- Reaction score
- 1.056
Iphone 12 mini 256gb και -15 % επιστροφη για οποιον εχει Eurobank .
Τους πήρα τηλέφωνο ως πειραχτήρι. . Τους ρώτησα για την προσφορά που δίνουν το συγκεκριμένο λαπτοπ.. το κοιτούσε ο υπάλληλος και δεν ήξερε τι να πει..μου είπε τυπογραφικό λάθος. Τον ρώτησα πόσο τελικά κανει; θα το δει και θα με πάρει τηλέφωνο..Σας έχω καλύτερο
View attachment 271296
ThinkPad T14 Gen2 FullHD Ryzen5 PRO 16GB SSD1TB WPRO
Πολύ πιο γρήγοροι από τους προκάτοχους τους, ο νέοι επεξεργαστές AMD® Ryzen™ 5 PRO προσφέρούν υψηλότερη απόδοση και έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας σε νέα ύψη. Υποστηριζόμενο από την αυξημένη ταχύτητα της μνήμης DDR4, το ThinkPad T14&www.e-lenovo.gr
Α8 77αρα. Μαμάει.Έφτασε....
Σε σχέση με την καρέκλα γραφείου, δείχνει σα το τέρας του Λοχ Νες..
View attachment 271301
Για ξαναπάρ' τους...Τους πήρα τηλέφωνο ως πειραχτήρι. . Τους ρώτησα για την προσφορά που δίνουν το συγκεκριμένο λαπτοπ.. το κοιτούσε ο υπάλληλος και δεν ήξερε τι να πει..μου είπε τυπογραφικό λάθος. Τον ρώτησα πόσο τελικά κανει; θα το δει και θα με πάρει τηλέφωνο..
Πήρε τηλέφωνο.. η αρχική τιμή ήταν 1949 .. γράψτε λάθος.. χιχι. Τους κεραταδες το διόρθωσαν την ίδια στιγμή που τους το είπα.. μπράβο πάντως σβέλτοι.
Ε αύριο τώρα θα τους πάρω...Για ξαναπάρ' τους...
View attachment 271366
ThinkPad T14 Gen3 14 FullHD i5-12thGen 16GB SSD512 WPRO 3Y PREMIER
O Thinkpad T14 Gen3 είναι κατασκευασμένος για τις πιο απαιτητικές εργασίες. Εξοπλισμένος με τελευταιας γενιάς επεξεργαστές και πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά θα είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος σε όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η εξαιρετική του οθόνη με πολύ μικρά περιθώρια καιwww.e-lenovo.gr
και Τεχνητό κάπου διάβασα ...Καλοθέατη!.. ηλιακό φώς ...