- Reaction score
- 6.803
Εν τω μεταξύ λίγο να μπερδευτείς και να κάνεις ένα ψιλό αναγραμματισμό το sub γίνεται usb.
Βάλτε στικάκια βρε να ξεμπερδεύετε
Βάλτε στικάκια βρε να ξεμπερδεύετε
Αυτή η απάντηση δείχνει ότι θέλεις κάποιο διάβασμα και κατανόηση σχετικά με τα σήματα και τα κυκλώματα.καλα, σοβαρα τωρα? θα περναγατε το σημα ενος CAT και ενος CARY απο
ενα σαβουροπσιφιακο κυκλωματακι ενος miniDSP η απο το κροσοβερ-πλατη
ενος ενεργου sub?
Πειτε του ανθρωπου να βρει δυο παλια REL και να στειλει απο τον τελικο
του στα high level των REL για να τελειωνει η υποθεση
όντως… ίσως γιατί τώρα που ακούω με κάτι , όπως το παρακάτω, έχω »θέμα» καθώς ο,τι βάζω από ενισχυτή το «φτύνει»..Εσυ φαγώθηκες με τα ηχεία χα χα χα
Δε ξέρω, δεν είμαι σίγουρος , εδω κάνανε ενα full disappearing act όλου του βάθους της σκηνής των Berdesten.Τέλος πάντων, για να το πω ευγενικά, είναι γεγονός πως οι ευχάριστες (κατά την όντιοφαϊλ εκδοχή αποκαλούμενες "ευφωνικές") αλλοιώσεις των εν λόγω λυχνιακών υλοποιήσεων (αρμονικές παραμορφώσεις) δεν πρόκειται διόλου να "χαθούν" ή με οποιονδήποτε τρόπο να "μειωθούν" με την εν σειρά χρήση ενός minidsp.
Εκεί θα παραμείνουν, ανέγγιχτες, να τις τρώει στη μούρη, εεε χμ, να τις απολαμβάνει εννοώ, ο ευτυχής κάτοχος.
Αντί να προτείνεις ακόμα πιο ακατάλληλα ενισχυτικά για αυτό το δορυφοράκι, θα έπρεπε να προτείνεις τον νέο ενκορ, ο οποίος είναι πέρα για πέρα διάφανος, σε λογική τιμή, με 100 αληθινά βατ (όχι σα τα ψεύτικα του κάρι) και άφθονο δυναμικό περιθώριο, χωρίς παραμορφώσεις, ώστε ο ευτυχής κάτοχος, να ακούσει πραγματικά πως στο διατανο παίζει αυτό το ρημαδι το ακριβό ηχειακι που πήγε και πήρε κάποτε.Τα κάρυ φταίει αυτό να αλλάξει , να πάει σε πραγματική τρίοδο ταξη Α , ακόμα λιγότερα βατ χα χα
Και τα κουκούτσια τι τα κάνει ;ενισχυτή το «φτύνει»
Λοιπόν προτείνω στον νηματοθέτη, αυτό που είπες.Αντί να προτείνεις ακόμα πιο ακατάλληλα ενισχυτικά για αυτό το δορυφοράκι, θα έπρεπε να προτείνεις τον νέο ενκορ, ο οποίος είναι πέρα για πέρα διάφανος, σε λογική τιμή, με 100 αληθινά βατ (όχι σα τα ψεύτικα του κάρι) και άφθονο δυναμικό περιθώριο, χωρίς παραμορφώσεις, ώστε ο ευτυχής κάτοχος, να ακούσει πραγματικά πως στο διατανο παίζει αυτό το ρημαδι το ακριβό ηχειακι που πήγε και πήρε κάποτε.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Τα υπόλοιπα που ευαγγελίζεστε με τις λαμπιτσες για ηχείο 85 ντεσιμπέλ ευαισθησίας, είναι χαζά. Αϊντε μπράβο.
Με αυτά τα χάλια 81 db και έτσι όπως τα κατάφερες ... μόνο για ενκόρ είσαι.ψαχνω..
81 db/4ohm,
Βάλε ένα Κράουν να σωθείς .ψαχνω..
81 db/4ohm,
..νταξ μπορεί ναναι και 82..Με αυτά τα χάλια 81 db και έτσι όπως τα κατάφερες ... μόνο για ενκόρ είσαι.
Ποιό αυτό που έχει βαφτίσει κόρνα ;..νταξ μπορεί ναναι και 82..
γιαυτο λέω το Bhutia , αν πουλάει το άλλο..
μας μ@μησες τώρα..
Εγώ να την κάνω σιγά σιγά.μας μ@μησες τώρα..
Χωρίς Ψωράλ παίζν αυτά;Ενισχυτή δε θες?
Ε! Αυτός είναι ο ορισμός του.