Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σου εύχομαι να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!Ωραιος αλλα δεν ειχα ποτε set και θελω να δοκιμασω, ηχεια 94 db
Αυτοί θα είναι οι επόμενοι μου τελικοί μετά τους Άρτεμις που έχω τώρα.Μονομπλόκ Apollon Ultra. Δύναμη κι απόλυτη ποιότητα ταυτόχρονα..
View attachment 244312 View attachment 244313
Σίγουρα τα τριπλά από ότι χρεώνουν τα αδέλφια.Και μια ακραια υποκειμενικη ερωτηση,αν ηταν εισαγωμενοι η εν λογω ενισχυτες σε πια κατηγορια τιμης θα μπορουσαν συμφωνα με την κατασκευη τους αλλα και τον ηχο τους να καταταγουν?
Πες μου φιλε μου τον εχω εγω οπως και τον Αιολο Ultra.Κάποιος που να ξέρει τον Θησέα γιατί με ενδιαφέρει η είσοδος USB ?
Καλησπέρα κι από εμένα,Ηχεία παίζω με Audiovector SUPER SR-1 (91db) και με ACARIAN ALON (88db). Οχι δεν έχω τον Θησέα αλλά σκέφτομαι να τον πάρω. Μίλησα τηλ. με τον Κώστα Τσακιρίδη για έναν μικρούλι λαμπάτο που έχω και με βοήθησε πολύ. Είναι πολύ καλά παιδιά, τους ξέρω από τότε που φιάχνανε τις ιδιοκατασκευές τους αλλά δεν είχα ποτέ ενισχυτή τους. Αν έχεις υπόψιν σου και κανά ηχειάκι βάσης ευαίσθητο μου το λες. Ευχαριστώ πολύ!