Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 41.976
... σε λαθος φορουμ μπηκα !? κανα κουτσομπολιο?! καμμια ιντριγκα?! θαπσιματικη ?!
(χαχαχαχ). (1)
(xaxaxaxa) (2)
We have a saying here in Chicago, mr. Bond. Once is a happenstace, twice a coincidence, third time it's enemy action.χαχαχαχα. (3)
Δεν γύρευες τίποτ' άλλο κι εσύ;... σε λαθος φορουμ μπηκα !? κανα κουτσομπολιο?! καμμια ιντριγκα?! θαπσιματικη ?!
Πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι, φιλικοί και ευγενικοί και γνωρίζουν τα όρια της άγνοιας τους, ώστε να μην καταντάνε ψευτοσοβαροί.We have a saying here in Chicago, mr. Bond. Once is a happenstace, twice a coincidence, third time it's the enemy.
Xaxathvaxax!
(I simply noticed a striking similarity, no offence intended)!
Κυρίως στατικό ηλεκτρισμό ! Και λόγω πρέσας μία μικρή τραχύτητα στο υλικό, είναι όπως όταν βάζεις αλοιφή στο αμάξι και την τρίβεις αλλου περισσότερο, αλλού λιγότερο. Θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα αν περνουσες ένα βουρτσάκι πολλές φορες με υγρό στο δίσκο κυκλικά, αλλά θα δημιουργούσες πάρα πολύ στατικό φορτίο. Είχα το κορυφαίο πλυντήριο της VPI παλιά, δίχως αυτό δεν άκουγες πάνω από 5 φορές δίσκο δίχως σκρατσΡινίσματα βινυλιου, καταλοιπα από την κατασκευη κοπης τους. Ισως, οχι απαραιτητα ολοι
Έπαιζαν όλα καλά στην έκθεση.Δυστυχώς έκανα λάθος επιλογή έκθεσης και πήγα στην προηγούμενη. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να επισκεφτώ και την παρούσα. Οπότε έχασα την ευκαιρία να ακούσω τα KEF LS60 και τα Dutch.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος/οι να κάνουν σχόλια σχετικά με το ποια ηχεία έπαιζαν τελικά καλύτερα: τα σεταπ με τα ενεργά KEF, Dutch ή τα σεταπ με τα παθητικά;
Εγώ περιμένω τη κλήρωση για τα δώρα και μετά θα σου πω... σε λαθος φορουμ μπηκα !? κανα κουτσομπολιο?! καμμια ιντριγκα?! θαπσιματικη ?!
Χρωματικά κλπ. δεν το συζητώ, η εικόνα ήταν άψογη αν και φυσικά το γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να στο επιβεβαιώσω εγώ.Ελπίζω να σας άρεσε το αποτέλεσμα και θα χαρώ να τα πούμε ξανά στην επόμενη έκθεση.
Χρωματικά κλπ. δεν το συζητώ, η εικόνα ήταν άψογη αν και φυσικά το γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να στο επιβεβαιώσω εγώ.
Το μόνο που μου έκανε προσωπικά αρνητική εντύπωση ήταν το smoothing και κατ'επέκταση το soap opera effect, που το συζητούσαμε πρόσφατα και σε άλλο θέμα.
Ξέρω ότι αυτό βέβαια μάλλον δεν άπτεται της δικής σου αρμοδιότητας, αλλά τι παίζει μ'αυτό; Την έχουμε χάσει τη μάχη λες; Και σε άλλο setup στην έκθεση και εκεί με smoothing έπαιζαν με τα ίδια αποτελέσματα και μου έκανε εντύπωση.
Και επειδή δεν είδα και κάποιον άλλον να το σχολιάζει, αναρωτιέμαι, μήπως τελικά είμαι εγώ ο περίεργος;
Χτες πρόλαβα εγώ και τον είχα αποκλειστικότηταθα σας παρατησω ολους, και θα κανω παρεα μονο με τον Κορινθιο !
Ως προς το target group διαφωνώ. Είμαι βέβαιος πως πολλοί που πηγαίνουν σε εκθέσεις θα τα αγοράσουν. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από σύστημα αντίστοιχης αξίας. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει μάλιστα. Στήνει στον τοίχο οτιδήποτε παίζει στην κατηγορία τιμής, ενώ αν υπάρχει κάτι που να ματσάρει στο πακέτο που προσφέρει θα πρέπει να είναι πολύ ακριβότερο. B&O για παράδειγμα.KEF LS60, δείχνει τα πράγματα για το target group που δεν έρχεται στην έκθεση δλδ την νεολαία που είναι και η συντιπτική πλειοψηφία καταναλωτών μουσικής. Με ένα κινητό και φυσικά κάποιες συνδρομές έχει ολόκληρη την μουσική του πλανήτη και την απολαμβάνεις με όσο το δυνατόν υψηλή πιστότητα