- Reaction score
- 5.614
Εντάξει το καταλάβαμε, ούτε να το γράψεις καλά θέλεις!Με τα Scoda taxi έχω πρόβλημα.
Συνδέεται αλλά δεν φορτίζει γρήγορα.Το τουότα δεν είναι που δεν συνδέεται σε ταχυφορτιστη;
Ε, είδες μαλακίες που κάνει η Jaguar; Πήγαν και προσέλαβαν τον Μπούλη για να τρέξει το project. Με τέτοια ονομασία τον Lion-O και τον Panthro έπρεπε να προσλάβουν! "Τραίνο" θα πήγαινε το project, λέμε! Μα, όλα εγώ πια;Όσο για το "reimagine" plan που τη θέλει να μεταμορφώνεται σε electric-only brand με τη δική της πλατφόρμα (επονομαζόμενη "panthera")
Ναι, στο design και στο marketing γενικώς καλά τα πάνε. Δηλαδή πραγματικά, μόνο και μόνο που ακούς το όνομα "panthera", δεν μπορεί να μην σου δημιουργηθεί έστω και λίγο ενθουσιασμός και προσμονή για το τι άγριο θηρίο θα παρουσιάσουν μέσα από όλο αυτό.Ε, είδες μαλακίες που κάνει η Jaguar; Πήγαν και προσέλαβαν τον Μπούλη για να τρέξει το project. Με τέτοια ονομασία τον Lion-O και τον Panthro έπρεπε να προσλάβουν! "Τραίνο" θα πήγαινε το project, λέμε! Μα, όλα εγώ πια;
Έστειλα το link σε φίλο ταξιτζή. Του γράφω: "Με τη νέα χαμηλή τιμή και την επιδότηση βγαίνει 20 χιλιάρικα το Model Y!"Χωρίς επιδότηση οι ανωτέρω τιμές.
Μείον 8 θα πάει 39 χιλιάρικα το Y RWD.
Καλά, για τους ταρίφες δε το συζητάμε.
47-27,5= χέσε με
Απάντησε:216 χλμ είναι πες του...
Γιατί κοροϊδεύεις; Ξέρει κανείς πόσο θα του βγει το κόστος ανά χλμ με το Tesla; Ενώ με το Skoda ξέρουμε.έβαλε και θέμα κόστους ανα χλμ...