Τι ρολόι φοράς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
Φιλαράκ, χαμηλό ρελαντί έχεις.
Είμαι σε άδεια και μακριά από τη Αθήνα, γιαυτό!
Τις λίγες φορές που χρειάστηκα νοσηλεία και παρακολουθούν τους παλμούς μου 24/24 έχουν πάθει πλάκα γιατροί και νοσηλευτές.
Στη διάρκεια του ύπνου πέφτω κάτω από 30 παλμούς το λεπτό.
Πριν μερικά χρόνια νοσηλεύτηκε από τροχαίο ατύχημα, ήμαν συνδεμένος για μια ολόκληρη βδομάδα σε μηχανήματα, ανοίγω κάποια στιγμή τα μάτια και βλέπω κόσμο και νοσηλευτικό προσωπικό να κοιτάνε τις οθόνες.
Ρωτάω - "τι έγινε ρε παιδιά"?
Με λέει η νοσοκόμα, κοιτάμε αν θα έπεφτε κάτω από 20 hr, για ώρα έπαιζες στους 23-24hr :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
@bretsos και τη νύχτα μετά τη προπόνηση έχεις πάλι το ίδιο χαμηλούς παλμούς; Εγώ συνήθως μετά από προπόνηση είναι λίγο ανεβασμένοι και πέφτουν την επόμενη
Μετά τη προπόνηση ακριβώς παίζω 77-80hr, σε 4-5 ώρες επανέρχομαι στα φυσιολογικά 40-42hr

Reaction score
1.258
πάλι λίγοι είναι.
Και πόσους έπρεπε να έχω; :p
Για μένα είναι αισθητή η διαφορά.πριν αρρωστήσω καθιστός είχα 55 παλμούς τώρα που μιλάμε έχω 65 και λίγο πριν 70
Δε το νιώθω. Απλά καθαρά σαν μέτρηση

Μετά τη προπόνηση ακριβώς παίζω 77-80hr, σε 4-5 ώρες επανέρχομαι στα φυσιολογικά 40-42hr
Μιλάς για όρθιος αυτή η μέτρηση;

Reaction score
1.258
Έχεις σταματήσει ποτέ να τρως μπαμιες για καμιά βδομαδα; μήπως ευθύνονται για τους τοσο χαμηλούς παλμούς σου ; :p
Απιστευτος!!!
Πόσο μέγιστο vo2 έχεις και τι κλάσμα εξώθησης;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
αυτοί οι σφυγμοί είναι χαμηλοί, αλλά νομίζω δικαιολογούνται σε αθλητές με αερόβια άθληση.
Ακριβώς, βέβαια έχω κληρονομήσει και βραδυκαρδία από το πατέραμ, μεγαλώνοντας ίσως εξελιχθεί σε πρόβλημα...
Έχεις σταματήσει ποτέ να τρως μπαμιες για καμιά βδομαδα; μήπως ευθύνονται για τους τοσο χαμηλούς παλμούς σου ; :p
Απιστευτος!!!
Πόσο μέγιστο vo2 έχεις και τι κλάσμα εξώθησης;
Το μέγιστο που έφτασα ήταν 72 vo2, είναι όμως ανόητη η μέτρηση αυτή και εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι.

D

Deleted member 50795

Guest
νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του «προβλήματος» (για αργότερα), αλλά λόγω ηλικίας και άθλησης τώρα δικαιολογούνται.
ρωτα και κανένα ειδικό.

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.258
Το μέγιστο που έφτασα ήταν 72 vo2, είναι όμως ανόητη η μέτρηση αυτή και εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι.
Δεν είναι εντελώς ανόητη αλλά από μόνη της δε λέει και τπτ...
Σε ποδηλασία η τρέξιμο;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
Δεν είναι εντελώς ανόητη αλλά από μόνη της δε λέει και τπτ...
Σε ποδηλασία η τρέξιμο;
Και στα δύο, πρέπει να πηγαίνεις σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας αλλιώς άμα εσύ νιώθεις δυνατός και αποδοτικός, αντί να ανεβαίνει, στο κατεβάζει ως τιμωρία
νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του «προβλήματος» (για αργότερα), αλλά λόγω ηλικίας και άθλησης τώρα δικαιολογούνται.
ρωτα και κανένα ειδικό.
Τα παραπάν που έγραψα ειναι λόγια ειδικού, όχι θκάμ.
Όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει ηλικιακά οι καρδιακός παλμός πέφτει, άμα στη θκιάμ περίπτωση πέσει μετά τα 65-70 χρόνια, πάμε για μεγαλοπρεπή μαρμαρυγή.

Last edited:

Reaction score
1.258
Και στα δύο, πρέπει να πηγαίνεις σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας αλλιώς άμα εσύ νιώθεις δυνατός και αποδοτικός, αντί να ανεβαίνει, στο κατεβάζει ως τιμωρία
Από κόσμο που ξέρω και έχει κάνει εργομετρικο και σύγκριναμε με το ρολόι πάντα πέφτει πολύ κοντά.αποκλιση 1-2 μονάδες. Δε το θεωρώ τυχαίο μιας και η σύγκριση είναι σίγουρα από 5 άτομα που θυμάμαι και κάποια από αυτά έχουν κάνει εργομετρικο και δεύτερη χρονιά και πάλι ήταν πολύ κοντά. Δεν έχω ακούσει αυτό που λες πως ρίχνει τη μέτρηση για "τιμωρια" αλλά και αν τη ρίχνει μήπως είναι λογικό αν κάτσεις καμία 15αρια μέρες;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
Όχι ρε συ σε αποχή, σε εμένα πχ. όταν ήταν κοντά στα 70 το vo2 και συνέχιζα να κάνω καθημερινά δυνατές προπονήσεις με έλεγε ότι είχα ελλιπής αερόβιες ασκήσεις και χαμηλής έντασης, αν συνέχιζα στο ίδιο ρυθμό αντί να ανεβαίνει μου το κατέβαζε γιατί δεν ακολουθούσα το προπονητικό πρόγραμμα της garmin.
Τα πήρα μια μέρα στο κρανίο όταν με έριξε κοντά στα 60 vo2 και τη διέγραψα.
Άη γκαμής garmin :biggrin:

ΥΓ.
Επίσης οι χρόνοι αποκατάστασης που δίνει είναι αλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
Στη σημερινή μου προπόνηση θα έδινε σίγουρα 3-4 μέρες αποκατάσταση, άσχετα αν εγώ νοιώθω καλά και το ίδιο δυνατός να επαναλάβω τη ίδια προπόνηση τη επόμενη μέρα.

Reaction score
1.258
Τόσο μεγάλη πτώση; Έχεις fenix 6 ε; Νομίζω στα νεότερα (fenix 7 και ότι βγήκε μαζί του 255,955 κτλ) δε συμβαίνει αυτό γιατί λαμβάνει αρκετούς παραμέτρους υπόψιν.
Η αποκατάσταση σε κανένα ρολόι δεν είναι σωστή. Μεγάλη κουβέντα αυτό....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
Όχι καμία σχέση, το ρολόι το έχω μόνο για το τρέξιμο.
Στο ποδήλατο παίζω με ζώνη hr, βατόμετρο σε garmin edge 530

Reaction score
24.155
Μην το ψάχνετε, ανεβαίναμε μαζί στο Κατσιμίδι, εγώ είχα 165 με 170 αυτός 130 με το ζόρι και αφού βαρέθηκε πάτησε και έφυγε.
Τόσο είναι όσο γράφει άντε να είναι λίγο παραπάνω πες 42 με το ζόρι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.202
Τι έχς τραβήξει και εσύ βρε ψυχούλα με μένα που έμπλεξες :roflmao: :lolsign:
Παράδοξος είναι όσο λέει ο garmin, έχει μεγάλη ακρίβεια ο αισθητήρας καρπού, όχι μόνο σε αδράνεια, αλλά και τη διάρκεια της άσκησης, το έχω συγκρίνει με 2 διαφορετικούς αισθητηρες θώρακα

Reaction score
11.497
Α πα πα
Μας βλέπω όλοι να το γυρίζουμε στις μπαμιες

Δειτε το σαν …. Φάρμακο :roflmao:

Τα ύστερα του κζζζμου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.300
Members
38.294