melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.216
σε παράτησε επιτέλους;Όταν είσαι μερακλής, μόνος
σε παράτησε επιτέλους;Όταν είσαι μερακλής, μόνος
μπορείς να βρεις και του ιδίου φύλου αν δεν σε θέλει αυτή η ντολμαδούπωςτηλενΜπα, πού τέτοια τύχη...Να δω κι εγώ τι θα κάνω, ν' αποκατασταθώ.
![]()
δεν θα ζευγαρώσεις ποτέ λέμε!Ναι και το σκέφτομαι συχνά αλλά τότε μάλλον θα έχουμε άλλα προβλήματα.
Αν είναι ανώριμος σαν εμένα; Αν δεν του αρέσ'νε τα γκαζά; Αν θέλει να ξημεροβραδιάζεται στα κwλόμπαρα; Στις πουτ@νες και μετά γυρνάει εδώ μολυσμένος; Αν δε θέλει να βγάζει τα παπούτσια στο χωλ; Αν δεν τ' αρέσουν τα γκάζια και τα κωλίκια;
Άι μαρή εσύ....δεν θα ζευγαρώσεις ποτέ λέμε!
ούτε αγγελία γνωριμιών σε τοπική εφημερίδα θα σε δεχόταν με τέτοιες απαιτήσεις![]()
ούτε φουσκωτή κούκλα θα τον άντεχε...δεν είδες τα σπεκς που ζητάει?Άι μαρή εσύ....
Θα του βρούμε ένα παλικαρο σα τα κρύα τα νερά !
αν είναι για 2 ώρες ταινία να σου βγάζει την ψυχή.... να πας να τον γηροκομήσειςΝταξ' ειναι ανατολίτης αλλα οφειλει να έχει απαιτήσεις με τέτοια προίκα!
Μονο τα σαμπς να βαλεις φτάνει !
Ζουλευεις μαρη ακαμάτρα το λεβέντη μαςαν είναι για 2 ώρες ταινία να σου βγάζει την ψυχή.... να πας να τον γηροκομήσεις![]()
Τα κωλίκια... δύσκολο να μην του αρέσουν... γουίνκ γουίνκ...Ναι και το σκέφτομαι συχνά αλλά τότε μάλλον θα έχουμε άλλα προβλήματα.
Αν είναι ανώριμος σαν εμένα; Αν δεν του αρέσ'νε τα γκαζά; Αν θέλει να ξημεροβραδιάζεται στα κwλόμπαρα; Στις πουτ@νες και μετά γυρνάει εδώ μολυσμένος; Αν δε θέλει να βγάζει τα παπούτσια στο χωλ; Αν δεν τ' αρέσουν τα γκάζια και τα κωλίκια;
να πεις του φιλου οτι μνι το εκανε το απο πισω ....Όταν είσαι μερακλής πλένεις το κάρο του φίλου του φόρουμ με δίχως πρόσβαση με ζνόουφοουμ.
View attachment 264460
Ο αφροποιητής σου δεν είναι καλός.Όταν είσαι μερακλής πλένεις το κάρο του φίλου του φόρουμ με δίχως πρόσβαση με ζνόουφοουμ.
View attachment 264460