Black Box Audio Video Show 2022

head-stef

Headphones
Reaction score
2.204
Εχθές η γυναίκα μου πέταξε ένα: τι λες να βάζαμε 4 KEF LS60 στο σαλόνι και τέλος; 2 μπροστά και δύο πίσω; 😅
Και τις λέω: εκτός του ότι δεν γίνεται, τι λες παιδάκι μου; 7000€ για δύο surrounds; 😅
...Ύποπτο! Ψάξε να βρεις τι σού 'χει κάνει! 🤣

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.609
Λοιποοοον.......επιτελους μετα απο καιρο ειδαμε μια προσπαθεια σε μια γονατισμενη οικονομικα αγορα που μας ικανοποιησε θαρρω .....επαγγελματιες που παλευουν να επιβιωσουν μεσα απο μια γαμ@μενη οικονομικη αγοραστικη δυσπραγια μας εδωσαν μια εικονα με ηχους (οκ δεν ειχαμε πολυκαναλο immersive)και οι περισσοτεροι καναμε το κομματι μας ,ζαχαρωσαμε ειτε προβολια ,ειτε πικαπια ,ειτε ηχεια ασχετα αν δεν μπορει η καριολια η τσεπη μας πια να κανει ετσι ευκολα πραγματικοτητα αυτο που γουσταρουμε!
Δεν υπαρχει περιπτωση σε ολους να αρεσουν ολα.....ειτε γιατι υπαρχει το προσωπικο ηχητικο γουστο,ειτε γιατι ειναι κολλητος ο ταδε αντιπροσωπος,ειτε γιατι αλλα ακουω εγω αλλα ακους εσυ ,ειτε γιατι το γουσταρουμε το ταξιδακι μας με τετοιες γαματες μηχανες και γουστο μας και καπελλο μας να παραβλεπουμε και τα μεμπτα σημεια,και τα pdfs και τον θορυβο που σου βαλλει λαμπα....
Σε τετοιες εκθεσεις παμε για να ενημερωθουμε....παμε για να μαθουμε τι παιζει με τα μοντελακια που γουσταρουμε ομως δεν μπορουμε να ειμαστε ουτε αυστηροι με λανθασμενες κρισεις και αποψεις ουτε να κατηγορουμε(λεκτικα εννοειται) ειδικα οταν υπαρχουν δωματια που για χι ψι λογους δεν μπορεσαν να φτιαξουν ηχητικα τα δωματια ενος ψυχρου ξενοδοχειου με τις αναγκαιες μπασοπαγιδες-absorbers-diffusers-sky lines κλπ.

Ζημιαρικα τα Duch and Duch ,πανεξυπνο στησιμο σαν λυση για τα Kef Ls 60,αερινος ηχος με πολυ ζωντανη περιγραφη τα Estellon ,κτηνωδη σε δυναμη τα πουστικα τα Rels ,τεραστιος ηχος για τεραστιο σαλονι απο τα Focal Stella Utopia,μελλον και νεοι δρομοι απο την παλια σε ιστορια Technics με ενα Σταματη χαμογελαστο και φουλ ενημερωση σε οποιαδηποτε απορια μας,απροσμενα ολοκληρωμενος ηχος απο τα μικρα κυριολεκτικα σε ογκο Sonus Faber και τους Ελληνες κατασκευαστες της Lab audio ,τιμιοτατα ηχεια 501 sp της Fyne audio με ροκιες αγαπημενες ,απαιχτρουα εως και μαγικοι οι νεοι laser βιντεοπροβολεις της Sony (ti kavla Panagia moy )με εναν κουστουμαρισμενο και χαμογελαστο Βαγγελη Λαμπρου να εχει ρεντα και εναν ακομα ζημιαρη αντρα τον Μανωλη τον Καστρουνη που κσερει πολυ καλα η κουφαλα να σεταρει ηχο και εικονα (ελα μαρη Ρομπερτα Λαουρα να σε παω για φιλετο προβατινας να ξανανοιωσεις ),καργα tablet και το μελλον να μας μιλαει για ολοκληρωμενα πακετα με on board dacs-streamers-preamps και DSP που θα μας κανουν την μουσικη μας απολαυση καλλιτερη!

Ακομα και τα φθηνα Kali IN-8 παιζανε ωραια για εναν που τα θελει στο γραφειο του ....

Εκπληξη ηταν και το ενισχυτικο που εφτιαξαν οι λεβεντες της Rhois με τις νεες μοντουλες των Purifier αλλα και το οικονομικο ηχειο που μπορει καποιος να αποκτησει και να απολαυσει τις μουσικες του στο τσαρδι.

Εγινε μια πολυ ωραια προσπαθεια που ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλλιτερη στο μελλον αν τα οικονομικα ολων μας το επιτρεψουν....

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.848
με ένα λαιβ που παίχτηκε στον μεγάλο χώρο της και μετά αναπαράχθηκε από ένα πανάκριβο σύστημα της focal και naim στον ίδιο χώρο, φάνηκε πανεύκολα η μεγάλη διαφορά του ζωντανού γεγονότος, της εγγραφής του και της αναπαραγωγής του.
Μόνο εμένα μου φάνηκε ειρωνικό το γεγονός πως από τα τρία όργανα που έπαιζαν στο live, μόνο ένα (το πνευστό) ήταν με φυσικό ήχο;

Στα άλλα δύο ηχογραφήθηκε ο ήχος που αναπαράγονταν από το ηχείο του "ενισχυτή" τους και μετά αναπαράχθηκε από ένα άλλο ηχείο. Τι συμπέρασμα έπρεπε να βγει ακριβώς από αυτό; :idk:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.609
Λοιποοοον.......επιτελους μετα απο καιρο ειδαμε μια προσπαθεια σε μια γονατισμενη οικονομικα αγορα που μας ικανοποιησε θαρρω .....επαγγελματιες που παλευουν να επιβιωσουν μεσα απο μια γαμ@μενη οικονομικη αγοραστικη δυσπραγια μας εδωσαν μια εικονα με ηχους (οκ δεν ειχαμε πολυκαναλο immersive)και οι περισσοτεροι καναμε το κομματι μας ,ζαχαρωσαμε ειτε προβολια ,ειτε πικαπια ,ειτε ηχεια ασχετα αν δεν μπορει η καριολια η τσεπη μας πια να κανει ετσι ευκολα πραγματικοτητα αυτο που γουσταρουμε!
Δεν υπαρχει περιπτωση σε ολους να αρεσουν ολα.....ειτε γιατι υπαρχει το προσωπικο ηχητικο γουστο,ειτε γιατι ειναι κολλητος ο ταδε αντιπροσωπος,ειτε γιατι αλλα ακουω εγω αλλα ακους εσυ ,ειτε γιατι το γουσταρουμε το ταξιδακι μας με τετοιες γαματες μηχανες και γουστο μας και καπελλο μας να παραβλεπουμε και τα μεμπτα σημεια,και τα pdfs και τον θορυβο που σου βαλλει λαμπα....
Σε τετοιες εκθεσεις παμε για να ενημερωθουμε....παμε για να μαθουμε τι παιζει με τα μοντελακια που γουσταρουμε ομως δεν μπορουμε να ειμαστε ουτε αυστηροι με λανθασμενες κρισεις και αποψεις ουτε να κατηγορουμε(λεκτικα εννοειται) ειδικα οταν υπαρχουν δωματια που για χι ψι λογους δεν μπορεσαν να φτιαξουν ηχητικα τα δωματια ενος ψυχρου ξενοδοχειου με τις αναγκαιες μπασοπαγιδες-absorbers-diffusers-sky lines κλπ.

Ζημιαρικα τα Duch and Duch ,πανεξυπνο στησιμο σαν λυση για τα Kef Ls 60,αερινος ηχος με πολυ ζωντανη περιγραφη τα Estellon ,κτηνωδη σε δυναμη τα πουστικα τα Rels ,τεραστιος ηχος για τεραστιο σαλονι απο τα Focal Stella Utopia,μελλον και νεοι δρομοι απο την παλια σε ιστορια Technics με ενα Σταματη χαμογελαστο και φουλ ενημερωση σε οποιαδηποτε απορια μας,απροσμενα ολοκληρωμενος ηχος απο τα μικρα κυριολεκτικα σε ογκο Sonus Faber και τους Ελληνες κατασκευαστες της Lab audio ,τιμιοτατα ηχεια 501 sp της Fyne audio με ροκιες αγαπημενες ,απαιχτρουα εως και μαγικοι οι νεοι laser βιντεοπροβολεις της Sony (ti kavla Panagia moy )με εναν κουστουμαρισμενο και χαμογελαστο Βαγγελη Λαμπρη να εχει ρεντα και εναν ακομα ζημιαρη αντρα τον Μανωλη τον Καστρουνη που κσερει πολυ καλα η κουφαλα να σεταρει ηχο και εικονα (ελα μαρη Ρομπερτα Λαουρα να σε παω για φιλετο προβατινας να ξανανοιωσεις ),καργα tablet και το μελλον να μας μιλαει για ολοκληρωμενα πακετα με on board dacs-streamers-preamps και DSP που θα μας κανουν την μουσικη μας απολαυση καλλιτερη!

Ακομα και τα φθηνα Kali IN-8 παιζανε ωραια για εναν που τα θελει στο γραφειο του ....

Εκπληξη ηταν και το ενισχυτικο που εφτιαξαν οι λεβεντες της Rhois με τις νεες μοντουλες των Purifier αλλα και το οικονομικο ηχειο που μπορει καποιος να αποκτησει και να απολαυσει τις μουσικες του στο τσαρδι.

Εγινε μια πολυ ωραια προσπαθεια που ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλλιτερη στο μελλον αν τα οικονομικα ολων μας το επιτρεψουν....
Ειχα και γαματη παρεα εψες τον φιλο μου τον Παντελο και η μερα τσουλισε ακομα ποιο ωραια........

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.469
Μόνο εμένα μου φάνηκε ειρωνικό το γεγονός πως από τα τρία όργανα που έπαιζαν στο live, μόνο ένα (το πνευστό) ήταν με φυσικό ήχο;

Στα άλλα δύο ηχογραφήθηκε ο ήχος που αναπαράγονταν από το ηχείο του "ενισχυτή" τους και μετά αναπαράχθηκε από ένα άλλο ηχείο. Τι συμπέρασμα έπρεπε να βγει ακριβώς από αυτό; :idk:
Είχαν ενισχυτή τα τύμπανα; Δεν το πρόσεξα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.848
Είχαν ενισχυτή τα τύμπανα; Δεν το πρόσεξα.
Σωστά, έχεις δίκιο, τα τύμπανα μάλλον όχι, αλλά το μπάσο και το keyboard ναι.
Οπότε το σωστό είναι πως 2 στα 4 είχαν φυσικό ήχο (το πνευστό και τα τύμπανα) και τα άλλα 2 όχι.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.416
...Ύποπτο! Ψάξε να βρεις τι σού 'χει κάνει! 🤣
Καθόλου. Δεν έχει πρόβλημα να βάλει κάτι όμορφο στο χώρο. Έχουμε πάει και σε άλλες εκθέσεις, και σε φίλους, είναι τα μοναδικά ηχεία με τα οποία ζει άνετα, ηχητικά και οπτικά. Είναι τα μοναδικά που πήγε η ίδια να δει από κοντά χωρίς να της πω κάτι. Τα άλλα ήταν τα πικάπ. Ναι, το ξέχασα, θέλει και πικάπ, κάποια στιγμή. 🙂

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Σωστά, έχεις δίκιο, τα τύμπανα μάλλον όχι, αλλά το μπάσο και το keyboard ναι.
Οπότε το σωστό είναι πως 2 στα 4 είχαν φυσικό ήχο (το πνευστό και τα τύμπανα) και τα άλλα 2 όχι.
Το μπάσο και το keyboard είχαν ενισχυτο-ηχεία που έτριζαν εκνευριστικά. Ήταν τόσο καταπληκτικοί οι μουσικοί και το παίξιμό τους που το προσπερνούσες πανεύκολα.

Μπράβο chrishat και athenspro που το διοργανώσατε. Priceless!

Δεν έμεινα πολύ για να ακούσω την αναπαραγωγή από τα πανέμορφα φοκάλ, αλλά ήταν για καλό σκοπό:

IMG_20221105_204400.jpg

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Stefano di Battista στο Ναό!!!!

IMG_20221105_222939.jpg

Last edited:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750

Ζημιαρικα τα Duch and Duch ,πανεξυπνο στησιμο σαν λυση για τα Kef Ls 60,αερινος ηχος με πολυ ζωντανη περιγραφη τα Estellon ,κτηνωδη σε δυναμη τα πουστικα τα Rels ,τεραστιος ηχος για τεραστιο σαλονι απο τα Focal Stella Utopia,μελλον και νεοι δρομοι απο την παλια σε ιστορια Technics με ενα Σταματη χαμογελαστο και φουλ ενημερωση σε οποιαδηποτε απορια μας,απροσμενα ολοκληρωμενος ηχος απο τα μικρα κυριολεκτικα σε ογκο Sonus Faber και τους Ελληνες κατασκευαστες της Lab audio ,τιμιοτατα ηχεια 501 sp της Fyne audio με ροκιες αγαπημενες ,απαιχτρουα εως και μαγικοι οι νεοι laser βιντεοπροβολεις της Sony (ti kavla Panagia moy )με εναν κουστουμαρισμενο και χαμογελαστο Βαγγελη Λαμπρου να εχει ρεντα και εναν ακομα ζημιαρη αντρα τον Μανωλη τον Καστρουνη που κσερει πολυ καλα η κουφαλα να σεταρει ηχο και εικονα (ελα μαρη Ρομπερτα Λαουρα να σε παω για φιλετο προβατινας να ξανανοιωσεις ),καργα tablet και το μελλον να μας μιλαει για ολοκληρωμενα πακετα με on board dacs-streamers-preamps και DSP που θα μας κανουν την μουσικη μας απολαυση καλλιτερη!

ηταν τα kali στην εκθεση και τα εχασα? φτουυυυυυυυυ

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.984
.. εξαρταται απο τα μικροφωνα που χρησιμοποιηθηκαν για την ηχοληψια (στο βιντεο ειδα 2 μπροστα απο τη σκηνη).. και κατα ποσο εγινε καποια επεξεργασια ή και μιξη απο τα υπολοιπα (μικροφωνα-ή di box).
Ενδεχομενως να προκειται για ενα rough take , και οχι κατι υπερβολικο (δεν ειμαι της υπερβολης, οποτε με βρισκει αρκετα συμφωνο)- καθως κατι τετοιο θα ειχε εντελως αλλες προυποθεσεις ηχογραφισης.

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
View attachment 269302

ZHTΩ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ......

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.....

ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΟΜΣΙΝΕΜΑ......

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΙΑ......

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ.......

ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ......
Από ήχο κορμάρα και από κορμί ηχάρα!!!
Πέρα από τα αστεία, ήταν εντυπωσιακά!

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
Να πω και εγώ την γνώμη μου αν και δεν θα πω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο που οι προγράψαντες δεν είπαν...
Σαν την μέρα με την νύχτα οι δύο εκθέσεις. Καμιά σχέση αν και η χθεσινή θα μπορούσε να πάρει βαθμό κοντά στο άριστα αν:
1. Είχαν ανοίξει όλα τα δωμάτια στις 10:00
2. Τα δωμάτια ήταν πιο μεγάλα και ευρύχωρα. Συχνά πυκνά έφευγα νιώθωντας ότι πνίγομαι από τον κόσμο που περίμενε όρθιος
3. Είχε περισσότερη εικόνα. Εντυπωσιακός ο Sony αλλά έπαιζε μόνος του. Αν είχε δίπλα του έναν προβολέα σε αυτά τα χρήματα τι θα έκανε; (νομίζω ότι είδα και εναν μικρό Optoma αν δεν κάνω λάθος, που έπαιζε video Pink Floyd αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί)
4. Όλοι οι εκθέτες ήταν έτοιμοι να απαντήσουν και όχι να το ψάξουν ή να σου πουν να επικοινωνήσεις κάποια άλλη μέρα με ησυχία
Αλλά είπαμε, το άριστα το πέρνει ο Θεός!!!
Τα καλά τώρα:
1. Επιτέλους ακούσαμε ήχο! Πολλά και αξιόλογα πράγματα. Δεν βρήκα κακά μηχανήματα, όλα ήταν πάνω από τον μέσο όρο και μερικά στην ανώτερη κατηγορία ποιότητας και απόδοασης (και στην τιμή τους...)
2. Τα workshops ήταν κάτι πολύ προτότυπο και μποστά για τα Ελληνικά δεδομένα, μπράβο!
3. Και οι μουσικές συναντήσεις ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δυστιχώς δεν κατάφερα να βρεθώ σε κάποια από αυτές, έγιναν όλες απόγευμα-βράδυ και δεν μπορούσα αν είμαι εκεί.
4. Η θέση του ξενοδοχείου βολεύει πολύ.
5. Όσα καλά έγραψαν και άκουσαν όλοι οι άλλοι επισκέπτες
Τι δεν έκανα, να γνωριστώ με όλους εσάς. Πέρασα (πολλές φορές μεν αλλά) βιαστικά. Ίσως οι κάπως μικροί χώροι βοήθησαν σε αυτή την τακτική. Ίσως ένα δωματιάκι αφιερωμένο στο avsite να βοηθούσε πολύ.
Συγχαρητήρια στους Οργανωτές και του χρόνου!

Φιλικά πάντα,

Reaction score
1.951
Τα Lamm με τα Verity (αν δεν κανω λαθος απο τις φώτο τα Parsifal) πως έπαιζαν? Ο συνδυασμός αυτός (κυρίως βέβαια τα single ended Lamm) ήταν σχεδόν πάντα, ίσως, ο καλύτερος ήχος της έκθεσης.

Reaction score
23.369
όπως τα ήξερες, όπως πριν 20 χρόνια.
Μου έβαλε ο Μιχάλης κάτι μπητάκια με γκάζια , ήταν ευχάριστα καθαρά και δυνατά. σουρεκλεμε ακούσματα δεν έκατσα να ακούσω να σου πω την αλήθεια , βαριόμουνα.
αναχρονιστικό σύστημα βέβαια την σήμερον ημέρα, να αλλάζεις cd να έχεις 50+ κιλά ενισχυτές ανά κανάλι κλπ αλλά είναι καλό , πως να το κάνουμε.
με το γνωστό πολύμπριζο όπως πάντα πεταμένο κάτω από τα μηχανήματα :lol:

ιναδεργουερντς , αν για κάποιο λόγο το 2002 πχ (που το πρωτοάκουσα) αποφάσιζε κάποιος να τα πάρει σπίτι του , ακόμα τα ίδια θα είχε.

Reaction score
3.428
Διακρίνω επιλεκτική αναφορά δωματίων. Πχ το gaming room θα μπορούσε να γίνει τόπος συνάντησης μελών αλλά δεν συνέβει αυτό. Πήγα μερικές φορές αλλά μάταια. Μία φορά μόνο βρήκα τον Σταματάκο και μπλαμπλαρίσαμε. Με λίγα χρήματα πολύ μεγάλη απόλαυση. Μπραβο Βασίλη.
1667837745910.png
1667837956384.png

gonis

Luger
Reaction score
12.038
όπως τα ήξερες, όπως πριν 20 χρόνια.
Μου έβαλε ο Μιχάλης κάτι μπητάκια με γκάζια , ήταν ευχάριστα καθαρά και δυνατά. σουρεκλεμε ακούσματα δεν έκατσα να ακούσω να σου πω την αλήθεια , βαριόμουνα.
αναχρονιστικό σύστημα βέβαια την σήμερον ημέρα, να αλλάζεις cd να έχεις 50+ κιλά ενισχυτές ανά κανάλι κλπ αλλά είναι καλό , πως να το κάνουμε.
με το γνωστό πολύμπριζο όπως πάντα πεταμένο κάτω από τα μηχανήματα :lol:

ιναδεργουερντς , αν για κάποιο λόγο το 2002 πχ (που το πρωτοάκουσα) αποφάσιζε κάποιος να τα πάρει σπίτι του , ακόμα τα ίδια θα είχε.
O παππους Lamm μας έχει χαιρετήσει αλλά κάπου στο φβ είδα φωτο την κόρη του ως CEO της Lamm
Αν την έχει κάποιος ας την ανεβάσει,μου φάνηκε ενδιαφερον κομμάτι o_O

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.609
O παππους Lamm μας έχει χαιρετήσει αλλά κάπου στο φβ είδα φωτο την κόρη του ως CEO της Lamm
Ηταν πραγματι ενα χαριτωμενο γκομενετο και ολη την ωρα εκανε live streaming δεν ξερω με ποιους και εβγαζε συνεχεια φωτος......

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Esther Lamm Kanchik

εχει παντρευτει αλλα δεν δειχνει και πολυ ενδιαφερον.

βεβαια ο Κορινθιος ειναι πιο εμπειρος απο εμενα τον αβγαλτο σε αυτα τα θεματα.

D

Deleted member 50795

Guest
έχω την εντύπωση ότι παλιότερα είχε έρθει σε κάποια έκθεση.o_O

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.609
Esther Lamm Kanchik

εχει παντρευτει αλλα δεν δειχνει και πολυ ενδιαφερον.

βεβαια ο Κορινθιος ειναι πιο εμπειρος απο εμενα τον αβγαλτο σε αυτα τα θεματα.
91753801_10158079656680498_3779010641348526080_n.jpg
110131881_10158472954185498_6251562953686637123_n.jpg

καλουλα ειναι ρε Βλασαρα....αφου εμας ολες μας αρεσουν βρε...... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134