Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Reaction score
4.164
Θέλουμε μια έκθεση, εικόνας και ήχου, με προβόλια, με τηλεοράσεις, με ηχομπαρες, με πολυκάναλο, από 5.1 ας ειναι παράνομο, και πάνω...

Είμαι σίγουρος ότι μέχρι και συστήματα ... με magnat, να ακούσει κάποιος σε 5.2 /7.2 θα του φύγει η μαγκιά. Αρκεί να είναι στημένα σωστά.

Μέχρι και στο πολυκάναλο συνεπώς υπάρχουν value λύσεις, για κάθε τσέπη.

Δε χρειάζεται να έχετε 300 δωμάτια, 10-15 αξιόλογα δωμάτια με προτάσεις για κάθε τσέπη.

Βάλτε εισιτήριο, face control, κωλοβυθομετρο, ότι σας φωτίσει ο Θεός.

Όχι άλλα κάρβουνα όμως ...
1666642521453.png

Ακόμα και τα μικκρά έβγαζαν πολύ μπάσο.

Reaction score
11.435
Βρέθηκα κι εγώ στο δωμάτιο του αδελφού forum όπου ο Βασίλης @billpeppas έκανε τον κόπο να φέρει τον εξοπλισμό του και να μας δείξει πώς μετράει μια τηλεόραση με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πώς μπορεί να γίνει μετά από καλιμπράρισμα. Είναι μια διαδικασία που πάνω από 10 χρόνια ήθελα να δω, να μάθω, να κάνω. Κάποτε σε ένα άλλο φόρουμ, παλιά, κυκλοφορούσε και ένα μετρητικό μεταξύ των μελών του, αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του.

Επί το έργο λοιπόν:

Bill1.jpg

Η οθόνη του software στην πρώτη εργοστασιασή μέτρηση της TV:

Bill2.jpg

Δε θυμάμαι αν η παραπάνω μέτρηση ήταν του vivid ή του Cinema προφίλ. Πραγματικά ό,τι να 'ναι... dE=18;;;
Μετά το calibration το dE έπεσε το 0,77 και είμαι σίγουρος ότι αν ο Βασίλης είχε περισσότερο χρόνο, θα το έριχνε κι άλλο, μόνο χρησιμοποιώντας το menu της τηλεόρασης. Αν μπει στο παιχνίδι σαν πηγή ο Mad VR, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο νούμερο. Φαίνεται στο μάτι; Μάλλον όχι, αλλά αυτός που το κάνει, ειδικά αν είναι και ο ιδιοκτήτης της τηλεόρασης, το ξέρει.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και την παρουσίαση, Βασίλη!
Εμένα, σίγουρα μου άνοιξες την όρεξη, τηλεόραση και βιντεοπροβολέας περιμένουν!

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.325
Σε λίγες μέρες λογικά θα την φιλοξενήσω στον χώρο μου, οπότε θα γίνει πλήρης δουλειά.
Θα τερματιστεί και έπειτα θα τρέξω και το ColorMatch που έχει αρκετά colors για δοκιμή που είναι και πιο ενδιαφέρον από τα saturation levels :)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.316
Έχω ζήσει τύπο με μισθό περί τα 10k€ τον μήνα να παζαρεύει 20€ έκπτωση σε μαγαζάτορα :D
Να σου πω για εταιρία που βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια και μου έκανε παζάρι διαφορά 2€; 😄

D

Deleted member 50795

Guest
Να σου πω για εταιρία που βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια και μου έκανε παζάρι διαφορά 2€; 😄
να πείτε ….γιατι όταν πάει ο καθημερινός μισθωτός-μεροκαματιάρης , να διαπραγματευτεί ένα προϊόν (γιατι του λείπουν και όχι γιατι τα έχει), μόνο που δε τον πετάνε έξω από το μαγαζί κάποιοι.>:(

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.316
να πείτε ….γιατι όταν πάει ο καθημερινός μισθωτός-μεροκαματιάρης , να διαπραγματευτεί ένα προϊόν (γιατι του λείπουν και όχι γιατι τα έχει), μόνο που δε τον πετάνε έξω από το μαγαζί κάποιοι.>:(
To αντικείμενο της δεν θα έρθει ποτέ σε άμεση σχέση με τον κόσμο. Και να το μάθει κάποιος δεν θα μπορεί να κάνει κάτι.

Σχετικά με την έκθεση, το Eventbrite έστειλε email για αξιολόγηση. 😎

D

Deleted member 50795

Guest
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα αν συμβαδίζουν με τα εδώ γραφόμενα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039

Και εγώ όση ώρα ήμουν εκεί, παρόμοια επιλογή μουσικής! Αλήθεια πως μπορεί να εκτιμήσει κανείς την ποιότητα των χαρακτηριστικών μιας κατασκευής με τέτοια επιλογή μουσικής. Θα ήθελα να ακούσω ένα βιολί πχ, ένα πιάνο, την μεσαία περιοχή του (φωνή). Νομίζω ότι αδικήθηκε το ηχείο!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039
μήπως αν έπαιζε τα «άλλα» …θα αδικούνταν το βιολί ?:geek:
Πιθανόν, και από μένα πέρασε αυτή η ιδέα, όμως χωρίς να είμαι σίγουρος δεν θα αναφέρω παραπάνω γνώμη.

D

Deleted member 50795

Guest
Πιθανόν, και από μένα πέρασε αυτή η ιδέα, όμως χωρίς να είμαι σίγουρος δεν θα αναφέρω παραπάνω γνώμη.
σίγουρα ..αλλά δεδομένου ότι κάθε εκθέτης , παρουσιάζει ένα ηχείο με το βέλτιστο ηχητικό πρόγραμμα , που το κολακεύει και το αναδεικνυει, τότε εκ των πραγμάτων συμπεραίνω ότι το ηχείο αυτό υπερτερεί σ´αυτά τα ακούσματα και πιθανότατα υστερεί στα «άλλα». :geek:

Reaction score
11.435
Θα ήθελα να ακούσω ένα βιολί πχ, ένα πιάνο, την μεσαία περιοχή του (φωνή). Νομίζω ότι αδικήθηκε το ηχείο!
Μπορούσες να ζητήσεις να σου παίξουν ό,τι θες. Θα περίμενες λίγο τη σειρά σου, αν είχε κόσμο.

Reaction score
19.754
Θα ήθελα να ακούσω ένα βιολί πχ, ένα πιάνο, την μεσαία περιοχή του (φωνή).
Μα εαν έπαιζε κάτι τέτοιο θα λέγανε όλοι οι ειδήμονες , μα καλά τι να καταλάβεις απο ένα πιάνο, μια φωνή και ένα βιολί ; :D Όλα χρειάζονται, εγω θα είχα διαλέξει ένα μίνιμουμ πρόγραμμα απο κάποια τραγούδια απο 3-4 είδη και μετά θα εκτκελούσα παραγγελιές.:D

Reaction score
1.029
Δε γίνεται σε εκθέσεις να ακούσεις όλους και όλα, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται θα έρθουν μετά να ακούσουν στο studio, σωστά, δίχως βαβούρα και με συνοδά σε βαλάντιό τους. Από τα 1000 άτομα που τάχα ενδιαφέρονται, θα έρθουν 20 και ίσως ψωνίσει 1 σε τέτοιες κατηγορίες τιμής. Το κακό είναι ότι πλέον υπάρχει τόση οικονομική δυσχέρεια στην αγορά που οι αντιπρόσωποι βάζουν ένα μεσαίο ηχείο σειράς και δεν έχουν τίποτε σε μεγάλες σειρές στην αποθήκη με το φόβο ότι θα μείνει εκεί. Αλλά πως να πάρει κάποιος κάτι μεγάλο όταν κανείς δεν το έχει να το ακούσει; Ξέρω πολλούς φίλους που έκαναν ταξιδάκι Γερμανία- Γαλλία με βανάκι για να ακούσουν μεγάλα ηχεία, και φυσικά αγόρασαν από εκεί άμεσα προκειμένου να περιμένουν εδώ 6 μήνες παράδοση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.652
Σε λίγες μέρες λογικά θα την φιλοξενήσω στον χώρο μου, οπότε θα γίνει πλήρης δουλειά.
Θα τερματιστεί και έπειτα θα τρέξω και το ColorMatch που έχει αρκετά colors για δοκιμή που είναι και πιο ενδιαφέρον από τα saturation levels :)
Τι τα θες τόσα εργαλεία;

Απογοητεύεις κάποιους που στήνουν εικόνα με το μάτι και με καλώδια, και ήχο με το αυτί και με καλώδια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.