- Reaction score
- 3.315
Στον Πρινς θα έβαζα μόνο Prince
Στον Πρινς θα έβαζα μόνο Prince
Αυτόν η δικιά μου, (Sinead O' Connor) της έλεγε κάτι τρελά και του έχωσε μπουνιά μέσα στο σπίτι του. Αμ, δεν ήξερε απο Ιρλανδέζες, αμ δεν ρώταγε χα χαΣτον Πρινς θα έβαζα μόνο Prince
Η δικιά μου.Ποιός το τραγουδάει καλύτερα από τους τρεις;
Πρόταση στους καθηγητές μας ακουστικής Κο @christos77 και Κο @Bhutia που βγάζουν τα θέματα των εξετάσεων που σε αρχικό στάδιο καλείται να δώσει ο Κος Μάρκου, αλλά τελικά βλέπω σε βάθος χρόνου να μας βάζουν να τις δίνουμε όλοι, να συμπεριληφθεί η κάτωθι ερώτηση :
Ερώτηση 2η (Κεφάλαιο Ακουστική) :
Πότε θα έχουμε χειρότερο comb filtering στην θέση ακρόασης απο πλάγιες ανακλάσεις ; α) όταν ένα ηχείο έχει την ίδια on και off axis απόκριση ή β) όταν ένα ηχείο έχει διαφορετική on και off axis απόκριση ; γ) και ποιά απο τα δύο (σε περίπτωση που δεν δύναται να πληρωθεί η συνθήκη απορρόφησης) έχουν τελικά μεγαλύτερη ανάγκη απορροφητικής διάταξης το "καλό" (α) ή το "κακό" (β) ηχείο ;
Τι λέει η Φυσική και τι λέει ο Τούλ (και όλοι οι άλλοι που τυφλά ακολουθούν) ; Είναι τελικά πάντα η εξεφρασμένη γνώμη ενός επιστήμονα, επιστήμη ή μόνο όποιες και όσες φορές θέλουμε ;
Σκληρός είναι.Βαλτός είσαι..
ΓεράματαΑ κύριε γιατί γράφετε τέτοια ώρα; μας έχετε συνηθίσει για after midnight. Για συνέλθετε.
¨Αδικο έχω ; (Για τον Κορνέλ μη μου λές , εγω τον ανακάλυψα πρώτος όλων χα χα).'Ωρε καψούρα που έχεις με την κοπελιά.
-
Ενδιαφέρον βίντεο μιξ , καμία σχέση με την πλαστική φώτο.
Εγώ ; Εγώ βρε είμαι το πιο καλό παιδί του κόσμου. Δυστυχώς. Εάν ήμουν σκληρός, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.Σκληρός είναι.
Pdf please or not exist.Εγώ ; Εγώ βρε είμαι το πιο καλό παιδί του κόσμου. Δυστυχώς. Εάν ήμουν σκληρός, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Πολύ ωραίο!!Pdf please or not exist.
Δεχόμαστε και spinorama.Πολύ ωραίο!!
χαχαχαχα
Άσε μας ρε φίλε και εσύ με τα πδφ. Ότι θέλει θα γράφει ο άνθρωπος!!
Σε λίγο θα ζητήσετε και σπινθηρογράφημα , εντάξει πυρηνική ιατρική έχετε καταντήσει ορισμένοι το χόμπι!Δεχόμαστε και spinorama.
Ζητάω kondo ασημένια ηχείων. Μήπως έχεις;Σε λίγο θα ζητήσετε και σπινθηρογράφημα , εντάξει πυρηνική ιατρική έχετε καταντήσει ορισμένοι το χόμπι!
Κάνα δισκάκι ακούει κανείς ή μόνο πιντιεφ?
Τα δίνω ναι, ασημένια χρυσαφένια δεν πολυασχολούμαι, νομίζω τα έχω και αγγελία.Ζητάω kondo ασημένια ηχείων. Μήπως έχεις;