- Reaction score
- 58.054
WTF (=What The Focal)Focal μέχρι να σβήσει ο ήλιος
H γάτα πρέπει να το είπε κι εσένα...Γεια σου ρε τιτάνα Bhutia
WTF (=What The Focal)Focal μέχρι να σβήσει ο ήλιος
H γάτα πρέπει να το είπε κι εσένα...Γεια σου ρε τιτάνα Bhutia
Στο χωριό μου το voodoo λέγεται μάτι και το σύστημα που δεν αποδιδει είναι ματιασμενοΝ.Κ. το βαθυ πράσινο ειναι 150% της υποθεσης.. View attachment 271281
Διαφωνώ αλλά δεν πειράζει.διορθωση, 3 οι ακαδημαικοι, και μονο .
Συμπαθητικος αλλος ενας.
Και αλλος ενας μας βγήκε κολοτουμπας.
Οι αλλοι για του πλουραλισμο.
Ο παρουσιαστης, αν ειναι ο γνωστος ριβιουερ, μεχρι συμπαθης και αυτο με το ζορι.
Ελπιζω στο επόμενο να δουμε σημαντικη προοδο.
Παπαριές μανίτσα μ.Παρακαλείται ο Μαρκήσιος να τοποθετηθεί σχετικά με την ομιλία του mr. Siltech.
Πάρε πάρε..Παπαριές μανίτσα μ.
ο Μαρκησιος τα πε ολα με δγυο λεξεις.-Παπαριές μανίτσα μ.
Ωραίο πάνελ, το μόνο κατά ήταν ο περιορισμένος χρόνος που είχαν στην διάθεσή τους.Διαφωνώ αλλά δεν πειράζει.
Υπήρχαν..
Παρουσιαστής γνωστός reviewer από παλιά, χρήσιμος γιατί γνωρίζει τα του χώρου.
Αντίπρόσωπος και ταυτόχρονα τεχνικός ήχου του χώρου με τεράστια εμπειρία στις ηχογραφήσεις και όχι μόνο.
Ακαδημαϊκός και χομπιστας με παγκόσμια αναγνώριση.
Κατασκευαστής με διεθνή αναγνώριση.
Άλλος ένας κατασκευαστής.
Οι δύο άνω αναφέρθηκαν σε διαφορετικά πράγματα, χώρος και κατασκευή μηχανημάτων.
Διεθνής χαράκτης βινυλίων, cd & reel to reel και ταυτόχρονα τεχνικός.
Ξένος κατασκευαστής παρελκόμενων για να συμπληρωθεί το παζλ.
Δεν τα ''ξερω'' καλα'' τα'' τεχνοκρατικα θεματα'' μρε THVA για αυτα τα θεματα εχω τον Μαρκησιο που ειναι μεγαλος ΜΑΣΤΟΡΑΣ τον τροφοδοτικων των αντιστασεων και των πυκνωτωνΠες και εσύ κάτι βρε Μαέστρο, με έχεις αφήσει εδω μόνο μου να παλεύω με τους τεχνοκράτες.
Για αυτό ειδικά δεν είσαι .Εγω ειμαι μονο για την ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ και ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ των ηλεκρομηχανικων μετατροπεων
τι καλα που θα μπορεσω να ακουσω (χαρντ - κλασικ) ροκ χωρις κιθαρα, και μαλλον χωρις φωνη.. πριν παω στην επομενη μετενσαρκωση σε καμπγια, ή και γιατι οχι σε εναν επομενο κορονοιοΠερισσότερες πληροφορίες για τα νευρωνικά δίκτυα μιας και τα ανέφερε ο καθηγητής
Deep Learning could bring the concert experience home
Oh no, we have a monkey with trust issues!!παιρνει πολυ καιρο να συμπαθησω καποιον (ακομα και αν ειναι ο ιδιος ωντος συμπαθητικος)