D
Deleted member 50795
Guest
γιατι με τι έπαιζε ?
Ούτε εσυ τα άκουσες ε ;γιατι με τι έπαιζε ?
ΝοΈχει πεί ήδη σε περασμένο πόστ. Θέλουν είπε πιο δυνατό ενισχυτή.
τωρα το κατάλαβες εσυ?..Ούτε εσυ τα άκουσες ε ;
Το είχα καταλάβει στην αρχή που έγραφες. Μετά όμως σε μπερδεψα στο μυαλό μου με άλλον που έγραφε καλά λόγια (λόγω Αλτσχάιμερ χα χα) και μπερδεύτηκα για λίγο. Τώρα I am back on track. Έπιασε και ο καφές.τωρα το κατάλαβες εσυ?..
Θα θυμάμαι λάθος.Νο
1η φορά σχολιασα το συγκεκριμένο δωμάτιο.
Που τον θυμήθηκες τον Βαρσαμη...χιχι.. που να δεις τον άλλον που έμοιαζε με τον Τσακώνα σε όλα..Ενδεχομένως να υφίσταται φαινόμενο μαγνητικής υστέρησης με την παρουσία σιδηρομαγνητικών υλικών.
Δεν είναι θέμα φόβου,αλλά πρόληψης κι επίδειξης από πλευράς κατασκευαστή ότι δεν λογάριασε διεκπεραιωτικά το ίδιο του το δημιούργημα.
Στην κατηγορία 3-5000€ μπορείς να στήσεις πολυκάναλο πολύ εύκολα με ηχεία και av μικρομεσαίου bugdet,απλά θα έχεις το 5άρι ή το 6,5άρι στα 3 μέτρα θα έχεις 1 sub και θα σου αρέσει όπως παίζει κιόλας.Το κύριο πρόβλημα με το πολυκάναλο είναι το κόστος. Αν δεν βάλουν πλάτη οι μεγάλες εταιρίες να βγάλουν συστήματα που να ξεκινάνε από τα €3-5.000 δε βλέπω να προχωράει με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς.
σικέΚάποιος είχε ρωτήσει για τα δώρα.
Οι νικητές των δώρων της μεγάλης Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2022
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Civitel Olympic.Ήταν η 10η έκδοση της ΗΕS που τόσο έχει αγαλλιάσει το φιλόηχο και φιλοθεάμων κοινό της Εhxosplus.gr
Είναι κανείς από τα άτομα που κέρδισαν συνφορουμίτηςΚάποιος είχε ρωτήσει για τα δώρα.
Οι νικητές των δώρων της μεγάλης Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2022
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Civitel Olympic.Ήταν η 10η έκδοση της ΗΕS που τόσο έχει αγαλλιάσει το φιλόηχο και φιλοθεάμων κοινό της Εhxosplus.gr
Εγω γνωρίζω τον Κώστα Γκαβάκο, κέρδισε βεβαίως δώρο "αξίας"Είναι κανείς από τα άτομα που κέρδισαν συνφορουμίτης
Ευχαριστούμε για την περιήγηση..
Δεν το έκανα εγώ.Ευχαριστούμε για την περιήγηση
Είναι από μέλος του avclub.Δεν το έκανα εγώ.
Tο έβγαλε ο γιουτιούμπις στα προτεινόμενα.