- Reaction score
- 92.759
Καλέ δεν εννοούσα εσένα, γενικά αναφέρθηκα.
Θα σε πω ένα παράδειγμα αφού είσαι τετχοιος λοιπόν, μιας και είμαστε σε σάιτ τεχνολογίας.
Ξερω κόσμο που έχει δώσει ένα σκασμό παράδες για ήχο και είναι όλα μαζί, έχω δει όλα τα ηχεία παρέα, και οι δορυφόροι μπροστά μαζί με τα main ηχεία.
Τους λες δεν είναι σωστό, σε λένε μια χαρά παίζει, ευτυχισμένοι άνθρωποι!!
Κάπως έτσι είναι και με το ποδήλατο, έχω δει κόσμο να κάθεται τελείως λάθος πάνω στο ποδήλατο, να έχουν ξοδέψει ένα σκασμό παράδες και αφού ο ποδηλατάς τους τα έβαλε εκεί, αυτοί συνήθισαν να πεταλάν με αυτά τα δεδομένα. Ένα έμπειρο μάτι μπορεί να διακρίνει αν κάτι είναι λάθος ρυθμισμένο.
Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στις ρυθμίσεις, άλλωστε μη ξεχνάς ότι ανάλογα τη φυσική κατάσταση που βρίσκετε κάποιος, πάνε αναλόγως και οι ρυθμίσεις.
Όπως έναν αρχάριο δεν τον τοποθετήσεις σε επιθετική στάση, έτσι και έναν αποδοτικό αναβάτη δεν θα τον έβαζες ποτέ σε όρθια και άνετη στάση πάνω στο πλαίσιο.
Όπως λέν και στο χωριόμ "κατά το γουμάρ και το σαμάρ"
Δεν ξέρω άμα με καταλαβαίντς...
Οι περισσότεροι έχουν ως προτεραιότητα την αγορά. Στα ηχητικά, τα ποδήλατα, τα γκάτζετ κλπ. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Είναι σαν τα κοσμήματα που δεν έχουν έξτρα χρησιμότητα. Χαίρεσαι που τα έχεις, τα βλέπεις και τα επιδεικνύεις.