Ndis
Titika
- Reaction score
- 4.755
Που μας κατάντησαν ... να πλένουμε τα μπεμβε, μονοι μας, με το χέρι ....
Τρατζικ!
Τρατζικ!
Μιά χαρά είναι, δεύτερη φορά τον χρησιμοποιώ σε 2 χρόνια κι έβαλα πολύ νερό κατά λάθος.Ο αφροποιητής σου δεν είναι καλός.
Έχω αυτόν και γ@μει
Έρχεται όμως χωρίς τον αντάπτορα για το πλυστικό σου, θα πρέπει να πάρεις και αντάπτορα, άρα υπολόγισε άλλα 15€
Πρώτον, μου αρέσει.Που μας κατάντησαν ... να πλένουμε τα μπεμβε, μονοι μας, με το χέρι ....
Τρατζικ!
Και των παράνομων φορτηγών, χωρίς κουκούλα στην Ελλάδα. Εγω τα περνάω γρήγορα και απο απόσταση όλα αυτά.Τα κακά των υψηλών ταχυτήτων σε εθνικές
Από περιέργεια, γιατί τον χρησιμοποείς τόσο σπάνια;Μιά χαρά είναι, δεύτερη φορά τον χρησιμοποιώ σε 2 χρόνια κι έβαλα πολύ νερό κατά λάθος.
Απο βαρεμάρα. Ιδίως τον χειμώνα, πολλές φορές δεν χρησιμοποιούσα ούτε το πλυστικό οπότε το Μινάκι (2019 Οκτώβριο αγορασμένο καινούριο, έχει 30000km) είναι pute απο swirls.Από περιέργεια, γιατί τον χρησιμοποείς τόσο σπάνια;
Δεν είμαστε καλά. Ας είναι πουτ@να.1.600€
Μπα.για πάντα
Ναι. Ακόμα και με το Meguiar's spray-on ψευτο"κεραμικό" το Μινάκι μετά απο 3 πλυσίματα κάνει άριστο beading.το αποτέλεσμα δεν θα είναι παρόμοιο;
Μεγάλο τάμαΤο σκούπισμα πάντως είναι πανεύκολο πράγμα. Έχω πολλά χρόνια 2 magic κάτι τεράστια πανιά της Meguiars και πακέτο με το Nilfisk ήταν ένα θεϊκό παχύ microfiber, όλα στεγνώνουν αυτοκίνητο σε 2 λεπτά.
Το σαπούνισμα μόνο θεωρώ ταλαιπωρία και μισώ τις ζάντες, που όμως πρέπει να κάνω ΚΑΘΕ φορά τέλειες.
Τρώνε ίδιο χρόνο με το πλύσιμο...
Αλλά μόνο με τέλειες ζάντες φαίνεται τέλειο.
Σημερνή πόπλυνα.
View attachment 270824
Ορκίστηκα στο μπέιμπυ τζίζους και στη μανούλα του τημπαναγίτσα μεγάληχαρητσ' ποτέ να μην ξαναπάρω αυτοκίνητο που να μην είναι ασημί. Μόνο. Και με ασημί ζάντες. Μόνο.