melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.024
σε παράτησε επιτέλους;Όταν είσαι μερακλής, μόνος
σε παράτησε επιτέλους;Όταν είσαι μερακλής, μόνος
μπορείς να βρεις και του ιδίου φύλου αν δεν σε θέλει αυτή η ντολμαδούπωςτηλενΜπα, πού τέτοια τύχη... Να δω κι εγώ τι θα κάνω, ν' αποκατασταθώ.
δεν θα ζευγαρώσεις ποτέ λέμε!Ναι και το σκέφτομαι συχνά αλλά τότε μάλλον θα έχουμε άλλα προβλήματα.
Αν είναι ανώριμος σαν εμένα; Αν δεν του αρέσ'νε τα γκαζά; Αν θέλει να ξημεροβραδιάζεται στα κwλόμπαρα; Στις πουτ@νες και μετά γυρνάει εδώ μολυσμένος; Αν δε θέλει να βγάζει τα παπούτσια στο χωλ; Αν δεν τ' αρέσουν τα γκάζια και τα κωλίκια;
Άι μαρή εσύ....δεν θα ζευγαρώσεις ποτέ λέμε!
ούτε αγγελία γνωριμιών σε τοπική εφημερίδα θα σε δεχόταν με τέτοιες απαιτήσεις
ούτε φουσκωτή κούκλα θα τον άντεχε...δεν είδες τα σπεκς που ζητάει?Άι μαρή εσύ....
Θα του βρούμε ένα παλικαρο σα τα κρύα τα νερά !
αν είναι για 2 ώρες ταινία να σου βγάζει την ψυχή.... να πας να τον γηροκομήσειςΝταξ' ειναι ανατολίτης αλλα οφειλει να έχει απαιτήσεις με τέτοια προίκα!
Μονο τα σαμπς να βαλεις φτάνει !
Ζουλευεις μαρη ακαμάτρα το λεβέντη μαςαν είναι για 2 ώρες ταινία να σου βγάζει την ψυχή.... να πας να τον γηροκομήσεις
Τα κωλίκια... δύσκολο να μην του αρέσουν... γουίνκ γουίνκ...Ναι και το σκέφτομαι συχνά αλλά τότε μάλλον θα έχουμε άλλα προβλήματα.
Αν είναι ανώριμος σαν εμένα; Αν δεν του αρέσ'νε τα γκαζά; Αν θέλει να ξημεροβραδιάζεται στα κwλόμπαρα; Στις πουτ@νες και μετά γυρνάει εδώ μολυσμένος; Αν δε θέλει να βγάζει τα παπούτσια στο χωλ; Αν δεν τ' αρέσουν τα γκάζια και τα κωλίκια;
να πεις του φιλου οτι μνι το εκανε το απο πισω ....Όταν είσαι μερακλής πλένεις το κάρο του φίλου του φόρουμ με δίχως πρόσβαση με ζνόουφοουμ.
View attachment 264460
Ο αφροποιητής σου δεν είναι καλός.Όταν είσαι μερακλής πλένεις το κάρο του φίλου του φόρουμ με δίχως πρόσβαση με ζνόουφοουμ.
View attachment 264460