Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.903
Ακόμα καλύτερα. Εγώ την είδα στο site της Samsung.
Σύγκρινες δύο αρρύθμιστες τηλεοράσεις δηλαδή;Είπα να δώ λίγο στην 55αρα περί τίνος πρόκειται γιατί γίνεται χαμός , είδα πόσο σκοτεινό είναι, πήγα κάτω στην OLED και δεν ξανάφυγα από κεί.
Μόνο το καλοκαίρι, σε ψυχρό, κάνουν αφύγρανση τα A/Cs. Τον χειμώνα κάνουν αφύγρανση στις βεράντες.Επίσης, όσοι έχετε κλιματιστικά με φίλτα καθαρισμού, έχετε και τέλειο αφυγραντήρα! Δε χρειάζεται εξωτερικός
Το έβαλα στη δικιάμ'..δείτε το 1ο επεισόδιο του 1899 στο Netflix
Βρε σύμφωνοι, τα έψαξα όλα αυτά και κατέληξα στο Toshiba των 750€, αντί για άλλα φθηνότερα των ~500€.Στα κλιματιστικά καλό είναι να μην αγοράζετε το πιο φτηνό. Να κοιτάζετε κατανάλωση και χαρακτηριστικά.
Αυτά που έχω και είμαι ευχαριστημένος είναι toyotomi και daikin.
Εντάξει εσύ έχεις φωτοβολταϊκά. Και περισσότερη κατανάλωση να έχουν τα φτηνά δε σε επηρεάζει. Απλά κοίτα και τα χαρακτηριστικά αν σε καλύπτουν, εγγυήσεις κτλ.Βρε σύμφωνοι, τα έψαξα όλα αυτά και κατέληξα στο Toshiba των 750€, αντί για άλλα φθηνότερα των ~500€.
Αλλά 269€ με την εγκατάσταση δεν είναι απλά φθηνότερο, οριακά στο χαρίζουνε! Και με τα Φ/Β, απόσβεση λόγω κατανάλωσης δεν θα κάνω ποτέ. Άρα;
παροτι μοντέλο 2020, είναι πολύ καλή επιλογήΚαι η τιμη.......ωραιότατη!
Εικόνα :: Τηλεοράσεις :: Sony KE-85XH9096 |85"| XH90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | HDR | - Sony Center
KE-85XH9096 Αναπαράγει μια ευρύτερη ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων η οθόνη TRILUMINOS με τους επεξεργαστές X1 της Sony αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματαsonycenters.gr
Zizik, Δεν υπάρχει τίποτε σπίτι μου αρρύθμιστο!!!! Ακόμη και την οθόνη του ψυγείου καλιμπράρισα !!! Με τις κάμερες στο χέρι είμαι όλη μέραΣύγκρινες δύο αρρύθμιστες τηλεοράσεις δηλαδή;
Μόνο το καλοκαίρι, σε ψυχρό, κάνουν αφύγρανση τα A/Cs. Τον χειμώνα κάνουν αφύγρανση στις βεράντες.
Τα φίλτρα κάνουν φιλτράρισμα.
Τι 85 ρε φίλε;
Άντε να σε δω τώρα πως θα την κρύψεις.