- Reaction score
- 57.184
Είναι αυτονόητο ότι το πρόβλημα που έχεις με την εμφάνιση εικόνων δεν γίνεται ν'αποτελέσει πρόβλημα και όλων των άλλων που δεν θα το είχαν...Πως να τα προσέξω αφού είπα τόσες φορές δεν βλέπω φωτό, διαγράμματα, ούτε καν ιμότζι πλέον σε αυτό μόνο το σάιτ. ¨Αρα είμαι ευάλωτος και σε κακοήθεις επιθέσεις, κανονικά δεν έπρεπε καν να γράφω απολύτως τίποτε καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα και για το τίποτε αυτές ξεκινούν αλλά και "άσχετες" και άστοχες τοποθετήσεις απο μέρους μου ακόμη πιο πολύ απο τις συνήθεις μου χα χα, που και αυτές ξέρουμε πόσο δύσκολα συγχωρούνται.
Τα σχόλια μου είναι γενικά, δεν αφορούν εσένα (ώς συνήθως εκτός της ανηθικότητας σου θεματοφύλακας της οποίας κάτι compeles me to διαφυλάξω ή να ενισχύσω ακόμη παραπέρα) και αποσκοπούν κυρίως σε δύο τομείς, τους εξής τρείς : α) τον αστεισμό πρωτίστως β) την ενδυνάμωση και αναθέρμανση της σχέσης μέσω ερωτοαπαντήσεων μεταξύ Kanakiani και Bhutia η οποία τελευταία παρατήρησα ότι πέρναγε μια κάμψη σε επίπεδα μη βιώσιμα για εμένα χα χα γ) την διαμόρφωση ενός λιγότερου πολωμένου κλίματος, με το να προκαλώ μερικές φορές αύξησή του (αντίστροφη ψυχολογία) και χρεώνοντας στο ευατό μου έναν χαρακτήρα που πιθανώς να μην έχω στην πραγματική ζωή.
Πάντως τα Supra επειδή τα είχα και εγώ (ακόμα τα έχω, δεν πουλάω τίποτε εγώ), δεν συμφωνώ με εσένα και με τον Editor ότι δεν είναι shielded και μάλιστα αρκετά - υπερβολικά, ιδίως για τα χρήματα τους. Μπορεί να θυμάμαι λάθος. Μάλιστα, ακριβώς λόγω αυτού του λόγου θεωρώ ότι έχουν ενα είδος "θολούρας" σχετικά με άλλα καλώδια, που μπορεί να βοηθάει κάποια συστήματα [(με ή χωρίς (εγγενώς) ρυθμίσεις που αυτά πιθανόν να έχουν απο τον ιδιοκτήτή τους)] αλλά και μια υπερβολική 'ησυχία" που πολλές φορές παρόλο που όλοι (Χαιντέδες αλλά και Τεχνοκράτες) συμφωνούν ότι αυτή είναι ευεργετική, βρίσκω ότι είναι μη ευεργετική σε άλλους τομείς που αφορούν την αναπαραγωγή. Αυτά βέβαια αφορούν υποκειμενικές απόψεις και hearsay, πράγμα που ως γνωστόν δεν έχω πρόβλημα με αυτό xa xa ...αλλά και πολύ μικρού δείγματος μόνο ενός συστήματος (του δικού μου), που με αυτό έχω πρόβλημα και για αυτο τα σχόλια μου ήταν αστειευτικά και όχι καθολικού συμπεράσματος όσον αφορά τις ιδιότητες τους. Εάν μου λέγανε για άλλα καλώδια... θα έβρισκα και σε αυτά κάτι κακό ή και καλό να πω. Εξάλλου την άποψη μου την έχω πει για τα καλώδια, είναι η ίδια με του συμπαθη σε εμένα Τεξανού Ντάνι χα χα ότι είναι είτε φίλτρα, είτε αντένα και εξαρτάται απο το φιλτράρισμα που έχουν τα μηχανήματα που συνδεόυν αλλά με ένα τοουίστ (που ο Ντάνι δεν λέει) ότι καλούνται να συνδέσουν διαφορετικά impedances μεταξύ των μηχανημάτων αυτών.
Τα Yamaha με τα Dynaudio 18S δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα.Επικρατούν εκείνα με την εφηρμοσμένη διαχείριση σήματος έναντι των καλωδίων.Αγαπητέ μεσιέ, στην επιλογή των καλωδίων σήματος πέρα των όσων γράφεις λαμβάνεις υπόψιν και τις συσκευές στις οποίες θα τα βάλεις; Εννοώ ως προς τον χαρακτήρα που έχουν αυτές καθώς ως γνωστόν όλες έχουν.
Λαμβάνω όμως ακόμα περισσότερο υπ'όψιν το χαρακτήρα όποτε διαχειρίζομαι setup αποτελούμενα από συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας...