Τα παρεπόμενα της Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
18.628
Ανεξάρτητα της αποτελεσματικότητας το equalizer θα πρέπει να παρεμβάλλεται στη διαδρομή του σήματος... Είναι επίσης βασισμένο σε αγαπημένους σου τελεστικούς ενισχυτές... (Όπως θα λέγαμε...OPA
Α, δε ξέρω, δεν ξέρω, :D OPA έχει και το phono μου ανάλογα τι δουλειά κάνουν και που βρίσκονται ;

Ε, τώρα λίγο boost εκεί στα χαμηλά, σιγά το πράγμα. :D

Ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος ο Ράσελ , που τους βρίσκει όλους αυτούς ο Σταύρος ; :D

Μαζί σου κατά τα άλλα,, πλην όμως εδώ δεν φαίνεται ν'αναρωτιέσαι και τόσο περί... ενδοδιαμόρφωσης - τουλάχιστον σε μακρο-κλίμακα ανάμεσα σε χαμηλές - μεσαίες - υψηλές ζώνες οκτάβας - καθώς τόσα πολλά ξεχωριστά μεγάφωνα αναλαμβάνουν να παίξουν από κοινού ολόκληρο το φάσμα...
Μα καλά δεν τον διαβάζεις τον ανθρωπάκο ; Τι δεν τον πιστεύεις ; :D (Το υπογραμμισμένο πάντως - απο εμένα - στο είχα πεί και εγώ στη συζ'ηττησή μας για τα coils). Ε, βέβαια όμως, ... εάν δεν μας το πεί σχεδιαστής δεν το πιστεύουμε.).:D

18. Isn’t there a problem with intermodulation distortion for a driver covering such a wide frequency range?

No. The IDS-25 has exceptionally low distortion. When an ordinary driver is used to cover the entire frequency range, you can expect the harmonic and intermodulation distortion to be relatively high. However, the IDS-25 drivers have the same low distortion construction used in design of soft dome mids and tweeters. The cone is actually made of woven fiberglass and dissipates energy over its entire surface, reducing edge reflections and drastically lowering distortion. In addition, the magnet assembly employs the latest technology consisting of a copper cylinder through the entire length of the voice coil gap. This shorting cylinder is known to significantly reduce distortion contributed by the magnet structure to one tenth of conventional driver distortion. This improvement is particularly noticeable in the voice range. The diameter of the cone is small compared to the voice coil diameter and also contributes to lower distortion.

19. What about Doppler distortion when the drivers handle lows as well as highs?

Doppler distortion occurs when the cone motion at low frequencies shifts the higher frequencies up and down at the low frequency rate. The longer the low frequency cone excursion, the more distortion is generated. If a single driver is used, distortion would probably be audible at high levels. However, the IDS-25 is unusual because the diaphragm motion of the combined 25 drivers at low frequencies is extremely small and modulation distortion is far below audibility.
Μπα; Γνωρίζεις τους φίλους του Χρήστου;
Δεν γνωρίζω ούτε τον Χρήστο, τους φίλους του θα γνωρίζω ; :D

Reaction score
18.628
χτυπα τουλαχιστον παλαμακια για να δουμε τι κουστουμι να σε ραψουμε και σενα :lolsign:
Καλά φτάσατε μέχρι το σημείο να βαράτε παλαμάκια ; :D

Καλά μιλάμε είστε στην audio hell, δεν σας σώζει τίποτε εσάς του Χαι Φαιδες (νέους και παλιούς). :D

Reaction score
11.109
Δεν γνωρίζω ούτε τον Χρήστο, τους φίλους του θα γνωρίζω ; :D
Κατά τα άλλα:

Και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί φίλε μου, στόκοι είναι. :D
Για να δεις πόσο σοβαρά φαίνονται αυτά που γράφεις στους άλλους.

Reaction score
18.628
Ο Ράσελ ανθρωπάκος? Ψάξε τον λίγο και θα δεις.
Εγω τι ; ... μαζί του είμαι και ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο ... ο Bhutia τον αμφισβητεί ... τι φωνάζεις σε εμένα ; :D:D
Κατά τα άλλα:

Για να δεις πόσο σοβαρά φαίνονται αυτά που γράφεις στους άλλους.
Σοβαρότατα, άνθρωποι που κόβουν την καλημέρα ή τσακώνονται για Χαι Φαι ... είναι στόκοι. Νόμος. Δεν χρειάζεται να ξέρω κανέναν και ούτε θέλω να ξέρω κανέναν. ¨Ασε που δεν προοριζόταν για να το πάρει κανένας στα σοβαρά, μόνο εσύ το πήρες. :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.117
Πες κάτι τις και για τα ηχεία. Αλλού είσαι λαλίστατος, εδώ βαριέσαι να ακουμπήσεις το πληκτρολόγιο?
Ουδέποτε είχα ευκαιρία να τ'ακούσω ... Τί να λέω λοιπόν ; >

Καλά μιλάμε είστε στην audio hell, δεν σας σώζει τίποτε εσάς του Χαι Φαιδες (νέους και παλιούς). :D
Σε παράλληλο audio παράδεισο χτυπάνε παλαμάκια με ... ένα χέρι μόνο. :roflmao:

Last edited:

Reaction score
18.628
Ουδέποτε είχα ευκαιρία να τ'ακούσω ... Τί να λέω λοιπόν ; >
Ήθελα να στο γράψω και αυτό , ζήτα μετρήσεις και άκουσε το , αλλά λέω κάτσε μήπως και το παρεξηγήσει και νομίζει ότι τον πειράζω. :D Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ φίλο γιατί ακούς με dsp. :D :D

Reaction score
11.109
¨Ασε που δεν προοριζόταν για να το πάρει κανένας στα σοβαρά, μόνο εσύ το πήρες. :D
Θέλω να τονίσω το επίπεδο των γραπτών σου. Όλα σε αυτό το επίπεδο κινούνται, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Reaction score
18.628
Θέλω να τονίσω το επίπεδο των γραπτών σου. Όλα σε αυτό το επίπεδο κινούνται, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Ναι το έχεις πεί άπειρες φορές τώρα. Το έχουν εμπεδώσει όλοι, μην ανησυχείς. Σε ενοχλούν. Μην τα διαβάζεις, εγώ τα δικά σου ούτε τα διαβάζω.

¨Ασε με βρε φίλε μου τον έρμο ήσυχο Σαββατιάτικα και έχω καλή διάθεση σήμερα. :D Πές κάτι άλλο.
Σε παράλληλο audio παράδεισο χτυπάνε παλαμάκια με ... ένα χέρι μόνο.
Αυτό δεν είναι που κανονικά πρέπει να βάζεις άλλον να χτυπάει στο ύψος των μεσσαίων των ηχείων και εσύ να ακούς ;

Ταλαιπωρείτε και άλλους ανθρώπους δηλαδή, όχι μόνο τον εαυτό σας, εσείς οι Χαι Φαίδες. :D :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.117
Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ φίλο γιατί ακούς με dsp. :D :D
Όχι πάντοτε...Υπάρχουν και ελ-άχρηστες εξαιρέσεις. :biggrin:
Για να μην παραπονιέται και ο Σταύρος, αναρωτιέμαι μόλις τώρα πώς να ξεσκόνιζα εικοσιπέντε κώνους 3 1/2 ιντσών μέσα από μεταλλική σήτα...

Reaction score
18.628
Για να μην παραπονιέται και ο Σταύρος, αναρωτιέμαι μόλις τώρα πώς να ξεσκόνιζα εικοσιπέντε κώνους 3 1/2 ιντσών μέσα από μεταλλική σήτα...
Με την μπατονέτα. :D

Reaction score
11.109
Ναι το έχεις πεί άπειρες φορές τώρα. Το έχουν εμπεδώσει όλοι, μην ανησυχείς. Σε ενοχλούν. Μην τα διαβάζεις, εγώ τα δικά σου ούτε τα διαβάζω.
Δεν ξέρω τί με πιάνει! :roflmao: :roflmao:

Reaction score
18.628
Απλώς λέμε καμιά μλκία να περνάει η ώρα.
Δεν ήταν μλκία ο Χρήστος κατάλαβε μια χαρά τι είπα. Δεν με παρεξήγησε γιατί ο άνθρωπος ξέρει τι γίνεται. ;)

Το ποιός είναι έξυπνος και έμπειρος άνθρωπος , άσε να το κρίνω εγώ με δυο προτάσεις που γράφει. ;)

Last edited:

Reaction score
8.754

Όχι εμείς προσωπικα το κάνουμε με ροζ μπαλόνια :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza