Black Friday 2022

Ndis

Titika
Reaction score
4.774
Αν φτάνεις στις 75 ή 77 ιντσες, οι 85 δεν ειναι σημαντική διαφορά. Στη περιπτωση μου η 85αρα ήταν καλύτερη επιλογη μιας και κάθε θέση ενός μεγάλου καναπε που έχω στο σαλόνι, βλέπει το ίδιο καλά.

Οι 100 ίντσες ναι, θα ήταν πρόβλημα.

ΥΓ Η προσφορά της sony για την 85αρα ειναι πολύ τίμια. Μιλάμε για tv με earc, με 2 hdmi 2.1, με dolby vision, με 120hz, με VRR.

Reaction score
1.300
Και η τιμη.......ωραιότατη!

Πολύ καλή για τα λεφτά που ζητάει . Πήρα πέρσι το 55" μοντέλο καθαρά για gaming .
Το full array led πάνελ της είναι πολυ κοντά στις oled με μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά με 2 πολύ μεγάλα μείον .
1 ) το 4Κ vrr / 120hz που διαφήμιζαν δεν δουλεύει σωστά καθώς ρίχνει την ανάλυση αισθητά. (Έπεσε πολύ κράξιμο γιατί η συγκεκριμένη διαφημίστηκε ως η επίσημη tv του νέου τότε ps5. Δεν φτιάχνεται με update καθώς ευθύνεται ο αδύναμος επεξεργαστής)
2 ) οι λευκοί υπότιτλοι βγάζουν φως περιμετρικά της περιοχής προβολής τους , ειδικά στις μαύρες μπάρες είναι πολύ ενοχλητικό .

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.183
Εγώ πάντως από αυτά που έχω δει η μοναδική Full Array LED που "πλησιάζει" OLED είναι η φετινή. Οι άλλες είναι αρκετά πίσω.

Αν αυτή η 85αρα είναι αυτή που νομίζω, δεν είναι καθόλου δίπλα σε OLED. Βέβαια, για τα λεφτά που ζητάει είναι τζάμπα και μόνο ως 85αρα 4Κ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.259
EAR μπράβο. 85 είναι ΜΕΓΑΛΗ TV. Δυστυχώς από τους λίγους εδώ μέσα δίχως σημάδια από WAF ;)
Ευχαριστώ, αλλά δε πήγα σε 85-αρα, μια 77-αρα πήρα.

Έχω μια θέση για τηλεόραση στο σαλόνι, που η 77-αρα είναι οριακή σε πλάτος ώστε να φαίνεται κάπως ωραία αισθητικά. Δεν ήθελα εγώ να πάρω 85-αρα, δε θα μου άρεζε στο σαλόνι.

Είναι γεγονός πως δεν έχω θέματα waf, ότι θέλω παίρνω και βάζω και χωρίς γκρίνιες.
Εύχομαι τα όμοια και σε σας! 😀

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.073
Α και μια που ξεχασα , εαρ τουλαχιστον και το λιγοτερο 2 οι 77 στο σαλονι για να εχεις εικονα ιμερσιβ απο ολες τις πλευρες 🖕 !
To ιδανικο ειναι 4 :biggrin:
Να βάλει και τον προβολέα για σαμπ :biggrin: :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.259
Να βάλει και τον προβολέα για σαμπ :biggrin: :lol:
Είμαι από τους "τυχερούς" με δικό μου, dedicated χώρο, όπου ο JVC ο 7-ρης με το lumagen και το σταθερό φρέσκο και κορυφαίο πανί της Stewart, έχει τρομερή εικόνα, σε συνδυασμό με τον απόλυτα ελεγχόμενου φωτισμού χώρο φυσικά, και το καλιμπραρισμα του Καστρουνη.

Ο χώρος είναι το α και το Ω στο χόμπι μας, και χωρίς καλιμπραρισμα, όλα είναι ανοησίες, όπως στον ήχο, που πας χωρίς σοβαρή ισοστάθμιση...😎

Στο σαλόνι, είναι για σταρ να βλέπουμε ζικο, τίποτα τρομερό. Καμιά σποντα θα είναι νετφλιξ ή Ντίσνεϊ. Για τα τρομερά θα κατέβουμε κάτω, στον dedicated. 😎

Ωστόσο ο Καστρουνης θα χρειαστεί να καλιμπραρει κι αυτήν την Σόνι, δεν γίνεται να το αποφύγει στην επόμενη άνοδο στα μέρη μας.

Τώρα η πρώην του σαλονιού, η 55-αρα, θα πάει κρεβατοκάμαρα, κι η 45-αρα της κρεβατοκάμαρας, στο guest room.
Συνολική αναβάθμιση παίζει στο σπίτι. 🤪🤣😂

Και καναπέδες πήρα φρέσκους, κι άλλα. Το λες και ανακαίνιση.🤪🤣😂🤪

alexis

Reaction score
31.183
ώστε να φαίνεται κάπως ωραία αισθητικά. Δεν ήθελα εγώ να πάρω 85-αρα, δε θα μου άρεζε στο σαλόνι.
Μπα; Τι μας λες; 😎
Βάλε δύο 310 δεξιά αριστερά να δω κάτι; 😅

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.259
Μπα; Τι μας λες; 😎
Βάλε δύο 310 δεξιά αριστερά να δω κάτι; 😅
Όσο δεν είχα dedicated, είχα στο σαλόνι δεξιά κι αριστερά τα μαγκνεπαν τα 3-αρια.
1,35μ από τον πίσω τοίχο.

Κεντρικό ηχείο με 3 οχταιντσα, το τότε κορυφαίο της τανόι.

Και πανί έπεφτε 106 ιντσες.

Γατάκια...🤣😂🤪

Τώρα που έχω dedicated, τώρα κοιτάζω αισθητική σε σαλόνι. Κάθε πράμα στον καιρό του. 😎

Reaction score
1.029
Όσο δεν είχα dedicated, είχα στο σαλόνι δεξιά κι αριστερά τα μαγκνεπαν τα 3-αρια.
1,35μ από τον πίσω τοίχο.

Κεντρικό ηχείο με 3 οχταιντσα, το τότε κορυφαίο της τανόι.

Και πανί έπεφτε 106 ιντσες.

Γατάκια...🤣😂🤪

Τώρα που έχω dedicated, τώρα κοιτάζω αισθητική σε σαλόνι. Κάθε πράμα στον καιρό του. 😎
Magnepan εεεεε;;; Επηρεαστήκαμε απο Hitech βλέπω......:dance2: Μέχρι που έκαψες καμιά μεμβράνη...... Πλήρωσα στα 20ρια σχεδον το 1/3 της τιμής για αλλαγή!!!!! Και μετά αντίοοοοοο. Αλλά σε φωνή τα άτιμα ακόμη μου λείπουν......
Αν είχες και B&W σειρά 8 ......... :gamer::gotcha::dontmentionit::download:
Ξέρεις, αυτα τα ευκολάκια που δοκίμαζε το περιοδικό με κατι λαμπάτα 30w .......:focus:

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.275
Magnepan εεεεε;;; Επηρεαστήκαμε απο Hitech βλέπω......:dance2: Μέχρι που έκαψες καμιά μεμβράνη...... Πλήρωσα στα 20ρια σχεδον το 1/3 της τιμής για αλλαγή!!!!! Και μετά αντίοοοοοο. Αλλά σε φωνή τα άτιμα ακόμη μου λείπουν......
Τίποτα δεν καίγεται στα 20άρια. Τα έχει δικό μου άτομο εδω και χρόνια . Τα οδηγεί με Mark Levison 333 , και δεν έχει συμβεί το παραμικρό.
Τα σκίζει κανονικά από στάθμες . Κανά δυό φορές μόνο έκαψε ασφάλειες .
Μετά που τα κάναμε και ενεργά με προσθήκη 2 subs , και άλλον ένα ML 332 δεν καταλαβαίνουν τίποτα .

Reaction score
1.029
Τίποτα δεν καίγεται στα 20άρια. Τα έχει δικό μου άτομο εδω και χρόνια . Τα οδηγεί με Mark Levison 333 , και δεν έχει συμβεί το παραμικρό.
Τα σκίζει κανονικά από στάθμες . Κανά δυό φορές μόνο έκαψε ασφάλειες .
Μετά που τα κάναμε και ενεργά με προσθήκη 2 subs , και άλλον ένα ML 332 δεν καταλαβαίνουν τίποτα .
Για δοκιμάστε muse new born και vietnam τα νεότερα...;)

Reaction score
8.963
Έχεις δει πολλά σπίτια εκεί στη βόρεια Ευρώπη ή Αγγλία με υγρασία μέσα; Εγώ πάντως τόσα χρόνια έξω σοβαρό σπίτι με μούχλα δεν είδα, άρα λύσεις κλιματισμού υπάρχουν.
Έχεις δει πολλά σπίτια στην βόρεια Ευρώπη με κλιματισμό?
Στεγανοποιηση απλά

Reaction score
227
Οκ, sony it is.

ΘΕνκς ε λοτ έβριμπάντι. 👍👍👍

έχετε βρει κάνα μαγαζί με καλύτερη τιμή από τα παμπλικ;

1792 e 65inch.......... Idealo

alexis

Reaction score
31.183
-30% automatic discount (spiritofturtle.com)

Reaction score
264
και η kosmoride έχει κάποιες προσφορές σε ηλεκτρικά ποδήλατα για όποιον ενδιαφέρετε.
Δεν έχω γνώση επί του θέματος για να πω αν αξίζουν ή όχι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi