Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
23.368
Η εικόνα δε με συγκινεί καθόλου και δεν δίνω σημασία , αλλά με αυτό που είδα στο υπόγειο έμεινα Πάκης . Δεν έχω λόγια , από ότι κατάλαβα εντυπωσίασε και άλλους και όχι μόνο τον άσχετο (εμένα)

Στα άλλα νέα άκουσα ηλεκτρονική μουσική από τα parsifal (αυτά τα ίδια που μου άφησαν ψυχολογικά θέματα πριν 20 χρόνια) πλάκα είχε (απροσδόκητη, αλλά τα μεγάφωνα του είναι λίγο περισσότερο ψαγμενα από ότι φαίνεται), ενώ σε μια συνομιλία που είχα σε ένα διάδρομο πείστηκα ότι μυριζουν οι μοκέτες του Radisson park και ότι το civitel ήταν μακράν καταλληλότερος χώρος για έκθεση , τελοσπάντων δεν θα επεκταθώ στο θέμα αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει με κόσμιο τρόπο.

Μπράβο στην διοργάνωση για την προσπάθεια, θα άξιζε σε μια καλύτερη οικονομική συγκυρία να δούμε περισσότερους εκθέτες σε έναν προσεγμένο αισθητικά χώρο που δεν θυμίζει χώρο ξενοδοχείου που ξέχασαν να τον ανακαινίσουν.

Reaction score
1.313
Η εικόνα δε με συγκινεί καθόλου και δεν δίνω σημασία , αλλά με αυτό που είδα στο υπόγειο έμεινα Πάκης . Δεν έχω λόγια , από ότι κατάλαβα εντυπωσίασε και άλλους και όχι μόνο τον άσχετο (εμένα)

Στα άλλα νέα άκουσα ηλεκτρονική μουσική από τα parsifal (αυτά τα ίδια που μου άφησαν ψυχολογικά θέματα πριν 20 χρόνια) πλάκα είχε (απροσδόκητη, αλλά τα μεγάφωνα του είναι λίγο περισσότερο ψαγμενα από ότι φαίνεται), ενώ σε μια συνομιλία που είχα σε ένα διάδρομο πείστηκα ότι μυριζουν οι μοκέτες του Radisson park και ότι το civitel ήταν μακράν καταλληλότερος χώρος για έκθεση , τελοσπάντων δεν θα επεκταθώ στο θέμα αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει με κόσμιο τρόπο.

Μπράβο στην διοργάνωση για την προσπάθεια, θα άξιζε σε μια καλύτερη οικονομική συγκυρία να δούμε περισσότερους εκθέτες σε έναν προσεγμένο αισθητικά χώρο που δεν θυμίζει χώρο ξενοδοχείου που ξέχασαν να τον ανακαινίσουν.
εγώ απο οτι έχω δεί, περισσότερο το citivel ηταν έτσι που λες παρα το Radisson εμένα τουλάχιστον προσωπικά μου φάνηκε πολυ ποίο περιποιημένο το Radisson

Reaction score
23.368
εγώ απο οτι έχω δεί, περισσότερο το citivel ηταν έτσι που λες παρα το Radisson εμένα τουλάχιστον προσωπικά μου φάνηκε πολυ ποίο περιποιημένο το Radisson
Λογικό , εγώ πάντως συνάντησα άνθρωπο που θεωρεί ότι κάνουμε και οι δύο λάθος.

Reaction score
3.077
Το σημείο που είναι το ξενοδοχείο βολεύει. Σε γενικές γραμμές σαν ξενοδοχείο οκ ήταν. Δε λέω ότι ήταν άψογο και δεν χρειάζεται ανακαίνιση αλλά δεν πήγα σαν τουρίστας εκεί. Δουλεύω πολλά χρόνια στο τουρισμό και το μάτι μου βλέπει στη στιγμή ψεγάδια. Δε με πειράζει όμως. ( θα τους πρότεινα μόνο να κάνουν ανακαίνιση την καμπίνα του ασανσέρ...για τους τουρίστες να το σκεφτουν).

Reaction score
18.620
Έχουμε (μ)πύρα εμείς.
Και για να σου αποδείξω ότι πήγα , πρίν βάλεις κανένα βίντεο και μου πείς ότι το είδα απο εκεί, όπως κοιτούσες τα Focal αριστερά στην γωνία αυτής της μεγάλης σάλας ήταν τα Grimm. Έπιασα και συζήτηση με την Γαλλίδα κυρία εκεί. Με Έλληνες δεν μιλάω , τό έχω κόψει. :D

Reaction score
3.428
Και για να σου αποδείξω ότι πήγα , πρίν βάλεις κανένα βίντεο και μου πείς ότι το είδα απο εκεί, όπως κοιτούσες τα Focal αριστερά στην γωνία αυτής της μεγάλης σάλας ήταν τα Grimm. Έπιασα και συζήτηση με την Γαλλίδα κυρία εκεί. Με Έλληνες δεν μιλάω , τό έχω κόψει. :D
Έχεις ήδη 2 κίτρινες κάρτες. :banned:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.976
Πριν 30 λεπτά μπήκα σπίτι.
Μόλις τελείωσα το πρωινό μου (έλεγα το πρωί φεύγοντας να πάρω κάτι μαζί για σνακ, δεν σταμάτησα ποτέ πουθενά, πάλι καλά που είχα αφήσει στο ψυγειάκι ένα schweppes και ένα μπουκάλι νερό).
Πρώτο γεύμα της ημέρας, αλλά χαλάλι του, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο, είδαμε άτομα που γνωρίζαμε μόνο μέσω ιντερνετ, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες, και δεν με πείραξε καθόλου που δεν κατάφερα καθόλου αυτές τις 2 μέρες να δω ούτε ένα δωμάτιο/αίθουσα πλήν των δικών μας.

Ελπίζω όσοι ήρθατε με τον Α ή Β τρόπο να είδατε/ακούσατε κάτι που να σας... άνοιξε την όρεξη, να περάσατε καλά.

Θέλουμε να ακούμε την γνώμη σας, τι σας άρεσε, τι όχι, τι θα μπορούσε να βελτιωθεί, τι σας έλειψε, κλπ.

Αν κάποιος ήρθε από το δωμάτιο και ίσως λόγω της τρέλλας που κυριαρχούσε φάνηκε να τον αμελώ ή να μην έδωσα σημασία, ζητώ συγγνώμη προκαταβολικώς, ήταν πραγματικά φρενήρεις οι ρυθμοί, τα session αντί για 1μιση ώρα τράβηξαν όλα 2+ με κάποια να πιάνουν και τις 4 ώρες, έγιναν και εξτρά sessions στο μεταξύ, totally lost track of time, κάποιες ερωτήσεις σίγουρα χάθηκαν γιατί υπήρχε τόση αλληλεπίδραση που πηγαίναμε συχνά από θέμα σε θέμα όταν τελείωνε η επίδειξη και επεξήγηση ρύθμισης.

Thanks for coming guys!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη ομάδα του forum....

Το φόρουμ που πριν είκοσι χρόνια μου έδωσε λόγο, ψηφιακή υπόσταση και βοήθησε την επαγγελματική μου ιδιότητα αποτελείται από τόσους φίλους και γνωστούς που με έκαναν να χαρώ που τους είδα όλους μετά από τα χρόνια της πανδημίας. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι μας 'άφησαν" αυτά τα χρόνια που χαθήκαμε και που μας καθήλωσαν αλλάζοντας τους τόπους που αλληλεπιδρούσαμε όπως ξέραμε, εύχομαι κανένας.

Είναι ευτυχία όλοι εμείς να βρίσκουμε αφορμές για να βρεθούμε μαζικά και να μιλήσουμε για το πάθος μας: Την απληστία της όξυνσης των αισθήσεων μας Με υπηρεσίες, συσκευές και τεχνολογίες για το καλύτερο , το πειστικότερο, το ομορφότερο.....

Εύχομαι λοιπόν όλοι να βρήκατε κάτι ενδιαφέρον
Προσωπικά έχω υπάρξει για πολλά χρόνια και επισκέπτης και εκθέτης και τώρα πλέον στα 51 μου διαισθάνομαι πολλά περισσότερα.
Το στήσιμο έκθεσης, την εντυπωσιακή δημιουργία και το μοντέλο της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Τόσο εγώ όσο και η σιδώρα και ο Νίκος από την SONY Europe που συνεργαζόμαατε στους Home Theater Projectors για πολλα χρονια, απολαυσαμε το show. Ειδαμε πολλές φορές τα ιδια clips απο τον 007 και το Top Gun αλλά χαλάλι σας lol...lol...

Ένα ευχαριστώ σε όλους. Διογρανωτές, εκθέτες, επισκέπτες
Και φυσικά τους κατασκευαστές που μας κάνουν να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα δωμάτια για να χωρέσουν την ατόφια γλκιά τρέλα μας: SONY, Stewart Filmscreens, Triad Speakers, James Loudspeakers, Blaze, Zappiti

Μεχρι την επομενη χρονιά λοιπόν....

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.413
Η ανακαίνιση του Radisson ολοκληρώθηκε το 2019 από ότι διαβάζω. Τα τελευταία ήταν τα δωμάτια, με κόστος 2.000.000€. Οι κοινόχρηστοι χώροι και άλλα σημεία είχαν ανακαινισθεί νωρίτερα, με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 7.000.000€.

Το σημερινό Radisson δεν έχει καμία σχέση με το παλιό Park, αν θυμάμαι καλά το όνομα του. Είχα πάει τότε να δω τους χώρους καθώς μας είχαν καλέσει για συνεργασία. Είχαν δει το εταιρικό video που είχαμε κάνει για το Intercontinental, έπαθαν πλάκα, και ήθελαν κάτι ανάλογο.

Το project ανέλαβε Ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.413
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη ομάδα του forum....

Το φόρουμ που πριν είκοσι χρόνια μου έδωσε λόγο, ψηφιακή υπόσταση και βοήθησε την επαγγελματική μου ιδιότητα αποτελείται από τόσους φίλους και γνωστούς που με έκαναν να χαρώ που τους είδα όλους μετά από τα χρόνια της πανδημίας. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι μας 'άφησαν" αυτά τα χρόνια που χαθήκαμε και που μας καθήλωσαν αλλάζοντας τους τόπους που αλληλεπιδρούσαμε όπως ξέραμε, εύχομαι κανένας.

Είναι ευτυχία όλοι εμείς να βρίσκουμε αφορμές για να βρεθούμε μαζικά και να μιλήσουμε για το πάθος μας: Την απληστία της όξυνσης των αισθήσεων μας Με υπηρεσίες, συσκευές και τεχνολογίες για το καλύτερο , το πειστικότερο, το ομορφότερο.....

Εύχομαι λοιπόν όλοι να βρήκατε κάτι ενδιαφέρον
Προσωπικά έχω υπάρξει για πολλά χρόνια και επισκέπτης και εκθέτης και τώρα πλέον στα 51 μου διαισθάνομαι πολλά περισσότερα.
Το στήσιμο έκθεσης, την εντυπωσιακή δημιουργία και το μοντέλο της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Τόσο εγώ όσο και η σιδώρα και ο Νίκος από την SONY Europe που συνεργαζόμαατε στους Home Theater Projectors για πολλα χρονια, απολαυσαμε το show. Ειδαμε πολλές φορές τα ιδια clips απο τον 007 και το Top Gun αλλά χαλάλι σας lol...lol...

Ένα ευχαριστώ σε όλους. Διογρανωτές, εκθέτες, επισκέπτες
Και φυσικά τους κατασκευαστές που μας κάνουν να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα δωμάτια για να χωρέσουν την ατόφια γλκιά τρέλα μας: SONY, Stewart Filmscreens, Triad Speakers, James Loudspeakers, Blaze, Zappiti

Μεχρι την επομενη χρονιά λοιπόν....
Εμείς ευχαριστούμε που επιτέλους είδαμε όχι απλά μεγάλη εικόνα, αλλά ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Να μη θες να φύγεις.

Εύχομαι και του χρόνου να μας δωθεί η ευκαιρία να ανανεώσουμε τα όνειρα μας.

Συγχαρητήρια.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Με το παρόν θέμα, επιβεβαιώνεται ότι το Avsite είναι πλέον το μοναδικό στο είδος του forum, για τα Ελληνικά δεδομένα.
Ένα ευχαριστώ λοιπόν στους υπευθύνους του site , αλλά και στους συμμετέχοντες στο παρόν, διότι παρουσίασαν και παρουσιάζουν την γνώμη τους με πραγματική γνώση του αντικειμένου, σοβαρότητα & υπευθυνότητα.

Για εμένα που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, είναι σαν να έχω κάνει ... την καλύτερη επίσκεψη!!!!

Ως προς την έκθεση τώρα:
Σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη.
Μου άρεσαν αρκετά περίπτερα, όπως και η πρωτοτυπία με τις ζωντανές εκδηλώσεις!

Δεν θα σας απασχολήσω περισσότερο, απλά θα σας παρακολουθώ με μεγάλον ενδιαφέρον!

Reaction score
538
Συγχαρητήρια και από μένα.
Επισκέφθηκα την έκθεση Κυριακή μεσημέρι με όχι πολύ κόσμο και ειλικρινά δεν ήθελα να φύγω.
Είχε πράγματα να δεις για όλα τα γούστα.
Μπράβο σας και του χρόνου με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις

Reaction score
706
Ας γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από τη χθεσινή επίσκεψη.

Καταρχήν δε ξέρω αν έφταιγε η προχειρότητα ή όλα τα υπόλοιπα κακώς κείμενα της προηγούμενης έκθεσης αλλά εδώ από την αρχή όλα ήταν δραματικά ρυθμισμένα προς το καλύτερο! Κουρδισμένοι και με διάθεση εκθέτες, τα περισσότερα δωμάτια με προσοχή στο στήσιμο, εμφάνιση και με φοβερή διάθεση για συζήτηση, ανάλυση κουβέντα κτλπ.

Άκουσα το Audiovector R8 με τα τέρατα της REL, (εδώ προσωπική άποψη) απλά συγκλονιστικό, πιστεύω απλά τους έκατσε το σύστημα στο χώρο αλλά αυτό το πράγμα των 100δων 1000δων ευρώ έπαιζε αδιανόητά. Έπαιξε μεγάλο κλασσικό έργο και η αίσθηση ήταν Μέγαρο μουσικής σε τρομακτικά μεγάλο βαθμό. Οι άνθρωποι της Audiovector υπερβολικά αναλυτικοί και με διάθεση να εξηγήσουν από ρυθμίσεις μέχρι κατασκευαστικά και επειδή πραγματικά ενθουσιάστηκα τους έφαγα πάνω από 40λεπτο και η διάθεση φάνηκε να είναι γνήσια (χαχαχαχ).

Το πιο μπουλντόζα περίπτερο της έκθεσης πάντως προσωπικά θεωρώ ότι ήταν αυτό με τα D&D. Σε μια έκθεση με καλώδια 10δων χιλιάδων € και εξοπλισμό ακόμα πιο εξωτικό, δυο πολύ περίεργα ηχεία βάσεις, καλώδια ρεύματος τους κιλού και πολύπριζο ένα τσικ πάνω από σούπερ μάρκετ, ένας πραγματικά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ ήχος σε ένα τελείως αφρόντιστο χώρο. Ζητήσαμε το Money των Floyd και ακόμα το θυμάμαι και ψάχνω να δω πως θα φτάσω στα 12Κ να κλείσω μια και καλή δια παντώς….

Ο μεγάλος Σονυ στο υπόγειο ΟΚ εμένα προσωπικά μου επιβεβαίωσε τη φοβερή δουλειά που κάνει η Σονυ από την εποχή των λαμπάτων ακόμα προβολικών. Ευτυχώς η τιμή αρχίζει και πέφτει σιγά σιγά γιατί θυμάμαι πριν χρόνια με τους μεγάλους Qualia πήγαινε το 40ρι βροχή. ΟΚ και το 15ρι απαγορευτικό είναι προσωπικά για μένα αλλά σε λίγα χρόνια ποιος ξέρει μπορεί να έχουμε τέτοιο επίπεδο εικόνας ακόμα οικονομικότερα.

Και τα Εστελον έπαιζαν φοβερά ωραία και ευτυχώς είχε κάποιον άνθρωπο που κυριολεκτικά μας κάλεσε να τα ακούσουμε γιατί θα φεύγαμε έτσι.

Πάμε τώρα στα ακουστικά, όλη σχεδόν η σειρά της Focal με ενισχυτικά τουλάχιστον Naim και Maximum McIntosh, ευτυχώς δεν είχαμε διακοπές μετά τα 70” (xaxaxaxa) είδα τρία που με ενδιέφεραν πολύ. Γενικά οφείλω να τονίσω το πόσο δίπλα ήταν και ο εκθέτης με σωστές και «προσγειωμένες» προτάσεις ακριβώς στο σημείο. Εκεί ακούσαμε και τα Utopia της Focal, φοβερό και επιβλητικό ηχείο για σαλόνι (αλλά για αυτή τη τιμή ΟΚ, AV R8 και έχουμε και ρέστα.

Ένα μπράβο λοιπόν από μένα σε εκθέτες και οργάνωση. Προσωπικά είχα αίσθηση παλαιότερων, καλών, δυνατών ετών. Επίσης νομίζω ότι η έκθεση μου έβγαλε πολύ το χαλιεντά που έκρυβα μέσα μου και πίστευα ότι είχε εξαφανιστεί με τα χρόνια χαχαχαχα.

Δε πρόλαβα ατυχώς καμία από τις συζητήσεις που φαίνεται να είχαν τρομερό ενδιαφέρον αλλά ένα μεγάλο μπράβο και από μένα σε όσους ασχολήθηκαν.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.486
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134