- Reaction score
- 4.145
Ο γέρο-κιάνι που είναι;
Πρέπει να πείς κάτι για καλώδια και εάν είμαστε τυχεροί θα εμφανιστεί.Ο γέρο-κιάνι που είναι;
Προσοχή με τον καθαρισμό με αυτά όλα τα υγρά, μην πάει τίποτε μέσα σε κάνα πηνίο ή ξεκολλήσει καμιά κόλλα.Ακούει όβερ!
View attachment 273073
Δεν βάζω υγρό, απλά έχει μείνει από παλιά. Το λευκό βουρτσάκι για πιο κοινή χρήση και το μαύρο το σκληρό κάθε 3-4 δίσκουςΠροσοχή με τον καθαρισμό με αυτά όλα τα υγρά, μην πάει τίποτε μέσα σε κάνα πηνίο ή ξεκολλήσει καμιά κόλλα.
Δεν έχω σύστημα, έτσι σχολιάζω για πλάκα.Το παίζω φίρμα ( περίπου) σαν τον @thva ( αυτός δεν δείχνει τίποτα ) και δείχνω μόνο το πικάπ που είναι αρχαιολογία ούτως ή αλλως
Στο μαγαζί όταν παίζει μουσική στα ηχεία και εγώ θέλω να φτιάξω καινούργια λιστούλα ( για το σπίτι χαχα) βάζω ακουστικά..έλεγα μην ακούς με ακουστικά και σύ...
Α, έχω πολλά χρόνια τώρα, δε στο έχω πεί (διαβάσεις) ;. Τα Audeze LCD 2 Fαzor...έλεγα μην ακούς με ακουστικά και σύ...
Και εγώ έχω κάνει δώρο στη γυναίκα μου κάτι σχετικά καλής κατηγορίας audio technica για το βουνό που μαζεύουμε μανιτάρια.Α, έχω πολλά χρόνια τώρα, δε στο έχω πεί (διαβάσεις) ;. Τα Audeze LCD 2 Fαzor.
Αλλά το σύστημα μου είναι τόσο καλό που δεν τα ακούω.
Για να μην λένε κάποιοι κακόγλωσσοι ότι ότι δεν λέω τίποτε.
Το γύρισα σε Σοπέν, καλύτερα για τέτοια ώρα. εξάλλου τον είχε σκότωσει τον Μπάχ ο Γκούλντ.
Ω, εάν μπλέξεις με την κοινότητα των ακουστικων, μαυρό φίδι που σε έφαγε χα χα Αυτοί είναι πιο τρελλοί και φανατικοί απο όλους.κάποια στιγμή θα πάρω και κανενα ακουστικό να δω τι παίζει..
έχω ένα τέτοιο και θελω να το δοκιμασω
View attachment 273075
Και εγώ Λόλα ακούω.
Εεεεε το βαρίδιο να βάζεις.Δεν βάζω υγρό, απλά έχει μείνει από παλιά. Το λευκό βουρτσάκι για πιο κοινή χρήση και το μαύρο το σκληρό κάθε 3-4 δίσκους
Ω Λόλα. Να μία δισκάρα.
View attachment 273074
Μιας και είναι «ελεύθερο» το παρόν θέμα
Μα το ειπαμε πλερια ελευθερια θεματων χαιφιντελικων χαιεντικων ερωτικης απογοητευηςΜιας και είναι «ελεύθερο» το παρόν θέμα
Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά με αυτό.Εεεεε το βαρίδιο να βάζεις.