- Reaction score
- 4.164
Πάμε παλι στην έκθεση.
Αυτό το κοκκινούλι το ακούσατε;
..βρες μου έναν, που δε βάζει..…..Ο γκουρού μας έβαλε χέρι όμως.
Το ακούσαμε. Βάραγε καλά. Έδινε την ψευδαίσθηση του μπάσου. Φυσικά οι μηχανικοί έκαναν καλά τη δουλειά τους.Πάμε παλι στην έκθεση.
Όχι βρε ο Bhutia είναι νορμάλ, λίγο του μοντέλου του phantom limb και για την επιλεκτικότητα και προσδοκία στο audio αλλά ΟΚ...βρες μου ένα , που δε βάζει..…..
…και ο άλλος ο γκαζάκιας..
A, ναι δε το πρόσεξα. Το διόρθωσα.limb
Yeah dude , rock on.Εγώ αυτό που αποκόμμησα από την συγκεκριμένη έκθεση ήταν κάτι πολυ πολυ καλό και όμορφο εν τέλη:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥ... βάλε το μέταλο σου, γούσταρε και τέλος.
Αν ακούς metal πασά μου καλά ακούς και με αυτόΕγώ αυτό που αποκόμμησα από την συγκεκριμένη έκθεση ήταν κάτι πολυ πολυ καλό και όμορφο εν τέλη:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥ... βάλε το μέταλο σου, γούσταρε και τέλος.
Με αυτό όμως δεν ακούω ούτε τις ροχάλες στα Live ούτε το τραγί που σφάζουν οι παίχτες όταν ηχογραφούσαν το album στο στούντιο..... εεεεεεεεεεεε ποιόητα πάνω από όλαΑν ακούς metal πασά μου καλά ακούς και με αυτό
Για την εικόνα θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα.Για ήχο είπαμε (τε) πολλά, για εικόνα; Δεν είχε και πολλές περιπτώσεις εκτός από τηλεοράσεις. Να πω και εγώ ότι καλό το 8Κ που είδαμε στην Samsung αλλά μόνο demo και αυτό σε αργή κίνηση. Νομίζω (γνώμη μου πάντα) ότι στην κίνηση τα σκατώνουν όλες οι super duper αναλύσεις και πάνελ. Στο ισόγειο η Hisense έπεζε αν θυμαναι καλά ένα trailer από το Top Gun με αξιοπρεπή εικόνα και στο δωμάτιο της Philips ένα demo video που είχε πολύ εντυπωσικαή κίνηση χωρίς κομπιάσματα. Δεν ξέρω αν εξακολουθεί να βασίζεται σε δικούς της αλγόρυθμους αλλά από εποχής Pixel Plus η Philips ήταν μπροστά σε αυτόν τον τομέα.
τρέχοντας έπρεπε!! άμα παίζει καλά μόνο σόλο φλάουτο το ηχείο... τρέχοντας!!!...Ε δεν ειναι αυτό το ηχείο για να βάλεις Manowar.....γέλασα λίγο και έφυγα με ελαφρα.
Κάποια στιγμή έκανε τεχνουργήματα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το αρχείο που έπαιζε.η Hisense έπεζε αν θυμαναι καλά ένα trailer από το Top Gun με αξιοπρεπή εικόνα
..λες κι οι άλλοι άκουσαν ήχο..Όποιος ήθελε να δει εικόνα, έφαγε την μεγαλύτερη απογοήτευση σε σχέση με τον ήχο.
Είναι γιατί κρύβονται πίσω από τις παπαρούνες.Οι μαύροι...ελέφαντες στα δωμάτια.Απορώ πώς δεν θα τους προσέξουν αρκετοί επισκέπτες.
Κι εσύ του...phantom limbo...Όχι βρε ο Bhutia είναι νορμάλ, λίγο του μοντέλου του phantom limb και για την επιλεκτικότητα και προσδοκία στο audio αλλά ΟΚ.
Ο άλλος είναι πυρομανής .
Το ακούσαμε. Βάραγε καλά. Έδινε την ψευδαίσθηση του μπάσου. Φυσικά οι μηχανικοί έκαναν καλά τη δουλειά τους.
Ο Ντιμιφούτ θα μας κόψει κανά πόδι, θα του λέμε εμείς το αισθανόμαστε και κάνουμε ανεξέλεγκτα κινήσεις και φταίνε οι νευρώνες μας και θα μας λέει , φαντασία σας είναι.Κι εσύ του...phantom limbo...
(Ο Dimi πάντως θα βάζει σίγουρα...πόδι)
Όμορφο και ''έξυπνο'' γκατζετάκι, αλλά 600 με 700 ευρώ που ζητάνε για το target group των teen's (πιστεύω εκεί κυρίως απευθύνεται) τα βρίσκω πολλά (ειδικά αυτή την περίοδο).OB–4 the magic radio
the incredible sounding portable hifi stereo with line-in, wireless audio, and the evolution of radio. OB–4 memorizes everything you play on an endless looping tape. rewind the radio and remix anything. comes with a folding handle that doubles as a stand. ultra power efficient with up to a week...teenage.engineering