
Αυτή η πιστοποίηση αν δεν κάνω λάθος είναι σημαντική για πολυκάναλα / home cinema. Αυτοί στησανε δικάναλο με τρινοφ.
Όπως θα έλεγαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ...΄΄πιο μονοκάναλος το κλείνεις΄΄. :lolsign:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.445
View attachment 267614

Διαβάστε εδώ:
Τώρα αυτό, που σε νήμα για την έκθεση του Ήχου αναρτώνται ποστς για την επόμενη έκθεση, τί είναι;

Last edited:

Reaction score
1.028
Η πιστοποίηση αναφέρεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενός ηχείου, όχι ως σύνολο, θα πρέπει:
" During our rigorous testing process, we pay special attention to distortion levels at high volumes. And with Dominus, we push this to the extreme, subjecting these speakers to 120 dB sound pressure levels where they must keep distortion to a minimum. Dominus speakers must also be sensitive enough to reach the cinematic THX Reference Level with THX Certified Dominus and certain THX Certified Ultra power amplifiers. We’re happy to report that the 92 dB sensitivity requirement for THX Certified Dominus loudspeakers is the most sensitive of any THX loudspeaker category. "

120db με ευαισθησία 92 και min παραμόρφωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ για κανένα ηχείο. πχ. Wilson Yvette / Alexia, B&W 800 series δεν περνούν! ευαισθησία 92 είναι ΔΥΣΚΟΛΗ.

Βρείτε προιόντα εδώ, αν βάλετε χώρο πάνω από 20ft θα σας βγάλει ένα ένα

Last edited:

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
είναι για να μας δείξει το επίπεδο του το black box που έθεσε και θέμα ηθικό για την ανακοίνωση της έκθεσης με 2 εβδομάδες διαφορά.

κοντής ... τριχες κλπ (υπάρχουν και τα laser)
Αυτό δεν τίθεται καμίας αμφισβήτησης. Και το επίπεδο και το ηθικο.

BLUES

TV
Reaction score
975
Καλημερα σε ολους
Η χειροτερη εκθεση που εχω παει
Χωροι απαραδεκτοι για ακροασεις και παντελης έλλειψη ηχητικης φροντιδας απο τους κατασκευαστες,με ελαχιστες εξαιρεσεις,που επιβεβαιωνουν το αποτελεσμα
Καμια ατμοσφαιρα, και σχεδον παντα διεκπεραιωτικη αντιμετωπιση απο τους εκθετες
Κριμα για μια χωρα που εχει βγαλει πολλους κατασκευαστες που πρωταγωνιστουν διεθνως
Διαφοροποιηθηκαν σημαντικα τα δυο δωματια του Chameleon
1. Best of show το μεγαλο δωματιο της CHAMELEON
Revival Atalante 5-dac Holo may level 3-phono Phasmation-Pikap Reed -Canary audio-Pachanko labs contellation steamer-Tellurium
Ψηφιακος ηχος στα καλυτερα του,χωρις ενοχληση,λεπτομερης ταχυτατος με εξαιρετικα μεγαλη σκηνη ,χωρις να κουραζει ποτε
Το ηχειο ATALANTE 5 αποκαλυψη σε τιμη χωμα για αυτα που προσφερει
2. Second best of show hARtlab
Surerior PRE TUNE 4 ,2XSUPERIOR MONOBLOCK AMP TUNE 5,Sonus faber olympica nova, Yba passion cd,
Ιδιαιτερη πρωτοποριακη σχεδιαση,καλα δυναμικα,εκταση(οσο επετρεπε το ηχειο),στερεωφωνικη εικονη ,χροιες
Με αλλη επιλογη ηχειου μπορει να ηταν και πρωτο
Κοστος προ τελικων κοντα στα 45000ε
Αποκαλυψη του σοου-OB 4 Teenage Engineering
Bluetοοth συνδεση που σκοτωνει στα λεφτα του.ηχος τεραστιος
Δυστυχως οχι wifi-στα 600 ε λιανικη
Αξιοπρεπης παρουσια απο Exclusive audio--με σετ Musical fidelity και ηχεια Davis
Παλι η επιλογη των ηχειων φρεναριζε το συστημα
Ενδιαφερουσα παρουσια του σετ της Τechnics Intertech
Πικαπ SL1200 g-Μπομπινοφωνο rs 1700-Ενισχυτικα Su -g700M2-Πολυεργαλειο sL-g700-kai ηχεια Sb-g90m2
Απογοητευσεις
1. Audio grup
B&w 805d4-classe ,marantz
Η τραχυτητα του διαμαντιου,με αθλιες συνθηκες ακροασης,κακη πηγη και κακη επιλογη μουσικης,και αντιληψη αντιπροσωπιας κονσουμεραδικη και πολυκαναλικη,εδικαιωσαν το αποτελεσμα
Με αλλα συνοδα θα παιξει καλυτερα το ηχειο,αν και σκουζει ολιγον
2. Σετ Ideon Absolute-DAC-STREAM -TIME
Συστημα δεν απεδωσε για αλλη μια φορα σωστα
Πολυ μεγαλη φορτιση και στασιμα απο μπασα,ασαφεια,αφροντιστος χωρος και μαλλον λαθος ματσινγκ ενισχυτων και ηχειων
3.Acu
Εξαιρετη αισθητικη αλλα λαθος ηχοςμε η χωρις DSP
Στο Μοναχο επαιξαν πολυ καλυτερα
Λιγα λιγια για τα ξακουστα PERLISTEN-THX DOMINUS
Τεχνολογικο θαυμα απο νεα εταιρια...........αλλα...............ετσι οπως στηθηκαν παπαλλα.........
Ψηφιακιλα στο επακρο και ψαλιδισμενα χαμηλα,ελεω κακου dsp,κακου χωρου και αλλων κακων μυρια επονται
Κριμα για αυτο το ηχειο,ετσι στημενο εδω,θαβεται και ο Τρινοβ ,για οσους πινουν στην υγεια του
LAB 12
Εξαιρετα προιοντα και νεα σειρα καλωδιων δια χειρος Κορακακη
θΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΑΣΙΜΑ,ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,και δεν ακουσαμε τα ΜΑΝΓΚΕΡ
Ευχαριστω

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.707
@blackboxshow Ναι, αλλά το να διαφημίζετε εκθέματα/εκθέτες κτλ της δικής σας έκθεσης στο thread που αφορά μια άλλη έκθεση, δεν είναι σωστό, δεν νομίζετε; Βάλτε τα στο thread για την έκθεσή σας και φτάνει, οι ενδιαφερόμενοι θα τα δουν εκεί.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.033
120db με ευαισθησία 92 και min παραμόρφωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ για κανένα ηχείο. πχ. Wilson Yvette / Alexia, B&W 800 series δεν περνούν! ευαισθησία 92 είναι ΔΥΣΚΟΛΗ.

Βρείτε προιόντα εδώ, αν βάλετε χώρο πάνω από 20ft θα σας βγάλει ένα ένα
αυτό θα σχολιαστεί :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.082
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK