Τι ρολόι φοράς;

Reaction score
1.248
Σκεφτομαι ενα waldhoff tourbillion γερμανικο.
Εχει κανεις αποψη;
Όλα είναι σχετικά βέβαια, αλλά στα λεφτά του μου φαίνεται τίμια πρόταση για ρολόι που θα το φοράς τακτικά.
Πριν από μερικά χρόνια για τουρμπιγιόν έπρεπε να δώσεις πολλαπλάσιο ποσό....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Όλα είναι σχετικά βέβαια, αλλά στα λεφτά του μου φαίνεται τίμια πρόταση για ρολόι που θα το φοράς τακτικά.
Πριν από μερικά χρόνια για τουρμπιγιόν έπρεπε να δώσεις πολλαπλάσιο ποσό....
Εχω πολλες ενστασεις, δεν ειμαι σιγουρος, ειναι καπως no name, κινεζικος tourbillion μηχανισμος απ οτι ειδα, αρκετα flashy αλλα ωραιο γενικα σαν κατασκευη, τωρα αν θα αντεξει στα χρονια κλπ κλπ ειναι ενα θεμα, αλλα αρκετα οικονομικο βεβαια, σκεφτομαι να κανω την κινηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος μεσα μου... μηπως ειναι πεταμενα λεφτα;

Reaction score
1.248
Εχω πολλες ενστασεις, δεν ειμαι σιγουρος, ειναι καπως no name, κινεζικος tourbillion μηχανισμος απ οτι ειδα, αρκετα flashy αλλα ωραιο γενικα σαν κατασκευη, τωρα αν θα αντεξει στα χρονια κλπ κλπ ειναι ενα θεμα, αλλα αρκετα οικονομικο βεβαια, σκεφτομαι να κανω την κινηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος μεσα μου... μηπως ειναι πεταμενα λεφτα;
Γι αυτό έγραψα για ρολόι που θα φοράς τακτικά. Για ρολόι συλλογής, προφανώς δεν το συζητώ. Τι μηχανικά ρολόγια φοράς τώρα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Γι αυτό έγραψα για ρολόι που θα φοράς τακτικά. Για ρολόι συλλογής, προφανώς δεν το συζητώ. Τι μηχανικά ρολόγια φοράς τώρα;
Εχω διαφορα, rolex, omega, cartier, seiko, festina,tissot απο μηχανικα tourbillon δεν εχω κ ειναι οικονομικο κ γι αυτο εκανα σκεψεις, αλλα μηπως ειναι too much οπτικα;

Reaction score
764
Είναι σίγουρα τουρμπιγιόν;

Δεν μοιάζει να έχει στο μπαλανσιέ 2 άξονες.

Είχα πάρει πολύ παλιά μια Κινεζιά και καλά τουρμπιγιόν. Κράτησε κανα μήνα.

Και μια Σίγκαλ αντίγραφο Unitas. Κράτησε 2 μήνες.

Αλλά έδωσα ψίχουλα. Εδώ το κόστος είναι αρκετά σημαντικό.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Είναι σίγουρα τουρμπιγιόν;

Δεν μοιάζει να έχει στο μπαλανσιέ 2 άξονες.

Είχα πάρει πολύ παλιά μια Κινεζιά και καλά τουρμπιγιόν. Κράτησε κανα μήνα.

Και μια Σίγκαλ αντίγραφο Unitas. Κράτησε 2 μήνες.

Αλλά έδωσα ψίχουλα. Εδώ το κόστος είναι αρκετά σημαντικό.
Ειναι ενα θεμα, εχει δυο διαφορετικους κινεζικους μηχανισμους, αν δειτε τα specs, και 2 χρονια εγγυηση λεει. Τι να πω, γι αυτο και για πολλα ακομα εχω ενδοιασμους

Reaction score
1.248
Εχω διαφορα, rolex, omega, cartier, seiko, festina,tissot απο μηχανικα tourbillon δεν εχω κ ειναι οικονομικο κ γι αυτο εκανα σκεψεις, αλλα μηπως ειναι too much οπτικα;
Ξέχνα το, εσύ έχεις συλλογή, τι να το κάνεις αυτό;
Τέτοιο ρολόι είναι για κάποιον που δεν είχε ποτέ μηχανικό ρολόι και θέλει να πάρει ένα έτσι για να δει τι γίνεται.....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Ξέχνα το, εσύ έχεις συλλογή, τι να το κάνεις αυτό;
Τέτοιο ρολόι είναι για κάποιον που δεν είχε ποτέ μηχανικό ρολόι και θέλει να πάρει ένα έτσι για να δει τι γίνεται.....
Σ ευχαριστω, εχεις δικιο εν μερει, αλλα νομιζω μου αρεσε.. και βγαινει οικονομικα.. ξυνομαι..:roflmao:8-)

Reaction score
764
Πάντως στο παρακάτω μοντέλο της εταιρείας η κίνηση που κάνουν τα μπαλανσιέ και escape wheel δείχνει να είναι όντως τουρμπιγιόν (στην πιο απλή βέβαια μορφή του).

τώρα, από ποιότητα, ακρίβεια ή αξιοπιστία, δεν έχω ιδέα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
@Kotsidis John Άμα σε "τρώει" η τσέπη σου, να πάρεις και τέταρτο subwoofer! Άντε μπράβο!:lolsign:
τα χει παιξει η μετρικ δεν παει αλλο, ηδη με τα 3 σαμπ δε μου παιζει 24-192, μεχρι 24-96 παιζει, μετα φλατζαρει, τα παιζει, δεν παει αλλο, την τερματισαμε!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent