Black Friday 2022

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.015
Ακόμα καλύτερα. Εγώ την είδα στο site της Samsung.

Μεγάλη προσοχή μόνο σε όποιον την πάρει. Το ΕΝΑ καλώδιο που την συνδέει με το main board δεν κάνει για εντοιχιζμό. Θέλει άλλο και πρέπει να αγοραστεί έξτρα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.459
.... (x)XL t-shirt (στη τιβι) :smoke:
-> βεβαια μη το παρακανετε οπως εγω, που εχω 4-5, ισως και 6(?) tshirt πανω :angel: .
(αφορετα απο merch απο μπαντες, δε φοραω t-shirt και εχω απειρα και δε χωρανε στις ντουλαπες πχια:boast:)

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.181

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681
Είπα να δώ λίγο στην 55αρα περί τίνος πρόκειται γιατί γίνεται χαμός , είδα πόσο σκοτεινό είναι, πήγα κάτω στην OLED και δεν ξανάφυγα από κεί.
Σύγκρινες δύο αρρύθμιστες τηλεοράσεις δηλαδή;
Επίσης, όσοι έχετε κλιματιστικά με φίλτα καθαρισμού, έχετε και τέλειο αφυγραντήρα! Δε χρειάζεται εξωτερικός
Μόνο το καλοκαίρι, σε ψυχρό, κάνουν αφύγρανση τα A/Cs. Τον χειμώνα κάνουν αφύγρανση στις βεράντες.
Τα φίλτρα κάνουν φιλτράρισμα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
δείτε το 1ο επεισόδιο του 1899 στο Netflix
Το έβαλα στη δικιάμ'..
Λασπερά λευκά, γκρίζα μαύρα, τούρτα μπανάνα όλη η εικόνα.. (ακριβώς όπως τη θέλω ❤).
Έχει γίνει ρύθμιση να βλέπω μαύρη γάτα με κλειστά τα μάτια της σε σκοτεινό μπουντρούμι.. :biggrin:
X vision (αξία ανεκτίμητη :p)
Δεν έχω Q-Led μήτε OLED tv.. (μάλλον 3 led είναι, ένα δώθε ένα κείθε κι ένα στη μέσ' :cry: ).
:thumbsup:

Reaction score
3.086
Στα κλιματιστικά καλό είναι να μην αγοράζετε το πιο φτηνό. Να κοιτάζετε κατανάλωση και χαρακτηριστικά.
Αυτά που έχω και είμαι ευχαριστημένος είναι toyotomi και daikin.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.181
Στα κλιματιστικά καλό είναι να μην αγοράζετε το πιο φτηνό. Να κοιτάζετε κατανάλωση και χαρακτηριστικά.
Αυτά που έχω και είμαι ευχαριστημένος είναι toyotomi και daikin.
Βρε σύμφωνοι, τα έψαξα όλα αυτά και κατέληξα στο Toshiba των 750€, αντί για άλλα φθηνότερα των ~500€.

Αλλά 269€ με την εγκατάσταση δεν είναι απλά φθηνότερο, οριακά στο χαρίζουνε! Και με τα Φ/Β, απόσβεση λόγω κατανάλωσης δεν θα κάνω ποτέ. Άρα;

Reaction score
3.086
Βρε σύμφωνοι, τα έψαξα όλα αυτά και κατέληξα στο Toshiba των 750€, αντί για άλλα φθηνότερα των ~500€.

Αλλά 269€ με την εγκατάσταση δεν είναι απλά φθηνότερο, οριακά στο χαρίζουνε! Και με τα Φ/Β, απόσβεση λόγω κατανάλωσης δεν θα κάνω ποτέ. Άρα;
Εντάξει εσύ έχεις φωτοβολταϊκά. Και περισσότερη κατανάλωση να έχουν τα φτηνά δε σε επηρεάζει. Απλά κοίτα και τα χαρακτηριστικά αν σε καλύπτουν, εγγυήσεις κτλ.

Reaction score
674
Και η τιμη.......ωραιότατη!

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.583
Α και μια που ξεχασα , εαρ τουλαχιστον και το λιγοτερο 2 οι 77 στο σαλονι για να εχεις εικονα ιμερσιβ απο ολες τις πλευρες 🖕 !
To ιδανικο ειναι 4 :biggrin:

D

Deleted member 50795

Guest
Και η τιμη.......ωραιότατη!

παροτι μοντέλο 2020, είναι πολύ καλή επιλογή :geek:

Reaction score
1.028
Σύγκρινες δύο αρρύθμιστες τηλεοράσεις δηλαδή;

Μόνο το καλοκαίρι, σε ψυχρό, κάνουν αφύγρανση τα A/Cs. Τον χειμώνα κάνουν αφύγρανση στις βεράντες.
Τα φίλτρα κάνουν φιλτράρισμα.
Zizik, Δεν υπάρχει τίποτε σπίτι μου αρρύθμιστο!!!! Ακόμη και την οθόνη του ψυγείου καλιμπράρισα !!! Με τις κάμερες στο χέρι είμαι όλη μέρα :drinks:

Κλιματιστικά υπάρχουν και οροφής και δαπέδου και κεντρικού συστήματος, δεν είναι όλα Κοτσόβολος Κίνα με 300 ευρώ.
Με λίγο ψάξιμο θα δείς ότι υπάρχουν τα πάντα, με αφυγραντήρα, με μπύρα, με κρασάκι, έχει και με κορίτσι κάποια. Απλά βάζεις ένα ακόμη μηδενικό τουλάχιστον. Αυτά με φίλτρο καθαρισμού (και δεν εννοούσα σκόνης !!!!) που ανέφερα είναι πανάκριβα και έχουν και άλλα κόλπα. Έχεις δει πολλά σπίτια εκεί στη βόρεια Ευρώπη ή Αγγλία με υγρασία μέσα; Εγώ πάντως τόσα χρόνια έξω σοβαρό σπίτι με μούχλα δεν είδα, άρα λύσεις κλιματισμού υπάρχουν.
EAR μπράβο. 85 είναι ΜΕΓΑΛΗ TV. Δυστυχώς από τους λίγους εδώ μέσα δίχως σημάδια από WAF ;)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.161
Τι 85 ρε φίλε;
Άντε να σε δω τώρα πως θα την κρύψεις. 😋

👍👍

Όταν στη bf πριν 4 χρόνια έπεισα για τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο τη σύζυγο, και γλυκοκοιτούσα μια 65ρα, η σύζυγος μου απέρριψε ο,τιδήποτε άνω των 55 ως ...ύβριν!

Σου λέει, με 65ρα βλέπει και ο Θεός αυτό που παρακολουθείς. Δεν συζητάμε για την 85ρα του Εαρ, θα του αλλάζει κανάλι ο Ύψιστος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK