Τι ρολόι φοράς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.200
Σταθερή η κατάσταση για όλη τη βδομάδα, έχει μια τάση στο να ρίξω ασφάλειες :roflmao: View attachment 268705
Μία βδομάδα μετά τα πράματα χειροτέρεψαν. Αποχή από προπονήσεις, γυρνούσα σαν τη σβούρα καθημερινά μέσα σε ένα κτήμα και μάζευα ελιές. Μια βδομάδα, μάζευα ελιές, Φαΐ, μάμ, κακά και ύπνο!! :biggrin:
IMG_20221110_104012.jpg

Reaction score
706
Καλημέρες! Έχει κάποιος άποψη για τα Alpina? Ψάχνω για αυτόματο, καθημερινό κοντά στο 1κ.

Πολύ ωραία και ιδιαίτερη εταιρία η Alpina.
Αν σου αρέσει αισθητικά προχώρα άφοβα SW200 βλέπω φοράει πολύ τίμια μηχανή δε θα σε απογοητέυσει.
Αν ψάχνεις ειδικά για πιλότο στο 1000ρικο ρίξε μια ματία και σε πιο ιστορικές εταιρείες εκ Γερμανίας τύπου Laco (έχω 45ρι πιλότο και είναι φοβερός) & Stowa. Οι δυο αυτές χρησιμοποιούν ακόμα ΕΤΑ μηχανισμούς είναι ένα (ψυχολογικό) τσικ καλύτερα από Selita.

Reaction score
2.004
Μία βδομάδα μετά τα πράματα χειροτέρεψαν. Αποχή από προπονήσεις, γυρνούσα σαν τη σβούρα καθημερινά μέσα σε ένα κτήμα και μάζευα ελιές. Μια βδομάδα, μάζευα ελιές, Φαΐ, μάμ, κακά και ύπνο!! :biggrin:
View attachment 269622
Εξαιρετικός!

Reaction score
2.004
Αμα εχεις τετοιους παλμους χωρις προπονησεις τι να τις κανεις τι προπονησεις! :p

Reaction score
764
Πολύ ωραία και ιδιαίτερη εταιρία η Alpina.
Αν σου αρέσει αισθητικά προχώρα άφοβα SW200 βλέπω φοράει πολύ τίμια μηχανή δε θα σε απογοητέυσει.
Αν ψάχνεις ειδικά για πιλότο στο 1000ρικο ρίξε μια ματία και σε πιο ιστορικές εταιρείες εκ Γερμανίας τύπου Laco (έχω 45ρι πιλότο και είναι φοβερός) & Stowa. Οι δυο αυτές χρησιμοποιούν ακόμα ΕΤΑ μηχανισμούς είναι ένα (ψυχολογικό) τσικ καλύτερα από Selita.
Επαυξάνω για Laco και Stowa. Ειδικά για την Stowa, αν και έχει τσιμπήσει αρκετά και αυτή σε τιμές.

Όπως και η Steinhart που έχει μεγάλη ποικιλία από πιλότους με μηχανισμούς είτε ΕΤΑ είτε Sellita.

Ειδικά αυτό είναι και αρκετά οικονομικό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.426
Χρειάζονται για να διατηρηθεί το επίπεδο αυτό, αφού τα ξέρς ;)

Επίσης, το χαμηλό ρεκόρ το πετυχαίνεις όταν είσαι εντελώς ξεκούραστος και έχουν προηγηθεί δυνατές προπονήσεις. Το "κρατάς" για 1-2 βδομάδες ακόμα κι αν δεν προπονηθείς. Μετά, κι εφόσον δεν ασκείσαι, αρχίζει να ανεβαίνει λίγο αναλόγως του οργανισμού.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.200
Αλεξ το θκόμ βασικό πρόβλημα είναι η ρυθμίσεις του ποδηλάτου, άπαξ και περάσει αρκετός καιρός αποχής με ενοχλούν όλα, κυρίως ότι αφορά τη σέλα.
Πάντως σήμερα βγήκε αβίαστα ο στόχος που έχω βάλει εδώ και καιρό και προσπαθώ να διατηρήσω. Τα 70km σε 01:50 λεπτά, νομίζω πως το ρεκόρ μου σε προπόνηση αντοχής είναι τα 01:40~

Για του λόγου το αληθές
Screenshot_2022-11-10-16-05-45-696-edit_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Και σε δγιό ώρες 76km
εσείς οι ποδηλάτες όλο χαλασμένα ρολόγια φοράτε.:biggrin:
Το θκόμ είναι το πχιο χαλασμένο απ'ολους :lolsign:

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.426
Αλεξ το θκόμ βασικό πρόβλημα είναι η ρυθμίσεις του ποδηλάτου, άπαξ και περάσει αρκετός καιρός αποχής με ενοχλούν όλα, κυρίως ότι αφορά τη σέλα.
Αυτό που συζητούσαμε στο άλλο νήμα, ότι το bike fitting δεν πρέπει να υπολογίζεται μόνο με βάση τις διαστάσεις του ποδηλάτη, αλλά να λαμβάνεται υπόψη και το επίπεδο της συνολικής φυσικής του κατάστασης.

Από την πλευρά του αθλητή τώρα, μετά από αποχή θα πρέπει να ξεκινά πολύ συντηρητικά ως προς την ένταση και τη διάρκεια. Σε αυτό τα χαλάνε σχεδόν όλοι. Βαριούνται το "σιγά-σιγά". 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.200
Σήμερα με ενοχλούσε το πίσω μέρος της σέλας, τη ήθελα λίγο πχιο ίσια με το έδαφος, στα hoods ένιωθα πολύ άνετα, στα drops, όπου ήμουν τα 3/4 της σημερινής προπόνησης είχα άβολη θέση στο πάτημα. Απίστευτα εκνευριστικό...
Και εγώ βαριέμαι το σιγά σιγά, γιαυτό παράτησα και τα διάφορα προγράμματα που υπάρχουν, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν λιγότερο πάνω στο ποδήλατο

D

Deleted member 50795

Guest
Πάντως σήμερα βγήκε αβίαστα ο στόχος που έχω βάλει εδώ και καιρό και προσπαθώ να διατηρήσω. Τα 70km σε 01:50 λεπτά, νομίζω πως το ρεκόρ μου σε προπόνηση αντοχής είναι τα 01:40~

Για του λόγου το αληθές View attachment 269659

Και σε δγιό ώρες 76km
καλά σι είπ έτσ ο άλλος.:geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.200
καλά σι είπ έτσ ο άλλος.:geek:
Ο Πέτρος έχει πολλά χρόνια να με δει επί του έργου, του τα λένε οι διάφοροι γνωστοί πελάτες που πάνε από το μαγαζί.
Στη Λάρσα ποδηλατικά δεν με κάνει παρέα κανείς, ότι βλέπουν στο στράβα του λένε, κοινός άρες, μάρες, κουκουνάρες...

D

Deleted member 50795

Guest
Ο Πέτρος έχει πολλά χρόνια να με δει επί του έργου, του τα λένε οι διάφοροι γνωστοί πελάτες που πάνε από το μαγαζί.
Στη Λάρσα ποδηλατικά δεν με κάνει παρέα κανείς, ότι βλέπουν στο στράβα του λένε, κοινός άρες, μάρες, κουκουνάρες...
για να καταλάβ..ισυ του δρομ ή του βνού?:geek:
μεχεις μπερδεψ

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.294
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924