Late in the party αλλα εγω τα καλυτερα αποτελεσματα τα εχω παρει με reverse searing, Sous Vide και τελειωμα στην Lodge η οποια στην επαγωγικη πιανει τρελες θερμοκρασιες.
Το κακο με αυτην την τεχνικη και το αδυνατο σημειο της ειναι το τελειωμα στο τηγανι οπου απαιτει η μπριζολα να μην αλλαξει σχημα γιατι μετα δεν κανει ομοιομορφο searing.
Το καλυτερο ειναι το searing να γινει με φλογιστρο
Καποια στιγμη θα δοκιμασω και στο Air Fryer και πιστευω και εκει θα ειναι καλο.
Το κακο με αυτην την τεχνικη και το αδυνατο σημειο της ειναι το τελειωμα στο τηγανι οπου απαιτει η μπριζολα να μην αλλαξει σχημα γιατι μετα δεν κανει ομοιομορφο searing.
Το καλυτερο ειναι το searing να γινει με φλογιστρο
Καποια στιγμη θα δοκιμασω και στο Air Fryer και πιστευω και εκει θα ειναι καλο.