- Reaction score
- 76.331
Μα τι φασαρία μέσα το Τογιότα, πρώτη φορά ακούγεται έτσι η φωνή του!
Δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω για λόγους αρχής.Η τελευταία γενιά δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες, ακόμα και σε χώρους για τους επιβάτες.
Το ίδιο κάνω κι εγώ, αλλά γενικά για τα ταξί.Δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω για λόγους αρχής.
Ρε συ, είπαμε, έχουμε εφαρμογή.Σε Octavia taxi δεν μπαίνω, εδώ και χρόνια. Περιμένω το επόμενο.
Στην Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώ μόνο ραδιοταξί Mercedes (εταιρία) , και όλη η οικογένεια αν χρειαστεί .
Αν στο μέλλον βγει εταιρία με ηλεκτρικά, εννοείται πως θα πάμε εκεί.
Άντε, γιατί μας έχουν π@δήξει οι Κινέζοι.Η Nolthvolt βρήκε πρώτη ύλη ( ; )
Σουηδία: Ανακαλύφθηκε το «μεγαλύτερο γνωστό κοίτασμα» σπάνιων γαιών στην Ευρώπη- χάρτης - dailypost.gr
Βόρεια της Σουηδίας, στην περιοχή Κίρουνα, ανακαλύφθηκε το «μεγαλύτερο γνωστό κοίτασμα» σπάνιων γαιών στην Ευρώπη σύμφωνα με ανακοίνωση του σουηδικού μεταλλευτικού ομίλου LKAB που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1). Ειδικότερα, το εν λόγω κοίτασμα περιλαμβάνει περισσότερο από ένα...dailypost.gr
Σε Octavia taxi δεν μπαίνω, εδώ και χρόνια. Περιμένω το επόμενο.
Δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω για λόγους αρχής.
Είσαι λοιπόν τελείως "άναρχος" !
Τι αρχές είναι αυτές Δημήτρη μου; Τι σου 'καναν τα Skoda και δεν θες να τα δεις ούτε ζωγραφιστά;
Εγώ πάντως όταν νοικιάζω στο εξωτερικό για οικογενειακά ταξίδια, προτιμώ τα Skoda λόγω χώρων και σχέσης ποιότητας/τιμής.
Άσε που, όταν δεν θέλω να αφήσω το αυτοκίνητο για πολλές μέρες στο parking του αεροδρομίου, ζητάω από την τηλεφωνήτρια του ραδιο-ταξί μόνο Skoda για να χωρέσουν με σιγουριά οι αποσκευές.Είσαι λοιπόν τελείως "άναρχος" !
Και προκλητικός...Άσε που, όταν δεν θέλω να αφήσω το αυτοκίνητο για πολλές μέρες στο parking του αεροδρομίου, ζητάω από την τηλεφωνήτρια του ραδιο-ταξί μόνο Skoda για να χωρέσουν με σιγουριά οι αποσκευές.
Ένα απλό facelift θα είναι, όπως κι αν προσπαθήσουν να το πλασάρουν.The Jaguar I-Pace was already a beautiful EV inside and out, but the 2024 refresh is taking it to the next level with a distinctive new design, advanced tech features, and additional R-Dynamic models.
Jaguar plans to become an electric-only brand by 2025.
Μα αφού το iD.3 είναι και γ@μω, αυτοκινητάρα με τα ούλα της, τι να κάνουν οι άνθρωποι..Υ.Γ. Αλλά όταν μέχρι και οι Βρετανικότεροι των Βρετανών αγοράζουν ID.3 αντί να αγοράσουν I-Pace, τι να περιμένεις μετά
Με τα Scoda taxi έχω πρόβλημα. Δεν μπαίνω.Τι αρχές είναι αυτές Δημήτρη μου; Τι σου 'καναν τα Skoda και δεν θες να τα δεις ούτε ζωγραφιστά;