Η φάση θύμισε λίγο από Buckalis
Για όνομα του Θεού.
Προσωπικά, σαν Βασίλης, αδυνατώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση μερικών ανθρώπων του "χώρου" αλλά και του χώρου.
Βεβαίως, όταν οι πωλήσεις υπαγορεύουν πως... "το καλό, πολύ ακριβό ηχείο, όπου και να 'ναι, όπως και να 'ναι, θα παίξει υπέροχα!... αν συνοδεύεται βεβαίως από αντίστοιχα πανάκριβους τελικούς ενισχυτές (κατά προτίμηση λαμπάτους, να υπάρχει και η συντήρηση/αλλαγή λαμπών για δευτερεύουσα εισροή χρήματος) και αντίστοιχα πανάκριβα DAC, πικάπ και προενισχυτές (και εδώ λάμπα ιδανικά )", και όποιος πει το αντίθετο είναι προκλητικός και κακόβουλος, επικρατεί ακόμα, μας υπενθυμίζετε πως ζούμε ακόμα στον μεσαίωνα.
Όχι, το καλύτερο σύστημα, που παίζει ακριβώς ιδανικά, αποτυπώνει την θεωρία σε κάθε δυνατό γράφημα, που σε έναν καλό ή και τέλειο χώρο, σωστά στημένο, παίζει άψογα, ΔΕΝ θα παίξει άψογα στο 4m*4m*3m δωμάτιο του πελάτη που έχει στήσει τα ηχεία όπως να 'ναι και την θέση ακρόασης στο κέντρο ακριβώς του δωματίου.
Εν τω μεταξύ, όλη αυτή η "κακία"... όταν μάλιστα έχεις αναφερθεί με κολλακευτικά σχόλια.
Που να κάναμε αρνητικά σχόλια δηλαδή
billpeppas: "…όταν οι πωλήσεις υπαγορεύουν πως... το καλό, πολύ ακριβό ηχείο, όπου και να 'ναι, όπως και να 'ναι, θα παίξει υπέροχα!... αν συνοδεύεται βεβαίως από αντίστοιχα πανάκριβους τελικούς ενισχυτές"
billpeppas, για το καλό (μηχ/μα) μίλησα. Και δεν μίλησα καθόλου για τιμές (υπάρχουν καλά μηχ/τα χωρίς αστρονομικές τιμές).
και επειδή -προφανώς- αναφέρεσαι σε αυτά πού αντιπροσωπεύω..
σού λέω πώς δεν είναι τα ακριβότερα τής αγοράς (δεν ήταν ποτέ! - ούτε τα ήχεία ούτε οι ενισχυτές)
(οι -απίστευτοι αυτοί- ενισχυτές, π.χ., κοστίζουν -σήμερα- 30.000 το ζεύγος, και τούς ξεπερνούν σε τιμή πολλοί άλλοι -ΟΧΙ ισάξιοι!- πού δεν είναι καν 'μονομπλόκ'. / πού, φυσικά, οι 'μονομπλόκ', έχουν άλλο κόστος)
επίσης, ποτέ δεν μού "υπαγόρεψαν" τίς "κινήσεις" μου οι πωλήσεις (να μού απαγόρεψαν, μπορεί).
(αλλά δεν με ενδιέφεραν και ποτέ ιδιαίτερα οι πωλήσεις / μη με ρωτήσεις το "γιατί" εσύ ή άλλος, γιατί μάλλον δεν θα αρέσει η απάντηση μου)
(ξανά! διάβασε τί έγραψα στο -ευχαριστήριο- ποστ μου 890 για την MF. -ίσως καταλάβεις.
ή ρώτησε να μάθεις ποιά είναι και τί κάνει.)
κακία δεν έχω δεν έχω για κανέναν!!
ξεκίνησες με ένα άκαιρο (εποίκως) σχόλιο: ("να ΜΗΝ συγκρίνουμε ηχεία, πηγές, κλπ. σε διαφορετικά δωμάτια, με διαφορετικά υποσυστήματα, και κυριότερο διαφορετικό στήσιμο και ακουστική φροντίδα, κλπ" /ποστ 683)
όταν (!), διάφοροι φίλοι, μέλη, μίλησαν κολακευτικά για τον ήχο στο δωμάτιο τής mf.
και ενώ γνωρίζεις ότι έτσι γίνεται στις εκθέσεις. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
και δεν θέλω να σκεφτώ ότι το έκανες "εκ τού πονηρού" (όχι μόνο εσύ. και κανά δύο άλλοι)
το "τίμιο" θα ήταν, να παραδεχόσουν ότι το ποστ σου, ή αναφορά σου, ήταν -επιεικώς- άκαιρη!
Πές μου σε ποιό ποστ αναφέρθηκες "με κολακευτικά σχόλια" πού λές
Εσύ ο ίδιος! (όχι κατόπιν εορτής και "μού είπαν σού είπαν")
αντίθετα, έγραψες αυτό πού ανέφερα αρχικά.
"διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου" (προσπαθώντας, ίσως, να κερδίσεις εντυπώσεις) επικαλούμενος το όνομα τού θεού.
θα σού πρότεινα να τον αφήσεις ήσυχο. Αρκετά σκ@τ@ τα έχει κάνει (αν υπάρχει)
---
υ.γ. 1 Γενικό!
να έχετε υπ' όψιν -όσοι!, επειδή, ίσως, δεν με ξέρετε- ότι θα πάρετε "σκληρές" απαντήσεις (αν αποφασίσω -τελικά- να το συνεχίσω και να ασχοληθώ)
δεν συμβιβάζομαι, δεν συμψηφίζω, δεν, δεν, δεν (με "αντιπροσωπεύουν" πολλά ΔΕΝ)
υ.γ. 2. όποιος έχει υπομονή, μπορεί να διαβάσει τα ποστ πού ανταλλάχθηκαν μεταξύ υμών και ημών (billpeppas -Μ.Φ.) και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Last edited: