- Reaction score
- 999
Μιας και πιασαμε τα μηχανικα εκ Γερμανιας
![20221104_221131.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2022/11/387753_c3c7a4c60b41b48f4ecd4d25cdeea3e2.jpg)
Όλα είναι σχετικά βέβαια, αλλά στα λεφτά του μου φαίνεται τίμια πρόταση για ρολόι που θα το φοράς τακτικά.Σκεφτομαι ενα waldhoff tourbillion γερμανικο.
Εχει κανεις αποψη;
Εχω πολλες ενστασεις, δεν ειμαι σιγουρος, ειναι καπως no name, κινεζικος tourbillion μηχανισμος απ οτι ειδα, αρκετα flashy αλλα ωραιο γενικα σαν κατασκευη, τωρα αν θα αντεξει στα χρονια κλπ κλπ ειναι ενα θεμα, αλλα αρκετα οικονομικο βεβαια, σκεφτομαι να κανω την κινηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος μεσα μου... μηπως ειναι πεταμενα λεφτα;Όλα είναι σχετικά βέβαια, αλλά στα λεφτά του μου φαίνεται τίμια πρόταση για ρολόι που θα το φοράς τακτικά.
Πριν από μερικά χρόνια για τουρμπιγιόν έπρεπε να δώσεις πολλαπλάσιο ποσό....
Γι αυτό έγραψα για ρολόι που θα φοράς τακτικά. Για ρολόι συλλογής, προφανώς δεν το συζητώ. Τι μηχανικά ρολόγια φοράς τώρα;Εχω πολλες ενστασεις, δεν ειμαι σιγουρος, ειναι καπως no name, κινεζικος tourbillion μηχανισμος απ οτι ειδα, αρκετα flashy αλλα ωραιο γενικα σαν κατασκευη, τωρα αν θα αντεξει στα χρονια κλπ κλπ ειναι ενα θεμα, αλλα αρκετα οικονομικο βεβαια, σκεφτομαι να κανω την κινηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος μεσα μου... μηπως ειναι πεταμενα λεφτα;
Εχω διαφορα, rolex, omega, cartier, seiko, festina,tissot απο μηχανικα tourbillon δεν εχω κ ειναι οικονομικο κ γι αυτο εκανα σκεψεις, αλλα μηπως ειναι too much οπτικα;Γι αυτό έγραψα για ρολόι που θα φοράς τακτικά. Για ρολόι συλλογής, προφανώς δεν το συζητώ. Τι μηχανικά ρολόγια φοράς τώρα;
Ειναι ενα θεμα, εχει δυο διαφορετικους κινεζικους μηχανισμους, αν δειτε τα specs, και 2 χρονια εγγυηση λεει. Τι να πω, γι αυτο και για πολλα ακομα εχω ενδοιασμουςΕίναι σίγουρα τουρμπιγιόν;
Δεν μοιάζει να έχει στο μπαλανσιέ 2 άξονες.
Είχα πάρει πολύ παλιά μια Κινεζιά και καλά τουρμπιγιόν. Κράτησε κανα μήνα.
Και μια Σίγκαλ αντίγραφο Unitas. Κράτησε 2 μήνες.
Αλλά έδωσα ψίχουλα. Εδώ το κόστος είναι αρκετά σημαντικό.
Ξέχνα το, εσύ έχεις συλλογή, τι να το κάνεις αυτό;Εχω διαφορα, rolex, omega, cartier, seiko, festina,tissot απο μηχανικα tourbillon δεν εχω κ ειναι οικονομικο κ γι αυτο εκανα σκεψεις, αλλα μηπως ειναι too much οπτικα;
Σ ευχαριστω, εχεις δικιο εν μερει, αλλα νομιζω μου αρεσε.. και βγαινει οικονομικα.. ξυνομαι..Ξέχνα το, εσύ έχεις συλλογή, τι να το κάνεις αυτό;
Τέτοιο ρολόι είναι για κάποιον που δεν είχε ποτέ μηχανικό ρολόι και θέλει να πάρει ένα έτσι για να δει τι γίνεται.....
τα χει παιξει η μετρικ δεν παει αλλο, ηδη με τα 3 σαμπ δε μου παιζει 24-192, μεχρι 24-96 παιζει, μετα φλατζαρει, τα παιζει, δεν παει αλλο, την τερματισαμε!@Kotsidis John Άμα σε "τρώει" η τσέπη σου, να πάρεις και τέταρτο subwoofer! Άντε μπράβο!![]()
για καντα λιαναΚαλύτερα να κουρδίσω το ρολόι
Πιο λιανά απο αυτο που ήδη έγραψες;για καντα λιανα
τα χει παιξει η μετρικ δεν παει αλλο
Τη ρυθμίζουν τη μετρικ !!!!!Λέει, για όσους το κουρδίζουν το ρολόι, το χαλαρώνουν το λουράκι και το γυαλίζουν το καντράν.