Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615
Ωμά θεϊκά ψάρια

Σεβίτσε, ταρτάρ, και μια συναγρίδα 1500γρ καρπάτσιο. Δεν χωρούσε σε μια πιατέλα
Προφανώς ο λογαριασμός της ΔΕΗ πρέπει να του είχε πάει στα ύψη του μαγαζάτορα.... :biggrin:

Gio

Reaction score
185
Πωωω!!!!
Αυτά είναι.... Από μένα είναι ένα μεγάλο ναι!!!
Πες μου ότι είναι στην Αθήνα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.308
Πάλι selim?

Είναι σχετικά κοντά μου και έχει τις γεύσεις που θέλω. Σχεδόν όλα τα παρόμοια έχουν εξελληνίσει τα μενού τους και με χαλάνε.

Πωωω!!!!
Αυτά είναι.... Από μένα είναι ένα μεγάλο ναι!!!
Πες μου ότι είναι στην Αθήνα;
Ο ιδιοκτήτης (Σελίμ) είναι Κούρδος από το Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας. Ήταν ο σεφ του Anadolu στο Πεδίο του Άρεως που είχαμε πάει πριν λίγα χρόνια μετά την έκθεση HiFi στο Park Hotel. Απορούσα για τη δημοφιλία του αλλά έμαθα ότι είχε λάβει μέρος στο Master Chef κι έτσι έγινε γνωστός. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση και δεν είχα ιδέα για τα PR του.

Το εστιατόριο γευστικά κινείται στον μέσο όρο των αντίστοιχων της Τουρκίας.

Reaction score
5.448
Είναι σχετικά κοντά μου και έχει τις γεύσεις που θέλω. Σχεδόν όλα τα παρόμοια έχουν εξελληνίσει τα μενού τους και με χαλάνε.

Ο ιδιοκτήτης (Σελίμ) είναι Κούρδος από το Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας. Ήταν ο σεφ του Anadolu στο Πεδίο του Άρεως που είχαμε πάει πριν λίγα χρόνια μετά την έκθεση HiFi στο Park Hotel. Απορούσα για τη δημοφιλία του αλλά έμαθα ότι είχε λάβει μέρος στο Master Chef κι έτσι έγινε γνωστός. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση και δεν είχα ιδέα για τα PR του.

Το εστιατόριο γευστικά κινείται στον μέσο όρο των αντίστοιχων της Τουρκίας.

Selim είναι φοβερός. Και στο φαγητό και σαν ιδιοκτήτης. Πάντα θα βγει να ρωτήσει αν ήταν καλό το φαγητό, θα κάτσει για φωτογραφίες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1