Υπάρχει εύλογη εξήγηση γι αυτό... Οι bot αλγόριθμοι παρέχουν ζητούμενες απαντήσεις διυλίζοντας στοιχεία από τη δεξαμενή όλων των πληροφοριών που είναι δημοσιευμένες στο σύνολο του διαδικτύου και όπως θα ισχύουν τα κατατεθέντα δεδομένα μέχρι το χρονικό όριο που θα είναι ενημερωμένα τα λογισμικά - στη συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι τρία περίπου χρόνια πριν , γι αυτό και δεν θα ήταν λ.χ. τόσο αποτελεσματικά στην παροχή επενδυτικών συμβουλών σε πραγματικό χρόνο.
Επειδή αξιολογείται από τους αλγορίθμους και το ύφος της εκάστοτε ερώτησης είναι επόμενο η απάντηση ν'ανταποκρίνεται στο κυρίαρχο και συγγενές πνεύμα που απηχεί το σύνολο των σχετικών ιστοτόπων.Άμα η επικρατούσα τάση στο σύνολο από ιστοτόπους αφιερωμένους στην υψηλή πιστότητα ήταν διαφορετική θα ήταν και η απάντηση ανάλογα διφορούμενη. Γι αυτό άλλωστε ζήτησα πριν από τον wnet να έθετε την επίμαχη ερώτηση στην αγγλική γλώσσα επιλέγοντας παράλληλα κατάλληλους όρους-κλειδιά ...
O μέχρι στιγμής περιορισμός των bot έγκειται στο ότι δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις πραγματικά πρωτότυπες, δηλαδή με στοιχεία που να μην είχαν ήδη σκεφτεί και καταθέσει σε ευρύ πλαίσιο κάποιοι άλλοι ανθρώπινοι χρήστες και φορείς του διαδικτύου.
Ερωτώ λοιπόν αντί για bot τον editor που είναι αδέκαστος διαιτητής των χαϊενδικών μας φρονημάτων άμα θα μπορούσε να μας προτείνει κάποιο καλώδιο στην κατηγορία τιμής των Supra EFF που να είχε καλύτερες ιδιότητες διαφάνειας στο σήμα...
Ανοιγεις πολλα θεματα οπως παντα.
Θα προσπαθησω ν'απαντησω με καποιο ικανοποιητικο τροπο
και παντως οχι σαν bot.
Τα bot οντως λειτουργουν ετσι. Δεν τα διακρινει ουτε πρωτοτυπια ουτε βαθυτητα "σκεψης"
με συνεπεια σε πολυσυνθετα ερωτηματα το αποτελεσμα να ειναι κοινοτυπο η ακομα και σουρεαλιστικο.
Περιεργως η συγκεκριμενη απαντηση που παρεθεσα ειναι λογικη, ρεαλιστικη και ενημερωμενη.
Το οτι συμφωνει με την πλειοψηφια των αποψεων στο διαδικτυο μπορει να μη την κανει πρωτοτυπη
αλλα μπορει να την κανει αληθινη.
Δεν ειμαι σε θεση να συστησω συγκεκριμενα καλωδια
και μαλιστα σε αντικατασταση καποιου που δεν γνωριζω ουτε εχω ακουσει στο συστημα μου.
Μπορω ομως να κανω τις εξης γενικες παρατηρησεις.
Η SUPRA ειναι σοβαρη εταιρεια με λογικη τιμολογηση.
Το ρευματος το εχω δουλεψει ειναι μια καλη κατασκευη,
αποτελει μια καποια βελτιωση σε σχεση με το μαυρο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.
Η ζητουμενη διαφανεια ειναι αποτελεσμα του σηματοθορυβικου λογου SNR.
Αλλα δεν μπορουν να κρινονται τα καλωδια ξεχωρα και out of context.
Ενα διαφανο και καλυτερο καλωδιο μπορει απλως να σου γνωστοποιησει
προβληματα στην αλυσιδα πριν απ'αυτο
που δεν ηξερες καν οτι υπαρχουν.
Να ανατρεψει την ισορροπια για την οποια εχεις πασχισει
και να απαιτησει επεμβαση και αναβαθμιση και αλλου.
Το σωστο ειναι να περιορισεις τη λιστα σε λιγα με καλη κατασκευη η κριτικες η και τα δυο
και να τα δοκιμασεις στο συστημα σου για λιγο καιρο.
Μονο τοτε μπορεις να βρεις αυτο που εχει αναγκη το συγκεκριμενο συστημα στο συγκεκριμενο χωρο.
Θεωρω οτι λογω αραιοκατοικημενης περιοχης δεν εχεις ιδαιτερα προβληματα, με ακαθαρτο ρευμα η RF pollution
εκτος και αν εισαι κοντα σε καποιο λοφο με πομπους.
και αυτο ειναι ενας απο τους λογους που εχεις σταθερα καλα αποτελεσματα.
Last edited: