D
Deleted member 50795
Guest
πάλι λίγοι είναι.
Είμαι σε άδεια και μακριά από τη Αθήνα, γιαυτό!Φιλαράκ, χαμηλό ρελαντί έχεις.
Και πόσους έπρεπε να έχω;πάλι λίγοι είναι.
Μιλάς για όρθιος αυτή η μέτρηση;Μετά τη προπόνηση ακριβώς παίζω 77-80hr, σε 4-5 ώρες επανέρχομαι στα φυσιολογικά 40-42hr
Ακριβώς, βέβαια έχω κληρονομήσει και βραδυκαρδία από το πατέραμ, μεγαλώνοντας ίσως εξελιχθεί σε πρόβλημα...αυτοί οι σφυγμοί είναι χαμηλοί, αλλά νομίζω δικαιολογούνται σε αθλητές με αερόβια άθληση.
Το μέγιστο που έφτασα ήταν 72 vo2, είναι όμως ανόητη η μέτρηση αυτή και εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι.Έχεις σταματήσει ποτέ να τρως μπαμιες για καμιά βδομαδα; μήπως ευθύνονται για τους τοσο χαμηλούς παλμούς σου ;
Απιστευτος!!!
Πόσο μέγιστο vo2 έχεις και τι κλάσμα εξώθησης;
Δεν είναι εντελώς ανόητη αλλά από μόνη της δε λέει και τπτ...Το μέγιστο που έφτασα ήταν 72 vo2, είναι όμως ανόητη η μέτρηση αυτή και εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι.
Και στα δύο, πρέπει να πηγαίνεις σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας αλλιώς άμα εσύ νιώθεις δυνατός και αποδοτικός, αντί να ανεβαίνει, στο κατεβάζει ως τιμωρίαΔεν είναι εντελώς ανόητη αλλά από μόνη της δε λέει και τπτ...
Σε ποδηλασία η τρέξιμο;
Τα παραπάν που έγραψα ειναι λόγια ειδικού, όχι θκάμ.νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του «προβλήματος» (για αργότερα), αλλά λόγω ηλικίας και άθλησης τώρα δικαιολογούνται.
ρωτα και κανένα ειδικό.
Από κόσμο που ξέρω και έχει κάνει εργομετρικο και σύγκριναμε με το ρολόι πάντα πέφτει πολύ κοντά.αποκλιση 1-2 μονάδες. Δε το θεωρώ τυχαίο μιας και η σύγκριση είναι σίγουρα από 5 άτομα που θυμάμαι και κάποια από αυτά έχουν κάνει εργομετρικο και δεύτερη χρονιά και πάλι ήταν πολύ κοντά. Δεν έχω ακούσει αυτό που λες πως ρίχνει τη μέτρηση για "τιμωρια" αλλά και αν τη ρίχνει μήπως είναι λογικό αν κάτσεις καμία 15αρια μέρες;Και στα δύο, πρέπει να πηγαίνεις σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας αλλιώς άμα εσύ νιώθεις δυνατός και αποδοτικός, αντί να ανεβαίνει, στο κατεβάζει ως τιμωρία