JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.883
Πάντα με Ψωράλ.
που πας?..θα χάσεις το καλύτερο..Εγώ να την κάνω σιγά σιγά.
¨Αστον βρε να μείνει να λέει κάποιος κάτι σοβαρό να βοηθήσει το νηματοθέτη.το βρήκες γκαζάκια
Βρε, δεν το είχα ματαδεί το κομμάτ' και έψαξα στο γούγλε να δω τι παίζ'
Στη φυλακή είσαι;Κάπου εδώ να ενημερώσω … πως δεν πετάω τίποτα….
Έτσι όπως πάμε… με βλέπω να τα βάζω αποθήκη και να ακούω από υπολογιστή ….
Που έχει και sub….
Σε κόβω για τύπο που χαίρεται τις τράμπες περισσότερο από τις λάμπες...νταξ μπορεί ναναι και 82..
γιαυτο λέω το Bhutia , αν πουλάει το άλλο..
να χαρώ και γώ καμία λάμπα..
Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα να τα βλέπεις και να θυμάσαι.Βρε, δεν το είχα ματαδεί το κομμάτ' και έψαξα στο γούγλε να δω τι παίζ'
Βρήκα μια αγγελία και το έδινε κάποιος 3000 ευρώ.. (καμμένη η αγγελία, έφυγε το κομμάτ').
Βρε (ξανά ) δίνονται 3000 ευρώ για τελικό του '85 (αν είδα καλά)?
Πολλά λεφτά βρεπαιδίμ' για κάτι τόσο παλιό..
Βέβαια κάποιος ίσως πει και τα 300-500 πολλά είναι για κάτι αρχαίο αλλά παίρνεις πολύ όμορφα (φρέσκα) πραματάκια με 3 χιλιάρικα βρε παιδίμ', για 300-500 λες νταξ' κομμάτια να γίνει..
Δεν ξέρω, εγώ σκιάχτηκα λίγο..
να πουλήσεις είπαμε , όχι να πετάξεις..Κάπου εδώ να ενημερώσω … πως δεν πετάω τίποτα….
Οταν μιλαμε για "transparency"...Κάπου εδώ να ενημερώσω … πως δεν πετάω τίποτα….
Έτσι όπως πάμε… με βλέπω να τα βάζω αποθήκη και να ακούω από υπολογιστή ….
Που έχει και sub….
Δεν ξέρω (στ' αλήθεια) αν είναι έτσι, αλλά μου φάνηκαν πολλά..Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα να τα βλέπεις και να θυμάσαι.
Αλλά σε απόδοση κάνε εικόνα ντεσεβώ σκαραβαίους φιατάκια και βάλτα δίπλα με τα σημερινά.
Τελείως πεταμένα χρήματα εκτός και αν είσαι συλλέκτης και τα έχεις μόνο επαναλαμβάνω να τα βλέπεις!
Πες του τα. Γιατί εάν ήταν τυχερός και του άρεσαν οι λάμπες σταματάς και τίς τράμπες και τα πάντα.Σε κόβω για τύπο που χαίρεται τις τράμπες περισσότερο από τις λάμπες.
όποτε αποφασίσεις για το άλλο πες μου..Σε κόβω για τύπο που χαίρεται τις τράμπες περισσότερο από τις λάμπες.
Τι εδώ είσαι ; Δεν φεύγω. Πως τόσο νωρίς ; χα χαΌλα αυτά είναι πολύ όμορφα να τα βλέπεις και να θυμάσαι.
Αλλά σε απόδοση κάνε εικόνα ντεσεβώ σκαραβαίους φιατάκια και βάλτα δίπλα με τα σημερινά.
Τελείως πεταμένα χρήματα εκτός και αν είσαι συλλέκτης και τα έχεις μόνο επαναλαμβάνω να τα βλέπεις!
Τότε δεν τα βάζεις αποθήκη, αλλά... υποθήκη.Πες του τα. Γιατί εάν ήταν τυχερός και του άρεσαν οι λάμπες σταματάς και τίς τράμπες και τα πάντα.
Όταν αποφασίσεις ν'αλλάξεις γνώμη...τότε θα σου πω.όποτε αποφασίσεις για το άλλο πες μου..