- Reaction score
- 6.821
Πιο απλά. μαύρα πιουρ.Έβαλες και εσύ μογκάμια;
Πιο απλά. μαύρα πιουρ.Έβαλες και εσύ μογκάμια;
Λέανδρεεεε αυτός ξέφυγε. Μάζεψε τον.Πιο απλά. μαύρα πιουρ.
Nita Beethoven Strauss.
Ότι και να βάλει ο Κανιακάνι, είναι σωστό. Και ας μην είναι, είναι.Έβαλες και εσύ μογκάμια;
Η D'arcy όταν ήταν όμορφη και δεν είχε μπλέξει πολύ.
with orchestra
with orchestra
Γεράματα
Οι παραδοσιακοί πάντως (συνταξιούχοι ακροατές) με τα δικά τους κολλήματα μπορεί να το έχουν καταντήσει... γηριατρική.Σε λίγο θα ζητήσετε και σπινθηρογράφημα , εντάξει πυρηνική ιατρική έχετε καταντήσει ορισμένοι το χόμπι!
Κάνα δισκάκι ακούει κανείς ή μόνο πιντιεφ?
Δεν πιστεύω να εννοείς τον Κο Χρήστο ;. Αυτόν τον παλιόγερο τον Κανακιάνι εννοείς.Οι παραδοσιακοί πάντως (συνταξιούχοι ακροατές) με τα δικά τους κολλήματα μπορεί να το έχουν καταντήσει... γηριατρική.
Απάντηση Β' :Οι παραδοσιακοί πάντως (συνταξιούχοι ακροατές) με τα δικά τους κολλήματα μπορεί να το έχουν καταντήσει... γηριατρική.
Άσε με Γκουρού μου γιατί διαβάζω διάφορα από εδώ και από εκεί και θα μου πέσουν τα μαλλιά.Οι παραδοσιακοί πάντως (συνταξιούχοι ακροατές) με τα δικά τους κολλήματα μπορεί να το έχουν καταντήσει... γηριατρική.
You don't say.Άσε με Γκουρού μου γιατί διαβάζω διάφορα από εδώ και από εκεί και θα μου πέσουν τα μαλλιά.
Έχουμε γεμίσει γκουρού. Όχι σαν και εσένα που είσαι κανονικός, από αυτούς που κριτικάρουν "σοβαρά" συστήματα χωρίς να έχουν κάτι ή και να νομίζουν ότι έχουν.
Και να πω ρε συ έχει σημασία?You don't say.
---------
Ο γκουρού μας @Bhutia παρακαλώ να παρέμβει και εδω, γιατί του ξεφεύγουν πράγματα τώρα που έχει γεράσει.
Genelec Studio Monitors on Stereophile
Και εδώ επιβεβαιώνεται ο κακός συντονισμός (στενός και δυνατός) των μικρών genelec: https://resolutionmag.com/wp-content/uploads/2016/03/Genelec-8040A.pdf Αυξημένο group delay ή αλλιώς underdamped μπάσο. Λογικός συμβιβασμός για τόσο μικρά ηχεία. Θυμίζω ότι οι μετρήσεις του resolutionmag είναι...www.avsite.gr
To you don't say βρε σημαίνει άλλο. Σημαίνει +Μη / Τι μας το λες ; Το ξέρουμε + ή καλύτερα +Γιά νέο μας το λές ; +Και να πω ρε συ έχει σημασία?
Τες πα, αν ανεβάσεις το σύστημα σου μία φωτό θα τα πω όλα
View attachment 272924
"Μη μας το λες καλέ."To you don't say βρε σημαίνει άλλο. Σημαίνει +Μη / Τι μας το λες ; Το ξέρουμε + ή καλύτερα +Γιά νέο μας το λές ; +
Συμφωνεί δηλαδή όταν το λέει κάποιος, με ένα ειδικό υφος.
Αυτό ακριβώς."Μη μας το λες καλέ."
χαχαχα, εντάξει σόρυ
Καλά κάνεις γιατί εκτός το γήρας είμαι και με τρεις ώρες ύπνο από εχθές ( χαζοί αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες )Αυτό ακριβώς.
Είσαι και μουρελιαμέντο για αυτό στα εξηγώ.
Οι νέοι πάντα θεωρούν τους γέρους για βλάκες. Και εγω το ίδιο. Αλλά που να ξέρανε (ξέραμε).
εδιτ: Επειδή τώρα είδα ότι το google δεν βγάζει τίποτε , μουρελιαμέντο είναι ο γέρος.
¨Ασε , τώρα έχουμε και τους των ακουσικών.χωρίς να έχουν κάτι ή και να νομίζουν ότι έχουν.
Καλά κάνεις γιατί εκτός το γήρας είμαι και με τρεις ώρες ύπνο από εχθές ( χαζοί αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες )
Εγω θα κουτουλούσα, δεν θα εβλεπα κάν να γράψω. Λειτουργώ στην ουσία μόνο 3-4 ώρες την ημέρα στα επίπεδα που λειτουργούσα νέος.με τρεις ώρες ύπνο από εχθές
όχι οκ, αν έχουν έστω τα φθηνά τα apple respect. έχουν μία καλή βάση να κρίνουν. Αν είναι σαν τα ακουστικά της μπιμπι μπο βράσε όρυζα φίλος!¨Ασε , τώρα έχουμε και τους των ακουσικών.
Όπου να ναι ξυπνάω, μέχρι τις 8 το βράδυ όταν ειμαι ξενύχτης πάω με safe mode. Μετά πιο αργά κατά τις 9 - 10 που θα βάλω πικάπ με πολύυυυ ασόβαρα ενισχυτικά θα ξυπνήσω.¨Ασε , τώρα έχουμε και τους των ακουσικών.
Εγω θα κουτουλούσα, δεν θα εβλεπα κάν να γράψω. Λειτουργώ στην ουσία μόνο 3-4 ώρες την ημέρα στα επίπεδα που λειτουργούσα νέος.
καλά που το συζητήσαμε. Πάω να κάνω έναν ελληνικό Ουζούνογλου, ο καλύτερος εμπορικός, ευτυχώς ήρθε Μασούτης στην Αιήνα , δεν πρόλαβα να πάρω απο καφεκοπτείο. Ελληνικό πινουμε εμείς τα μουρελιαμέντα, δεν ξέρουμε αυτά στο barista corner.όχι οκ, αν έχουν έστω τα φθηνά τα apple respect. έχουν μία καλή βάση να κρίνουν. Αν είναι σαν τα ακουστικά της μπιμπι μπο βράσε όρυζα φίλος!
Όπου να ναι ξυπνάω, μέχρι τις 8 το βράδυ όταν ειμαι ξενύχτης πάω με safe mode. Μετά πιο αργά κατά τις 9 - 10 που θα βάλω πικάπ με πολύυυυ ασόβαρα ενισχυτικά θα ξυπνήσω.
Για το πρωί καλός είναι, τέτοιες ώρες είναι για αποστάγματα....καλά που το συζητήσαμε. Πάω να κάνω έναν ελληνικό Ουζούνογλου, ο καλύτερος εμπορικός, ευτυχώς ήρθε Μασούτης στην Αιήνα , δεν πρόλαβα να πάρω απο καφεκοπτείο. Ελληνικό πινουμε εμείς τα μουρελιαμέντα, δεν ξέρουμε αυτά στο barista corner.
Καφέ Αμάν όχι σαντάν.