Neumann KH150

Reaction score
5.395
Σονος και φιλάκια από μένα .
Η πλάνη είναι να το εκλάβει αυτό ο άλλος ως κατάρα, ενώ είναι ευχή.

Κανένα πρόβλημα δεν θα είχα να μου έπαιρναν αυτή τη στιγμή τα 2x KH80 + 1x KH750 από το γραφείο και να μου άφηναν στη θέση τους 2x Sonos Five + 1x Sonos sub.
Θα γλύτωνα και από το dac και το περιττό καλωδιομάνι.
Ακούς εκεί XLR οι ιδιώτες. Το παίζουμε όλοι επαγγελματίες τρομάρα μας και ψαχνόμαστε με στουντιακά εργαλεία. Απλά για να ακούμε λίγη μουσικούλα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Ta ηχεία ακριβά, ο κύκλος ακρόασης μεγάλος, προσέσσορες καλοί και φθηνοί δεν υπάρχουν...

Ας το κλείσουμε το μαγαζί και ας γυρίσουμε στο νήμα με τα BEVs. Αλλά και αυτά ακριβά είναι, λίγα και δε φτάνουν για όλους.

Καμία άλλη ιδέα;

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Μαζί με τα αντίστοιχα σαμπ, πόσο βγαίνει το σύνολο;
Ασε τα σαμπ τους γιατί πονάνε. Αγόρασε οτι σηκώνει η τσέπη σου και φιλοξένησε κανα ΠΣΚ τον μπούτχια, να κάνει τα μαγικά του 8-)

Edit
Γραψτε λάθος, στα 1300 είναι μια χαρα ανταγωνιστικά των 8340 είναι
1670854317135.png

Last edited:

Reaction score
5.395
Πρώτα κοιτάμε τα σαμπ είπαμε και μετά τους δορυφόρους.

Είναι αξιόπιστοι αυτοί;

Προσφορά μόνο σε αυτό το προϊόν, αν και καινούριο μοντέλο; Τι στο διάλο, πολλά κομμάτια πήραν;

Last edited:

Reaction score
5.395

Όχι μόνο σε αυτό, αλλά flash deal -18% σε νέο προϊόν, ενώ σε άλλα έχουν πολύ μικρότερη, με κάνει να πιστεύω ότι τσιμπημένη είναι η προτεινόμενη της Neumann.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
ξέρει κανένας αν το τουίτερ είναι νέας σχεδίασης ή το ίδιο με τις υπόλοιπες σειρές ?

Reaction score
5.395
"The new KH 150 is a bi-amplified, DSP-controlled design, featuring the same high-resolution tweeter as all Neumann studio monitors"

Reaction score
2.721
Δηλαδή δύο ΚΗ150 + δύο ΚΗ750DSP sub + ΜΑ1 mic kit
3300 + 2800 + 280 = 6380€

Τι να σου πω endgame. Endgame του τραπεζικού λογαριασμού μάλλον.
Κι έχεις απλά ένα desktop setup, με δυο δορυφοράκια, ούτε καν τρίδρομα, και δυο 10ιντσα σαμπάκια.
Η μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά τίποτα harberth η 2 καλώδια :headbang:
Έλα άσταψώφια. Ψήνεσαι να ψωνίσεις :laugh:

Reaction score
5.395
Έλα άσταψώφια. Ψήνεσαι να ψωνίσεις :laugh:
Κοντά έπεσες. Αλλά όχι ξερά να ψωνίσω. Μου λείπει να ερωτευτώ ένα ηχείο και να ονειρευτώ την απόκτησή του.

Ένα τεμάχιο, καλά το λέω. Θα έπρεπε
να δώσω τα τέσσερα KH80
που έχω για να αποκτήσω ένα τεμάχιο KH150. Μεγάλη η χάρη του. Ούτε καν το διανοούμαι.

Reaction score
8.790
Το θέμα δεν είναι πόσο κοστίζει αλλά αν αξίζει τα λεφτά που θα δαπανήσει κάνεις για τις δυνατότητες του, το λεγόμενο value for money. Μια τέτοια εκτίμηση υπάρχει σε κάθε τεστ ηχειων στο ειδικό περιοδικό sound and recording την σελίδα του οποίου επισκέπτομαι συχνά. Σίγουρα είναι στο τέλος η προσωπική τους άποψη όπως λένε αλλά πιο πολύ σημασία της δίνω από απόψεις δεξιά και αριστερά.
Εκεί μπορεί να δει κανείς ότι για παράδειγμα το Αdam 5tv συγκεντρώνει πολύ καλό βαθμό 3(+++),το περίφημο kii three χαμηλό βαθμο(+), η γνωστή ενεργή μπασιπαγιδα PSI AVAA εξίσου χαμηλό βαθμό (+), το μόνιτορ PSI A21-M με πάνω από 6000 το ζευγάρι το ίδιο ενώ το νέο μόνιτορ της neumann KH150 πολύ καλό (+++). Πάνω από 3 πόντους δεν βάζουν.
Από που προκύπτει ότι δεν είναι value for money?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Εγω λεβεντες μου εδω και λιγο καιρο ακουω σε εναν φιλο ενα γαματο ζευγαρι τριδρομο της Eve και εχω παθει πλακα...μου αρεσουν πολυ τα πουστικα....ζωντανο ακουσμα με μια απιστευτη σκηνη ....δεν τα χορταινω σας λεω.....για ριξτε μια ματια σε αυτα..... EVE audio SC3070 right – Thomann Elláda

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.558
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM