christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.889
Μια επισκεψη εις τα ιωαννινα κανει καλο στα αυτια κοντα εισαιε μια ...βοή εκεί χαμηλά όλο και θα την ακούς....
αλλά από αυτά που τρέχουν στο bassline δε θα πιανς ούτε τα μισά
Μια επισκεψη εις τα ιωαννινα κανει καλο στα αυτια κοντα εισαιε μια ...βοή εκεί χαμηλά όλο και θα την ακούς....
αλλά από αυτά που τρέχουν στο bassline δε θα πιανς ούτε τα μισά
Μην τον μεθύσεις.Μια επισκεψη εις τα ιωαννινα κανει καλο στα αυτια κοντα εισαι
Μου αρέσει ο Abbado και ο Gergiev.
Kulturhaus MusikΜαέστρο πως να ονομάσω την δικιά μου αίθουσα ακρόασης; για πες κανά όνομα.
View attachment 272208
Ωραία φάτσα έχουν, έργο τέχνης.
Και τα μυαλά στα κάγκελαKulturhaus Musik
Σε ανύποπτο χρόνο και αμυνόμενος (το τονίζω αυτό ), στο e-κλαίγοντας άλμπουμ είπα (μου ξέφυγε χα χα) ότι έχω R-2R ladder dac (και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια, όχι τώρα που είναι της μοδός χα χα) και το προτιμώ απο τα άλλα. Έκτοτε , ο @Bhutia έχει εξαφανιστεί, μάλλον έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν θα μου ξαναμιλήσει και θα με αποκληρώσει. Τα Tau's, πως τα λέν ποτέ δεν κατάλαβα, θα τα δώσει στον άλλον τον Blue, καλό παιδί, χαλάλι του, δεν πειράζει, άσε που δείχνει ότι "μουσικώς" τα χρειάζεται περισσότερο απο εμένα.Και τα μυαλά στα κάγκελα
Εδιτ : Τραγουδάκι ως είθιστε εδω, ξέχασα. Καλημέρα, καλό ΣΚ, καλό μήνα (από προχθές).Σε ανύποπτο χρόνο και αμυνόμενος (το τονίζω αυτό ), στο e-κλαίγοντας άλμπουμ είπα (μου ξέφυγε χα χα) ότι έχω R-2R ladder dac (και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια, όχι τώρα που είναι της μοδός χα χα) και το προτιμώ απο τα άλλα. Έκτοτε , ο @Bhutia έχει εξαφανιστεί, μάλλον έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν θα μου ξαναμιλήσει και θα με αποκληρώσει. Τα Tau's, πως τα λέν ποτέ δεν κατάλαβα, θα τα δώσει στον άλλον τον Blue, καλό παιδί, χαλάλι του, δεν πειράζει, άσε που δείχνει ότι "μουσικώς" τα χρειάζεται περισσότερο απο εμένα.
¨Ηθελα να του δώσω πάτημα εκτός απο τις παραμορφώσεις τις άλλες των λαμπτήρων να μου τα ψέλνει και για αυτές των dac. Είναι μια καινούργια μέθοδος ψυχολογίας σόκ, που ακολουθώ που θα σταματήσει να με πειράζει και με την οποία θα απαυδά, εάν και μου αρέσει που με πειράζει.. Αλλιώς τι θα λέγαμε κιόλας γαι να γελάμε και λίγο ; Τα καλώδια το εξαντλήσαμε , στερέψαμε απο έμπνευση, άσε που ΕΣΥ προδότη άλλαξες και ιδεολογικό "στρατόπεδο".
Ο ρομαντισμός (όχι ψευτορομαντισμός) θα επανέλθει στην μουσική.Άλλο ένα τεμάχιο για ρομαντικούς
Μέχρι να γίνει αυτό ας ακούσουμε κατιτίςΟ ρομαντισμός (όχι ψευτορομαντισμός) θα επανέλθει στην μουσική.